Få en skræddersyet plan for din online markedsføring

Inden vi indleder et marketingsamarbejde med dig, vil vi gerne vurdere potentialet for din forretning. Det gør vi for at sikre os, at vi giver dig den bedst mulige løsning. Book en gratis, uforpligtende potentialeanalyse, og find ud af, hvordan du skaber vækst med online markedsføring.
Hvilke type website har du?
Hvor stor er din virksomhed?
Hvem sælger din virksomhed til?
Hvilke kanaler bruger du pt. eller ønsker at bruge i fremtiden?
Vælg én eller flere kanaler
Hvad er dit nuværende/forventede månedlige forbrug på annoncering?
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi har modtaget dit ønske om en potentialeanalyse
Tak for bestillingen af din marketing potentialeanalyse. Du vil blive kontaktet af en af vores rådgiver hurtigst muligt.

Et samarbejde baseret på tryghed

Vi tilbyder dig en dybdegående analyse, fordi vi dedikerer os til vores kunder, og fordi vi er oprigtigt interesserede i din virksomhed.
Afspil video

Vores kunders oplevelse af os

Læs cases, hvor vi går i dybden på tiltag og resultater vi har skabt for udvalgte kunder

Whistleblower Legal får en stærk digital tilstedeværelse

”Vi er rigtig glade for at være kunder ved Aveo. Det er et rigtig godt samarbejde, og de griber hurtigt de bolde, vi kaster efter dem, og tingene går bare stærkt, så vi føler, at vi bliver taget rigtig godt hånd om.”

Se casen

Gastromés digitale rejse hos Aveo: Ny hjemmeside og markedsføring

”Vi valgte Aveo på grund af, at den her alle-under-en-paraply-, eller alle-under-et-tag-konceptet er noget, vi virkelig checkede ind på. Dem, der har lavet hjemmesiden, dem, der står for vores Facebook, og dem, der står for vores SEO, de sidder under samme tag og kan lynhurtigt hive i hinanden, som betyder, at der bare er forståelse for netop vores profil, vores farvekode og vores billedmateriale osv., så det hele ligesom har en rød tråd.”

Se casen

Ny målgruppe skaber hjemmeside-behov med fokus på troværdighed

"Jeg har været enormt glad for mit samarbejde med Aveo fra første opringning til der, hvor jeg står i dag (…). Jeg er glad for det, der er blevet modtaget så direkte, hurtigheden, responstiden i det. Og det blev effektueret så hurtigt, som det er blevet hele veje igennem."

Se casen

5 trin til et samarbejde

1

Book en Potentialeanalyse gennem formularen

2

Aftal et møde med din Client Specialist

3

1-2 Marketing Specialister udarbejder analysen

4

Vi præsenterer handlingsplanen for dig på mødet

5

Efterfølgende bestemmer du hvorvidt vi skal igangsætte et samarbejde

Aveo Digital Vækst

Med Aveo Digital Vækst guides du sikkert igennem alle faser af dit marketingsamarbejde. Du får en fast tilknyttet specialist, som tager hånd om din forretning, og som er den proaktive samarbejdspartner, du har brug for.