Få et nyt, skræddersyet og responsivt hjemmeside design

Få et prisestimat på 2 minutter!

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Hvor stor er din virksomhed?
Antal ansatte
Hvad er formålet med din nye hjemmeside?
Hvilken type hjemmeside søger du?
Hvor mange undersider skal vi oprette for dig?
”Om os”, ”Kontakt”, ”Ydelser” mm.?
Skal din hjemmeside have specielle funktioner?
Login, kalender, flere sprog mm.
Ønsker du hjælp til at designe et logo?
og/eller skrive tekster?
Skal du markedsføre din hjemmeside?
Google, sociale medier mm.
Hvornår skal din hjemmeside være færdig?
Hvad er din deadline?
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Gå tilbage
1
2
3
4
5
6
7
Få din pris

Dit prisestimat

Løsningen er vurderet til:

13.900 DKK

Vi har sendt et prisestimat til din mail, så ring endelig til vores rådgivere, og tag en snak om din pris.

Klar til at starte?

Brug koden herunder inden den udløber og få 10% rabat.

12.510 DKK

Rabatkode:

D2E3

Rabatkoden gælder til og med... d. 15/09/2023

Vil du se mere?

Med mere end 5.000 tilfredse kunder i bagagen er vi godt rustede til at være din højre hånd på rejsen mod digital succes.

Se andre kunders cases

Hjemmeside design tilpasset din virksomhed

Vi sørger for, at din hjemmesides design passer til dine kunders forventninger og skaber værdi for dig. Med over 5.000 projekter i bagagen og indsigt i forskellige brancher ved vi, hvad der virker for den enkelte, og vi kan derfor guide dig sikkert i mål, så du står tilbage med et web design, der virker. Derudover har du naturligvis stor indflydelse på designet, hvis du ønsker det, og vi lytter meget gerne, hvis du har specifikke behov og ønsker.

Hvad er et godt hjemmeside design?

Et hjemmeside design skal stemme overens med brugernes forventninger, og målgruppen for hjemmesiden er derfor vigtig. Målgruppen afhænger af branchen, du befinder dig i, og produktet, du sælger. Hjemmesiden er hoveddøren for din digitale forretning, og den skal være indbydende for dine kunder – ellers træder de ikke indenfor.

Book en gratis hjemmeside potentialeanalyse

Hos Aveo vil vi gerne vurdere potentialet for din forretning, før vi giver os i kast med dit hjemmeside design. Og netop det kan vi gøre, hvis du booker en gratis og uforpligtende potentialeanalyse hos os.
Det hele foregår gennem en samtale, hvor vi kommer omkring, hvilket formål din hjemmeside har, hvad der fungerer i dag, og hvad der skal optimeres. Alt det er med henblik på at vurdere, hvordan du får mest mulig succes med dit professionelle hjemmeside design.

Hvad koster en hjemmeside?

Her er eksempler på priser* på hjemmesider hos Aveo. Vær dog opmærksom på, at vi altid skræddersyer prisen præcis efter din virksomhed og dit behov.
*Engangsbetaling uden binding, som vi altid tilbyder at opdele i to rater.
Cirkapris for en simpel hjemmeside, hvor du står godt som erhvervsdrivende. Hjemmesiden er selvfølgelig skræddersyet efter dine ønsker og lever op til alle hjemmesidekrav.
Cirkapris for en større hjemmeside med flere undersider og mere avancerede funktionaliteter samt mere ambitiøst fokus.
Her går vi helt op i et større lag og får en dybt gennemgående hjemmeside med mange avancerede funktionaliteter såvel som mange undersider.

Professionelle hjemmesidecases

De Små Mirakler skaber stor synlighed med online markedsføring

’’Samarbejdet har været virkelig fedt med Bo. Jeg ser virkelig frem til, når jeg igen skal sidde med et nyt produkt, han kommer med, og få en rigtig god vinkel på, hvordan vi kan få endnu flere kunder i hans butik – så han arbejder om søndagen også.’’

Antal leads fra Google og Meta

+1100

Procentvis stigning i leads fra Google og Meta

505 %

Stigning i trafik på hjemmesiden

92 %

Se casen

Whistleblower Legal får en stærk digital tilstedeværelse

”Vi er rigtig glade for at være kunder ved Aveo. Det er et rigtig godt samarbejde, og de griber hurtigt de bolde, vi kaster efter dem, og tingene går bare stærkt, så vi føler, at vi bliver taget rigtig godt hånd om.”

