Få en webløsning, der fungerer - hele tiden

Du kender sikkert scenariet. Det hele spiller og fungerer, præcis som det skal. Indtil det ikke gør det mere. Og en side der er nede, holder også købstallene nede. Det er her, at vores WordPress support-team træder til med det samme. Vi sørger for, at din løsning er kørende, så du i stedet kan koncentrere dig om din forretning.

Konstant tryghed

Vi har stor forståelse for, at det vigtigste for dig er din virksomhed, og at kundernes besøg på din side fører til et køb. Derfor ved vi også, at det er betryggende at vide, at der altid er styr på tingene, så potentielle kunder ikke når at springe fra.

Enhver forhindring er lig med så meget desto større risiko for, at dine kunder klikker væk fra din webshop igen uden at have købt noget hos dig. Så hvorfor vente til problemerne opstår?

 

En stor del af vores supportopgaver består netop i at arbejde proaktivt, så vi fanger problemerne, inden de løber løbsk.

Du vil sikkert gerne vide, hvad der foregår inde på din side hurtigst muligt. Derfor kan du også altid ringe til os, når du står med et problem eller et spørgsmål. Det er det, vi er her for.
0 %

… der har fået lavet en ny websløsning hos os, vælger os til at stå for driften bagefter

Mød dem, der holder din side igang

Du har nu fået lavet en hjemmeside eller en webshop og vil sikkert gerne igang med at skabe en masse salg. Og så er det med at holde øje med alt det tekniske måske ikke lige det, der trækker mest. Det er her, at en drift-løsning er lige det, du har brug for.
Måske er det ikke nyt for dig. Det med at teknikken driller, og det virker helt umuligt, at få den til at fungere. Det eneste du drømmer om, at der kan komme en flyvende og klare problemerne for dig og få det hele op og køre igen.

Systemer styret af mennesker

Kun de bedste systemer er gode nok til at passe på og vedligeholde driften på din løsning. Uanset om du ejer en webshop eller webside. Dog kan du ikke nøjes med systemerne. For uden de rette folk til at styre systemerne, så er de intet værd.
For at få dine kunder hele vejen hen til din kurv, er det helt essentielt, at din løsning virker upåklageligt. Men der er en hel verden af systemer, og de kan ligne en hel labyrint, hvis du ikke er vant til at begå dig i den.
Mød din supporter At sørge for, at kunderne føler sig trygge og er tilfredse med deres hjemmeside, er min højeste prioritet. Jeg arbejder hårdt for at imødekomme kundernes behov, så vi sammen kan opbygge et stærkt og tillidsfuldt samarbejde.

Emil Demant (Support Specialist)

Se hele teamet
Mød din supporter Som supporter prioriterer jeg mine kunders tryghed og tilfredshed. Jeg har en dyb forståelse for, hvor afgørende deres hjemmeside er for deres forretning, og er derfor dedikeret til at sikre, at deres hjemmeside kører problemfrit.

Alexander Magnus (Support Specialist)

Se hele teamet
Mød din supporter Min filosofi som supporter er, at der ikke findes dumme spørgsmål. Jeg er altid klar til at hjælpe mine kunder med deres spørgsmål og bekymringer, uanset hvor simpelt eller komplekst det måtte være.

Søren Tygesen (Support Specialist)

Se hele teamet
Mød din supporter Jeg gør altid mit bedste for at møde kunden, hvor de er, og jeg har stor forståelse for, at det tekniske ikke er alles hjemmebane. Jeg tager mig tid til at yde personlig support, på den måde lærer jeg mine kunder at kende, og vi får et bedre samarbejde.

Jonas Pedersen (Senior Support Specialist)

Se hele teamet
Mød din supporter For mig er det vigtigste, at kunderne altid skal føle, at deres hjemmeside er i trygge hænder hos os. Jeg sørger for, at kundernes hjemmeside altid er kørende.

