Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Få en ny, prisvenlig og professionel hjemmeside

Få et prisestimat på 2 minutter!

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Hvor stor er din virksomhed?
Antal ansatte
Hvad er formålet med din nye hjemmeside?
Hvilken type hjemmeside søger du?
Hvor mange undersider skal vi oprette for dig?
”Om os”, ”Kontakt”, ”Ydelser” mm.?
Skal din hjemmeside have specielle funktioner?
Login, kalender, flere sprog mm.
Ønsker du hjælp til at designe et logo?
og/eller skrive tekster?
Skal du markedsføre din hjemmeside?
Google, sociale medier mm.
Hvornår skal din hjemmeside være færdig?
Hvad er din deadline?
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Gå tilbage
1
2
3
4
5
6
7
Få din pris

Dit prisestimat

Løsningen er vurderet til:

13.900 DKK

Vi har sendt et prisestimat til din mail, så ring endelig til vores rådgivere, og tag en snak om din pris.

Klar til at starte?

Brug koden herunder inden den udløber og få 10% rabat.

12.510 DKK

Rabatkode:

D2E3

Rabatkoden gælder til og med... d. 15/09/2023

Vil du se mere?

Med mere end 5.000 tilfredse kunder i bagagen er vi godt rustede til at være din højre hånd på rejsen mod digital succes.

Se andre kunders cases

Hvad er vigtigt, når du skal have en ny hjemmeside?

Din hjemmeside skal give kunderne lyst til at henvende sig. Med en troværdig og professionel hjemmeside er du sikker på, at kunderne vælger dig fremfor konkurrenterne.
Der er mange ting at tage stilling til, når du skal have en ny hjemmeside. Det kan virke som en jungle at finde rundt i, og derfor er det en god idé at alliere sig med et webbureau, som kan hjælpe dig hele vejen.

Book en gratis hjemmeside potentialeanalyse

Hos Aveo vil vi gerne vurdere potentialet for din forretning, før vi giver os i kast med din professionelle hjemmeside. Det kan vi gøre, hvis du booker en gratis og uforpligtende potentialeanalyse hos os.
Det hele foregår gennem en samtale, hvor vi kommer omkring, hvilket formål din hjemmeside har, hvad der fungerer i dag, og hvad der skal optimeres. Alt det med henblik på at vurdere, hvordan du får mest mulig succes med din hjemmeside.

Professionelle hjemmesidecases

Fromberg kombinerer digital præcision med kulinariske oplevelser

“Som kunde hos Aveo føler jeg mig i trygge hænder. Jeg har fået lavet en hjemmeside og har fortsat samarbejdet med en marketingaftale, hvilket har virket naturligt, da jeg kun har oplevet positive aspekter af alt lige fra support til min kommunikation med marketingafdelingen.”

Se casen

Aarhus Letbane får alt-i-én-løsning: Ny hjemmeside og marketing

“Det er helt uvurderligt at have en samarbejdspartner, som er i stand til at gå så tæt på den organisation, man samarbejder med, at man næsten bliver en del af den.”

Se casen

De Små Mirakler skaber stor synlighed med online markedsføring

’’Samarbejdet har været virkelig fedt med Bo. Jeg ser virkelig frem til, når jeg igen skal sidde med et nyt produkt, han kommer med, og få en rigtig god vinkel på, hvordan vi kan få endnu flere kunder i hans butik – så han arbejder om søndagen også.’’

Antal leads fra Google og Meta

+1100

Procentvis stigning i leads fra Google og Meta

505 %

Stigning i trafik på hjemmesiden

92 %

Se casen

Hvad koster en hjemmeside?

Her er eksempler på priser* på hjemmesider hos Aveo. Vær dog opmærksom på, at vi altid skræddersyer prisen præcis efter din virksomhed og dit behov.
*Engangsbetaling uden binding, som vi altid tilbyder at opdele i to rater.
Cirkapris for en simpel hjemmeside, hvor du står godt som erhvervsdrivende. Hjemmesiden er selvfølgelig skræddersyet efter dine ønsker og lever op til alle hjemmesidekrav.
Cirkapris for en større hjemmeside med flere undersider og mere avancerede funktionaliteter samt mere ambitiøst fokus.
Her går vi helt op i et større lag og får en dybt gennemgående hjemmeside med mange avancerede funktionaliteter såvel som mange undersider.

Professionel hjemmeside lavet til at få flere henvendelser

I sidste ende handler det om at skabe omsætning i din forretning. En professionel hjemmeside kan være nok så flot, men det er ikke meget værd, hvis den ikke har nogen besøgende. Derfor har vi altid forretningsperspektivet i fokus.
Call-to-action er kort sagt det, som fortæller dine kunder, hvordan de får fat i det, du sælger. Det er ofte en køb-knap, et link til en bestillingsside eller en sætning som “Ring til os på tlf. 70 40 40 50 for at høre mere”. Det er vigtigt, at der er tydelig call-to-action flere steder på din hjemmeside, så dine kunder altid bliver ledt hen imod det, du sælger.
At din nye hjemmeside er responsiv betyder, at den tilpasser sig til, om dine kunder besøger den fra deres computer, tablet eller telefon. Flere og flere bruger i dag deres tablet eller telefon, så det er ikke længere nok, at din hjemmeside fungerer fra computeren.
Mange forbinder pop-ups med noget generende, som forstyrrer, når man besøger en hjemmeside. Men hvis pop-ups bruges rigtigt, kan det være en effektiv måde at få flere til fx at tilmelde sig dit nyhedsbrev. Der er et væld af muligheder, som sørger for, at dine pop-ups ikke bliver generende.
Der findes et utal af hjemmesider, og desværre er alle ikke lige troværdige. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside giver et godt og professionelt indtryk, så snart kunden klikker sig ind på den.