Se casen

Cornerstones løfter deres visuelle identitet med ny hjemmeside

”Vi er utroligt glade for at være kunde hos Aveo. Vi føler, at de er en enorm professionel sparringspartner, som kan løse både det, der er stort og det, der er småt.”

Se casen

Processen

Det skal være nemt at få lavet en hjemmeside hos os. Af den grund tager vi altid udgangspunkt i samme simple proces, som er baseret vores mange erfaringer. På den måde ved du altid, hvad næste trin er, når det gælder design af website.
1

Opstart

Vi tager en dialog og bliver klogere på virksomheden og dine ønsker.
2

Design

Når vi har modtaget dit materiale, begynder vi at designe din hjemmeside.
3

Godkendelse

Rettelser laves i tæt samarbejde med dig, så siden matcher dine ønsker.
4

Færdiggørelse

Her udarbejdes de resterende sider, og funktionaliteter opsættes.
5

Lancering

Efterfølgende lanceres hjemmesiden, og ejerskabet overdrages til dig.

Du ejer selv din hjemmeside

Hos Aveo ejer du altid selv din hjemmeside. Det betyder, at du, når du har fået designet din hjemmeside hos os og har fået den overdraget, har fuld kontrol over indholdet og designet. Du kan med andre ord tilføje og/eller fjerne elementer, som det passer dig. Du er altså 100 % fri af bindinger hos os, selvom vi naturligvis gerne hjælper dig løbende.
Men er det ikke normalt at eje sin hjemmeside? Svaret er nej. Når man får udarbejdet en løsning af et bureau, er det vigtigt at undersøge, om man har fuldt ejerskab over den. Og det har du selvfølgelig hos Aveo.

Vores specialoptimerede udgave af WordPress

På baggrund af flere års erfaring og mere end 5.000 webløsninger, har vi hos Aveo skabt WP Grundform. Det er vores bud på den bedste udgave af WordPress.

Med vores WP Grundform kan du nemt selv tilføje nyt. Det gælder også lang tid efter, din side er færdig. Vores WP Grundform er superbrugervenlig, hvilket gør, at alle kan designe selv efterfølgende – også selvom du måske ikke føler sig så hjemme, når det gælder design og redigering. Heldigvis har vi et kundecenter, hvor du kan finde guides, FAQ og meget mere, så du nemt kan redigere i dit hjemmeside design efter lanceringen.

Hvad får du med i en hjemmeside hos os?

Hos Aveo tilbyder vi et væld af forskellige integrationer, når du skal have en ny hjemmeside – udover et lækkert og professionelt design. Dette kunne fx være, at du havde behov for at få oprettet kontaktmails til din virksomhed, få registreret dit domæne eller noget helt tredje.
Hvis du ønsker et fast samarbejde, hvor vi løbende tager ansvaret for din løsning, kan du tilkøbe Hosting og Support, som de fleste kunder gør. Med Hosting og Support sørger vi bl.a. for:

Godt hjemmeside design med Envato Elements

Vi har desuden adgang til databasen Envato Elements, som åbner en verden af grafiske muligheder for lækkert hjemmeside design. Envato Elements rummer både stockbilleder, videoer og grafiske elementer som fx ikoner, hvilket giver vores webdesignere uanede muligheder for at skabe et strømlinet og professionelt hjemmeside design til dig.

Hjælp til hjemmeside design starter hos os

Du behøver ikke engang at spørge. Du er altid sikker på, at de hjemmesider, vi laver, er:
Det er afgørende, at din virksomhed kommer frem, når man søger efter den på Google.
Et SSL-certifikat er med til at gøre din side troværdig, og samtidig beskytter det både dine og dine kunders oplysninger.
Der sker desværre flere hackerangreb, end man skulle tro. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside har den nødvendige sikkerhed.
Hvis du gerne vil have flere sprog på din hjemmeside, skal du have installeret et sprog-plugin. Alt det kan vi gøre for dig, når vi er i gang med at designe din hjemmeside.

Mest populære designmuligheder

Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig. Udover webdesign har jeg også en stor passion for fotografering og videoproduktion.

Sophia Lehrskov (Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Samspillet mellem billeder og farver er afgørende for det endelige design.