Dan Mortensen (Team Leader | Support Specialist)

Se hele teamet

Undgå at miste din side til et hackerangreb

Tanken om at din hjemmeside pludselig er væk, skræmmer sikkert også dig. Men det kan desværre ske, hvis din side bliver udsat for et hackerangreb, og du ikke har lavet en backup.
Når du har en driftløsning hos os, er du sikret imod ovenstående scenarie. Vores backup-systemer gemmer hver nat en udgave af din webløsning på en anden server. Det betyder, at hvis din side bliver hacket, så ligger den et andet sted. Og du har ikke mistet det hele.

Hosting i Danmark

Dansk hosting, hurtig svartid og høj sikkerhed. De maskiner og servere, som vi bruger til at holde dine sider igang, er placeret i Danmark. Nærmere bestemt i Skanderborg. Det er en fordel for dig og din hjemmeside. For med en server i Danmark, så går det hurtigere, end hvis den fx er placeret i Tyskland.

Når det kommer til at holde din side aktiv, så gælder det om, at de skal være så tæt på dig som muligt. For jo tættere du er på din server, jo hurtigere loader den, og jo hurtigere kommer dine besøgende ind på din side.

Opdateringer af din løsning
- hvorfor skal man det?

Undgå sikkerhedshuller

Hvis ikke din løsning opdateres løbende, opstår der sikkerhedshuller og usikre koder. Men når vi sørger for at opdatere din side, sørger vi for, at disse huller bliver lukket. Og så kan eventuelle hackere ikke komme ind.

Seneste funktioner

Når du har en driftsaftale hos os, opdateres din løsning løbende. Det betyder, at din hjemmeside eller webshop altid er helt up to date med de seneste nye funktioner og muligheder.

Konstant beskyttelse

De fleste forretningsdrivende er ret interesseret i, at deres hjemmeside er oppe og køre – hele tiden.
I den digitale verden kan tingene lynhurtigt skifte fra fungerende til ikke fungerende. Men det er heldigvis et problem, som vi har svaret på her hos Aveo. For hvis noget ikke er, som det skal være, får vores support-team en alert, om at de skal undersøge din side. Så behøver du ikke at bekymre dig om konstant at skulle holde øje med, om der er fejl i dit system. Det klarer vi for dig.

Vores support sidder klar til at hjælpe dig både på telefon og mail

Du synes sikkert også, at det er rart, at du har nogen at spørge til råds, hvis noget ikke er, som det skal være. Det har du, når du køber en support-aftale hos os, har du nemlig altid nogen at spørge til råds.
Vores support-team sidder klar til at besvare dine spørgsmål – uanset hvad du vil spørger om. Og du kan stille dem pr. telefon eller på mail – hvad end du foretrækker.

Vi på supportteamet glæder os til at byde dig velkommen og tage os af din løsning

Vi sørger for, at teknikken spiller

Det scenarie er faktisk ikke kun drømmetænkning. For med de rette tekniske systemer og eksperter, som ved alt om WordPress, kan det blive til virkelighed.

Det er sådan et team, vi har her ved Aveo. Deres vigtigste opgave er at sørge for, at din side altid fungerer og alt kører, som det skal, så du ikke mister potentielle kunder til driftsproblemer.

De systemer, som kan virke som noget fra en anden verden, er hverdag for vores team. Derfor kan du også trygt overlade driften af din løsning i hænderne på dem

Vi gør din oplevelse simpel

Men heldigvis kender vi labyrinten ud og ind her hos Aveo, og vi har præcis de systemer, som du skal bruge. Så bare rolig, vi skal nok finde rundt i labyrinten for dig.

Systemerne kører i døgndrift, så du skal ikke være bekymret for, at hele din løsning lukker ned, når arbejdsdagen slutter.

Vi sørger for, at sikkerheden er i top

Backup er altså ekstremt vigtigt, for hvis din hjemmeside forsvinder, så er forsvinder din virksomhed fra den digitale verden – og sammen med den forsvinder dine kunder.

Daglig scan af sikkerhedshuller

Hvert døgn scanner vores system din løsning og melder ind, hvis der pludselig er sikkerhedshuller. Næste morgen får vi så en alert, hvorefter vi opdaterer til den seneste version.