Få nyt skræddersyet responsivt hjemmeside design

Få et prisestimat på 2 minutter!

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Hvor stor er din virksomhed?
Antal ansatte
Hvad er formålet med din nye hjemmeside?
Hvilken type hjemmeside søger du?
Hvor mange undersider skal vi oprette for dig?
”Om os”, ”Kontakt”, ”Ydelser” mm.?
Skal din hjemmeside have specielle funktioner?
Login, kalender, flere sprog mm.
Ønsker du hjælp til at designe et logo?
og/eller skrive tekster?
Skal du markedsføre din hjemmeside?
Google, sociale medier mm.
Hvornår skal din hjemmeside være færdig?
Hvad er din deadline?
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Gå tilbage
1
2
3
4
5
6
7
Få din pris

Dit prisestimat

Løsningen er vurderet til:

13.900 DKK

Vi har sendt et prisestimat til din mail, så ring endelig til vores rådgivere, og tag en snak om din pris.

Klar til at starte?

Brug koden herunder inden den udløber og få 10% rabat.

12.510 DKK

Rabatkode:

D2E3

Rabatkoden gælder til og med... d. 15/09/2023

Vil du se mere?

Med mere end 5.000 tilfredse kunder i bagagen er vi godt rustede til at være din højre hånd på rejsen mod digital succes.

Se andre kunders cases

Professionelt hjemmeside design

Hvad enten du har brug for en simpel hjemmeside som visitkort, eller skal bygge hele din virksomhed op omkring denne hjemmeside, kan vi hjælpe med et yderst professionelt og responsivt hjemmeside design. Vi sørger for du får et hjemmeside design din virksomhed kan vækste af.

Moderne webdesign

Med over 5.000 færdige projekter ved vi hvad der skal til, for at et hjemmeside design spiller sammen med nutiden. Vi sørger altid for at dit nye webdesign er 100% moderne og spiller sammen med alle de nyeste trends. Dette inkluderer også, at hjemmesiden ser ordentlig ud på mobil og tablet.
Logisk webdesign der fanger dine kunder
Et flot design der fanger brugernes interesser
Besøgende kan tilgå fra alle enheder
Gør vigtige elementer så synlige som muligt

Et unikt webdesign giver din virksomhed et professionelt udtryk

Vi forventer ikke, at du har styr på det hele. Derfor tager vi dig i hånden igennem hele processen med at få lavet dit nye webdesign. Vi har et team af uddannede webudviklere, der selv kommer med forslag og ideer til din nye side.
Vi tager os tiden til at forstå dine ønsker og ambitioner. Dette sikrer det bedst mulige resultat. Målet for os er at du får succes med dit nye webdesign og vigtigst af alt er tilfreds.

Hvad er et godt hjemmeside design

Et hjemmeside design skal stemme overens med brugernes forventninger og målgruppen for hjemmesiden er derfor vigtig. Målgruppen afhænger af branchen du befinder dig i og produktet du sælger. Hjemmesiden er hoveddøren for din online forretning og den skal være indbydende for dine kunder, ellers træder de ikke indenfor.
Vi sørger for at din hjemmesides design passer til dine kunders forventninger og skaber værdi for dig. Med et utal af projekter og forskellige brancher ved vi hvad der virker for den enkelte branche og kan guide dig sikkert i mål, så du står tilbage med et web design der virker.

Et hjemmeside design kræver klare overvejelser

Et layout af en hjemmeside er flere ting og skal altid ses i sammenhæng med den enkelte case. Man skal med andre ord gøre sig nogle klare overvejelser omkring flere ting inden man ligger sig fast på et layout. Hvordan sikrer du dig så at designet overholder ovenstående retningslinjer? Svaret til det spørgsmål er langt fra så simpelt som det kan virke og det endelige svar finder vi sammen frem.

Vores specialoptimerede udgave af WordPress

På baggrund af flere års erfaring og mere end 5.000 webløsninger, har vi skabt WP GrundForm. Det er vores bud på den bedste udgave af WordPress.

Hvilket webdesign får du så?

Men hvad inkluderer sådan et webdesign så hos os? Vi er kvalitetsbevidste og har nogle grundlæggende krav vi stiller os selv, uanset hvad løsningen koster. Vores mål er at du står tilbage med en professionel hjemmeside, som du trygt kan basere din online forretning på. Dit nye hjemmeside design indbefatter altså altid nedenstående 4 ting og meget, meget mere.
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig. Udover webdesign har jeg også en stor passion for fotografering og videoproduktion.