Lise-Lotte Birch Nielsen (Web- & Graphic Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Som designer er det vigtigt for mig, at kunden kan have fuld tillid til, at jeg altid forsøger at hjælpe dem med at vælge de rigtige løsninger. Jeg lægger stor vægt på rådgivningen. Af den grund elsker jeg, når jeg finder nye digitale værktøjer, som kan gøre min proces mere effektiv, så jeg får mere tid til at spare med kunden.

Alexander Brasgaard (Senior Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Ifølge mig er samspillet mellem billeder, farver og mønstre afgørende for det endelige design.

Peter Hansen (Team Leader | Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Når jeg designer hjemmesider og webshops, sidder jeg og arbejder ved flere store skærme. Men jeg har altid fokus på, at siden også skal stå knivskarpt på en lille smartphone skærm. Hjemmesider og webshops er en stor del af en virksomheds identitet, og det skal man tydeligt kunne se, i de løsninger jeg laver.

Mathias Fjordside (Team Leader | Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig.

Mathias Poulsen (Team Leader | Web Design Specialist)

Se hele teamet

Smartphones og tablets vinder indpas i hverdagen

Du kender det helt sikkert fra dig selv. Du bruger din smartphone eller tablet mere i din fritid, end du bruger din computer. Det vil i hvert fald ikke være så underligt, eftersom 46 % af trafikken på internettet i Europa kommer fra smartphones, tablets og andre mobile enheder. Faktisk er mobilversionen i dag vigtigere end selve desktop-versionen – så det er bestemt ikke noget, du skal gå på kompromis med.

Enhedstilpasset webdesign er nødvendigt

Det er vigtigt at tilpasse dit webdesign, så det egner sig både til mobil, tablet og computer. Faktisk er det ikke længere en valgmulighed, hvis du vil vælges af kunderne. Heldigvis tager vi hos Aveo altid højde for brugeroplevelse, så det er helt standard, når du vælger os til at designe din hjemmeside.

Logodesign for tidløs og genkendelig designidentitet

Med et logo skiller din virksomhed sig ud, får en stærkere brandidentitet og øget genkendelighed. Det styrker dit brand og er væsentligt, så du kan vækste din forretning. Så når du alligevel er i gang med at få designet din hjemmeside, hvorfor så ikke gå hele vejen med et logo?
For at imødekomme dit konkrete behov tilbyder vi både logo, en designmanual og en brand book – alt efter hvor du er på din vækstrejse. Her kan vi selvfølgelig vejlede dig i, hvad der vil være bedst for din forretning.

Opgradér hjemmesiden med tekstforfatning

Når din hjemmeside er i gang med at blive designet, kan du udnytte tiden bedst muligt imens og tilkøbe tekstforfatning hos os. Så kan du gøre din hjemmeside stærkere – og samtidig koncentrere dig om din forretning.

Derudover kan vi selvfølgelig også hjælpe med hjemmesideteksterne, så det ikke kun er designet, der spiller, men altså din hjemmeside hele vejen rundt. Med professionel tekstforfatning kan du vække behovet hos dine kunder og fastholde dine besøgende med salgstekster.

Vi hjælper dig, når din hjemmeside er færdig

Hjemmesider, webshops, markedsføring og drift behøver ikke at være indviklet. I bund og grund handler det om én ting: Du skal være digital, så du kan være der, hvor dine kunder er. Og du skal samtidig have et professionelt og troværdigt udtryk, så kunden vælger dig frem for din konkurrent.

Ofte stillede spørgsmål

Et professionelt og godt hjemmeside design skal stemme overens med brugernes forventninger. Derfor er målgruppen for hjemmesiden utrolig vigtig. Målgruppen afhænger af branchen, du befinder dig i, og ydelsen, du sælger. Hvis målgruppen ikke føler, at de er landet det rigtige sted, kommer de ikke til at blive længe på hjemmesiden eller vende tilbage til den. Hvis de gør, køber de i hvert fald ikke ind på din ydelse.
Ja, du får en 100 % responsiv hjemmeside, så din løsning ser godt ud på alle enheder. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvor mange der besøger hjemmesider på mobilen i dag, så derfor er din hjemmeside selvfølgelig tænkt med mobilen i tankerne også.
Ja, vi sørger altid for, at dit hjemmeside design følger de nyeste trends. Et af de vigtigste ting herunder er at sikre designets udseende og funktionalitet på computer, tablet og mobil.