Skriv til supporten

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål i vores kundecenter, eller har du et mere dybdegående spørgsmål, kan du bruge nedenstående formular til at komme i kontakt med vores support. De sidder klar til at hjælpe dig. Supportens åbningstider kan du se i boksen til højre.
Bemærk at vi kun yder support uden for vores normale åbningstider ved akutte henvendelser.

Supporten sidder altid klar

Vidste du godt, at vi har et stort videnscenter med svar på stort set alt? Du kan søge i alle vores guides lige herunder. Hvis det ikke giver svar på dine spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående formular eller vores kontaktinformationer.

Information

Mail: support@aveo.dk

Hverdage 9:00-16:00 (Fredag til 15)
Frokostpause 11:30-12:00

Har du akut brug for hjælp til din løsning hos Aveo, anbefaler vi, at du ringer til vores support på: +45 70 40 40 50 –> Tryk “3”. Uden for åbningstiden skal du indsende henvendelse via vores formular på denne side (husk at vælge ”Akut hjælp”).

 

Har du akut brug for hjælp uden for vores åbningstider, skal nedenstående betingelser være indfriet, før vi anser det som akut. Hvis henvendelsen ikke indfrier dette, vil du blive faktureret for tiden brugt efter gældende timepriser.

 

  • Hjemmesiden eller webshoppen er nede.
  • Du kan ikke tage imod betalinger på din webshop.

Med et klippekort hos Aveo kan du få løst enhver opgave.

Hvad end det er grafik, tekstforfatning eller marketing, ja, så kan du bruge dit klippekort til lige det, du ønsker.

 

Vi har udarbejdet en PDF, som fortæller om vores priser, samt hvad du kan benytte klippekortet til. Har du flere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Klippekort: https://aveo.dk/klippekort.pdf

Er din side imod forventning gået ned og kan ikke tilgås, anbefaler vi, at du tager kontakt til vores support med det samme på tlf. +45 70 40 40 50 –> Tryk 3 eller indsendelse via vores formular på følgende link (husk at vælge ”Akut hjælp”): https://aveo.dk/kundecenter/support/

Er din hjemmeside nede uden for vores normale åbningstid, skal du benytte vores formular, hvor du vælger ”Akut”. Så får vi en notifikation på problemet og agerer på det hurtigst muligt herefter.

Hvordan logger du ind på din løsning?

Du skulle gerne have modtaget en afslutningsmail fra din designer, hvori der er et link til, hvor du logger ind på din løsning.
Hvis den er blevet væk for dig, skal du blot taste dit domæne ind i browseren og skrive: /wp-admin bagefter. Ligesom dette:

 

https://ditdomæne.dk/wp-admin

 

Ellers har vi lavet en lille guide til det lige her:

 

https://aveo.dk/kundecenter/guides/saadan-logger-du-ind-paa-din-hjemmeside/

Du logger ind på din webmail ved at gå ind på følgende link:

 

https://mailadmin.curanet.dk/

 

eller

 

https://webmail.ditdomæne.dk/