Sophia Lehrskov (Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Samspillet mellem billeder og farver er afgørende for det endelige design.

Lise-Lotte Birch Nielsen (Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Som designer er det vigtigt for mig, at kunden kan have fuld tillid til, at jeg altid forsøger at hjælpe dem med at vælge de rigtige løsninger. Jeg lægger stor vægt på rådgivningen. Af den grund elsker jeg, når jeg finder nye digitale værktøjer, som kan gøre min proces mere effektiv, så jeg får mere tid til at spare med kunden.

Alexander Brasgaard (Senior Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Ifølge mig er samspillet mellem billeder, farver og mønstre afgørende for det endelige design.

Peter Hansen (Team Leader | Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Når jeg designer hjemmesider og webshops, sidder jeg og arbejder ved flere store skærme. Men jeg har altid fokus på, at siden også skal stå knivskarpt på en lille smartphone skærm. Hjemmesider og webshops er en stor del af en virksomheds identitet, og det skal man tydeligt kunne se, i de løsninger jeg laver.

Mathias Fjordside (Team Leader | Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig.

Mathias Poulsen (Team Leader | Web Design Specialist)

Se hele teamet

Processen

Det skal være nemt at få lavet en hjemmeside hos os. Derfor tager vi altid udgangspunkt i samme simple proces, som er baseret på erfaringer fra mange hundrede projekter. På den måde ved du altid, hvad næste trin er.
1

Opstart

Vi tager en dialog og bliver klogere på virksomheden og dine ønsker.
2

Design

Når vi har modtaget dit materiale, begynder vi at designe din hjemmeside.
3

Godkendelse

Rettelser laves i tæt samarbejde med dig, så siden matcher dine ønsker.
4

Færdiggørelse

Her udarbejdes de resterende sider, og funktionaliteter opsættes.
5

Lancering

Efterfølgende lanceres hjemmesiden, og ejerskabet overdrages til dig.

Derfor er enhedstilpasset webdesign nødvendigt

At din hjemmeside har et responsivt design betyder at det tilpasser sig den enhed, som hjemmesiden bliver vist på. Din hjemmesides design skal ændre sig alt efter om brugerne besøger siden via deres mobil, tablet eller computer. Det vil for eksempel sige, at menustrukturen ændrer sig og indhold som billeder og tekst bliver placeret, så det passer til den skærm det vises på.

Vi hjælper dig, når din hjemmeside er færdig

Du kan vælge at tilføje en hosting & support- eller markedsføringsløsning hos os. Vores mål er at hjælpe dig med at få online succes.

Udregn din pris

Vi ved hvor vigtigt en pris er, når virksomeden skal have en hjemmeside. Derfor har vi lavet en prisberegner, som på kun 2 minutter og 7 hurtige spørgsmål, kan give dig et prisestimat. Så kan du nemt og hurtigt få at se, om prisen tiltaler dig til at snakke videre omkring dit design.

Responsivt webdesign er vigtigt for Google

Et responsivt design fungerer godt for brugerne, men i Googles øjne har det også en stor betydning. Kunderne bruger mere og mere deres mobil til at gå på nettet med og det skal din hjemmeside kunne håndtere. Har du en hjemmeside der ikke tilpasser sig, men stadig kører på computerversionen er risikoen for at miste mulige kunder relativ stor.

Kort sagt, så er et responsivt design ikke et ’nice to have’ men et ’need to have’. Det er en fast bestanddel af et godt web design og en absolut nødvendighed. Vi sørger for, at din hjemmeside er bygget til at være responsiv og fungerer lige godt om brugerne går på hjemmesiden på mobilen, tabletten eller computeren.

Ofte stillede spørgsmål

Et hjemmeside design skal stemme overens med brugernes forventninger. Derfor er målgruppen for hjemmesiden utrolig vigtig. Målgruppen afhænger af branchen du befinder dig i og ydelsen du sælger. Hvis målgruppen ikke føler, at de er landet det rigtige sted, så kommer de ikke til at blive længe på hjemmesiden eller vende tilbage til den. Hvis de gør, køber de i hvert fald ikke ind på din ydelse.
Ja, du får en 100% responsiv hjemmeside, så din løsning ser godt ud på alle enheder. Vi er altid med på det moderne og ved, hvor mange der besøger hjemmesider på mobilen nu til dages, så derfor er din hjemmeside selvfølgelig tænkt med mobilen i tankerne også.
Ja, vi sørger altid for, at dit hjemmeside design følger de nyeste trends. Et af de vigtigste ting herunder er at sikre designets udseende og funktionalitet på computer, tablet og mobil.