Verdens mest brugte websystem. Optimeret af os – for dig

Hos Aveo har vi bygget over 5.000 webløsninger i verdens mest brugte websystem; WordPress. Baseret på vores mangeårige erfaring og mange kundecases har vi bygget WP Grundform.

Leg videre som designer

Alt det bedste fra WordPress-verdenen - samlet i én løsning

Du vil sikkert gerne have, at din nye hjemmeside er helt i top. For din hjemmeside er dit digitale visitkort. Det er den, der er med til at danne dine potentielle kunders mening om dig.

Undgå at miste dine kunder i søgeprocessen

Du vil sikkert gerne have en hjemmeside, der bare spiller, så snart dine potentielle kunder kommer ind på den. Og du vil sikkert gerne have, at de kommer hurtigt ind på den.

For faktum er, at mange af dine kunder vil falde fra, hvis de ikke kommer ind på din hjemmeside lige så snart, de trykker på linket.

Google bliver vild med dig

85 % af alle forbrugere søger online, før de foretager et køb. Det viser undersøgelser. Derfor er det også essentielt, at du er nem at finde på Google, så det ikke er din konkurrent, der løber med kunden. Og det er derfor, at du skal have WP Grundform.
Det er vigtigt, at du er den første, dine kunder får øje på, hvis du gerne vil have, at de besøger lige præcis din hjemmeside. Du skal med andre ord have en høj placering på Google. Og lige præcis dét at sikre dig en topplacering er vores spidskompetence.

Hold dig opdateret med opensource

Du ved det sikkert godt – den digitale verden står ikke stille. Derfor er det også vigtigt, at din hjemmeside ikke er låst i faste systemer. Med WordPress er du garanteret, at du altid kan være med på det sidste nye indenfor hjemmesideverdenen.
Vores WP Grundform er skabt af flere års erfaring og et stort hold af WordPress-designere, som sammen har fundet frem til den mest ideelle form til din WordPress hjemmeside.

Flere relevante kliks og flere henvendelser

Vi hjælper både dig, som skal i gang – men også dig som allerede har annoncering, men som ikke oplever tilfredsstillende resultater.

Responsiv

Din webshop eller hjemmeside fungerer naturligvis på alle slags skærme; computere, tablets, mobiler osv.

Optimeret mod Google

Vi sørger for, at din side er optimeret til Google. Det er helt afgørende for, at den dukker op, når dine kunder søger efter den på Google.

SSL/HTTPS

Et SSL-certifikat er med til at gøre din side troværdig, og samtidig beskytter det dine og kundernes oplysninger.

Sikret imod hackere

Der sker desværre flere hackerangreb, end man skulle tro. Derfor stiller vi din side op, så den har den nødvendige sikkerhed mod hackere.

WP Grundform er som skabt til e-handel

Du vil sikkert gerne have så mange som muligt med hele vejen fra forside til indkøbskurv og til sidst til kassen. Men dine kunders rejse fra søgning til køb er længere, end man skulle tro. Og der skal helst ikke være nogen forhindringer undervejs. Det skal være helt enkelt.

En løsning der kan holde i mange år

Der er forskel på, om du køber et par sko eller en hjemmeside. Du synes sikkert, at din hjemmeside skal holde en del flere år end et par sko – uanset hvor god kvalitet, de sko så er.
Det er vi enige i. Når du køber en hjemmeside hos os, kan du derfor også være helt sikker på, at den kan holde i en lang årrække.

Vi har taget det bedste fra verdens mest brugte websystem

WP Grundform er vores udgave af WordPress, hvor vi har samlet de bedste værktøjer fra universet og tilpasset den til de danske erhvervsdrivende. Med en ny webløsning hos os får du derfor ikke ”bare” en WordPress-løsning, men du får vores optimerede udgave af den med i pakken.

Vi udnytter alle WordPress funktioner

Den perfekte hjemmeside til dine unikke kunder kræver det perfekte setup fra starten af.

Vores bud på din helt unikke hjemmeside bygger på vores WP Grundform. WP Grundform består af alt det bedste fra WordPress. Så er dit digitale visitkort parat til at udfylde sin rolle og føre til flere salg.

Hvorfor det er vigtigt at have en hurtig side?

Når din hjemmeside er skabt i vores WP Grundform, kan du være sikker på, at den er hurtig. For vi ved, at det der betyder mest for din virksomhed, er, at der kommer kunder. Og for at der kommer kunder, skal de ind på din hjemmeside. Og det kommer de kun, hvis det er nemt og hurtigt.

Få dine kunders opmærksomhed

Vores WP Grundform er optimeret til, at Google skal kunne lide den. Og ved hjælp af tekniske analyser og relevante værktøjer sørger vi for, at du ligger øverst, når dine potentielle kunder søger på dig eller dine ydelser.

Med andre ord så sørger vi med vores WP Grundform for, at du kan være den, der får kunden i hus.

WordPress-verdenen står åben for dig

Det, at vores grundform er skabt i Word Press, betyder, at du konstant har mulighed for at tilføje nye plugins og gadgets. Selv flere år efter, at den blev designet. Din hjemmeside kan altså følge med tiden.

Gennemskueligt design og nem vedligeholdelse

Det simple er vejen frem, når du vil have så mange købere som muligt. Og det kræver et helt simpelt e-handels CMS-system. Det får du med vores WP Grundform.

Vi synes nemlig, at det altid skal være nemt. Både for dig, men også for dine kunder. For med en helt enkel webshop står du langt stærkere i kampen om kunderne.

Vi bygger den direkte vej til dine kunder, så de ikke er i tvivl om, hvad de kan købe, og hvordan de gør det.

Salgsoptimeret hjemmeside

Vores WP Grundfrom er indrettet efter, at din hjemmeside er designet til at skabe salg - både i dag, næste år og året derefter.

Hvis du gerne vil have din hjemmeside endnu mere ud i kundernes verden, kan du kombinere den med en Marketingsløsning eller måske en Drift-aftale. Så er der slet ingen tvivl om, at det hele spiller.