Opret eller Duplikér en underside i Elementor

I denne guide lærer du, hvordan du opretter en ny underside, og efterfølgende hvordan du får adgang til at redigere siden med Elementor. Vi vil også vise en måde, hvorpå du kan duplikere en allerede eksisterende underside.

Step 1

For at tilgå oversigten over undersider på hjemmesiden, kan du klikke på ‘Sider‘ menupunktet, eller ‘Alle sider‘ undermenupunktet.

Klik på “Tilføj ny“, for at oprette en ny underside.

Hvis du gerne vil vide hvordan duplikere en allerede eksisterende underside, kan du med fordel gå ned til Step 3.

Klik på billedet for at forstørre det

Giv undersiden et navn, og tryk herefter på ”Rediger med Elementor”. Dette trin er vigtigt, da det vil konvertere undersiden til at bruge Elementor som redigeringsværktøj i stedet for WordPress’ standard redigeringsværktøj.

Hvis du er interesseret i at vide, hvordan du redigerer i Elementor, er du velkommen til at tjekke vores Elementor Basics – Part 1 guide.

Klik på billedet for at forstørre det

Step 3

I stedet for at oprette en helt ny underside, har du også muligheden for at duplikere en allerede eksisterende underside og blot rette denne til i Elementor efterfølgende. Dette kan spare tid, hvis du ikke har de store ændringer til designopsætningen på undersiden.

I de fleste tilfælde vil der være installeret et plugin, der tillader dig at duplikere en underside. Dette kan gøres ved at holde musen over en eksisterende side under “Alle sider” og klikke på “Klon” eller “Duplicate this“.

Hvis ovenstående ikke er en mulighed, kan du kontakte supporten. De kan installere pluginnet for dig. *Kræver support-aftale

Klik på billedet for at forstørre det

Step 4

Efter undersiden er duplikeret, gemmes den som en kladde. For at ændre navnet på undersiden kan du holde musen over undersiden og klikke på “Lynrediger“.

Klik på billedet for at forstørre det

Step 5

Her har du muligheden for at ændre navnet på undersiden samt ‘Status‘ for siden – altså hvorvidt undersiden stadig skal ligge som kladde, eller hvorvidt den skal udgives.

Hvis den ikke skal udgives endnu, kan du altid beholde den som kladde og udgive den senere.

Klik på “Opdater”, når du er færdig.

Hvis du gerne vil tilføje den nye underside til menubaren på hjemmesiden, har vi en guide, der forklarer, hvordan dette gøres her: Sådan redigerer du i din menu

Klik på billedet for at forstørre det

Tilbage