Du ejer selv din hjemmeside

Hos Aveo ejer du altid selv din hjemmeside. Det betyder, at du, når du har fået designet din hjemmeside hos os og har fået den overdraget, har fuld kontrol over indholdet og designet. Du kan med andre ord tilføje og/eller fjerne elementer, som det passer dig. Du er altså 100 % fri af bindinger hos os, selvom vi naturligvis gerne hjælper dig løbende.
Men er det ikke normalt at eje sin hjemmeside? Svaret er nej. Når man får udarbejdet en løsning af et bureau, er det vigtigt at undersøge, om man har fuldt ejerskab over den. Og det har du selvfølgelig hos Aveo.

Processen

Det skal være nemt at få lavet en hjemmeside hos os. Derfor tager vi altid udgangspunkt i samme proces, som er baseret på vores mange erfaringer. På den måde ved du altid, hvad næste trin er.
1

Opstart

Vi tager en dialog og bliver klogere på virksomheden og dine ønsker.
2

Design

Når vi har modtaget dit materiale, begynder vi at designe din hjemmeside.
3

Godkendelse

Rettelser laves i tæt samarbejde med dig, så siden matcher dine ønsker.
4

Færdiggørelse

Her udarbejdes de resterende sider, og funktionaliteter opsættes.
5

Lancering

Efterfølgende lanceres hjemmesiden, og ejerskabet overdrages til dig.

Vores optimerede udgave af WordPress

På baggrund af flere års erfaring og mere end 5.000 webløsninger har vi skabt WP Grundform. Det er vores bud på den bedste udgave af WordPress. Det er verdens mest brugte websystem. Optimeret af os – for dig.

Med vores WP Grundform kan du nemt selv tilføje nyt – også lang tid efter, din hjemmeside er færdig. Faktisk har vi et kundecenter, hvor du kan finde guides, FAQ og meget mere, så du helt selv kan redigere i din professionelle hjemmeside efter lanceringen.

Hvad får du med i en hjemmeside hos os?

Hos Aveo tilbyder vi et væld af forskellige integrationer, når du skal have en ny hjemmeside – udover et lækkert og professionelt design. Dette kunne fx være, at du havde behov for at få oprettet kontaktmails til din virksomhed, få registreret dit domæne eller noget helt tredje.
Hvis du ønsker et fast samarbejde, hvor vi løbende tager ansvaret for din løsning, kan du tilkøbe Hosting og Support, som de fleste kunder gør. Med Hosting og Support sørger vi bl.a. for:
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig. Udover webdesign har jeg også en stor passion for fotografering og videoproduktion.

Sophia Lehrskov (Design & Graphic Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Samspillet mellem billeder og farver er afgørende for det endelige design.

Lise-Lotte Birch Nielsen (Design & Graphic Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Som designer er det vigtigt for mig, at kunden kan have fuld tillid til, at jeg altid forsøger at hjælpe dem med at vælge de rigtige løsninger. Jeg lægger stor vægt på rådgivningen. Af den grund elsker jeg, når jeg finder nye digitale værktøjer, som kan gøre min proces mere effektiv, så jeg får mere tid til at spare med kunden.

Alexander Brasgaard (Senior Web Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Ifølge mig er samspillet mellem billeder, farver og mønstre afgørende for det endelige design.

Peter Hansen (Team Leader | Project Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig.

Mathias Poulsen (Team Leader | Project Specialist)

Se hele teamet

Køb en professionel hjemmeside, der overholder alle standarder

Du behøver ikke engang at spørge. Du er altid sikker på, at de hjemmesider, vi laver, er:
Det er afgørende, at din virksomhed kommer frem, når man søger efter den på Google.
Et SSL-certifikat er med til at gøre din side troværdig, og samtidig beskytter det både dine og dine kunders oplysninger.
Der sker desværre flere hackerangreb, end man skulle tro. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside har den nødvendige sikkerhed.
Hvis du gerne vil have flere sprog på din hjemmeside, skal du have installeret et sprog-plugin. Alt det kan vi gøre for dig, når vi er i gang med at designe din hjemmeside.

Logodesign for tidløs og genkendelig designidentitet

Med et logo skiller din virksomhed sig ud, får en stærkere brandidentitet og øget genkendelighed. Det styrker dit brand og er væsentligt, så du kan vækste din forretning. Så når du alligevel er i gang med at få designet din hjemmeside, hvorfor så ikke gå hele vejen med et logo?
For at imødekomme dit konkrete behov tilbyder vi både logo, en designmanual og en brand book – alt efter hvor du er på din vækstrejse. Her kan vi selvfølgelig vejlede dig i, hvad der vil være bedst for din forretning.

Opgradér hjemmesiden med tekstforfatning

Når din hjemmeside er i gang med at blive designet, kan du udnytte tiden bedst muligt imens og tilkøbe tekstforfatning hos os. Så kan du gøre din hjemmeside stærkere – og samtidig koncentrere dig om din forretning.
Derudover kan vi selvfølgelig også hjælpe med hjemmesideteksterne, så det ikke kun er designet, der spiller, men altså din hjemmeside hele vejen rundt. Med professionel tekstforfatning kan du vække behovet hos dine kunder og fastholde dine besøgende med salgstekster.

Vi hjælper dig, når din hjemmeside er færdig

Hjemmesider, webshops, markedsføring og drift behøver ikke at være indviklet. I bund og grund handler det om én ting: Du skal være digital, så du kan være der, hvor dine kunder er. Og du skal have et professionelt og troværdigt udtryk, så kunden vælger dig frem for din konkurrent.

Ofte stillede spørgsmål

Nej. Ved os får du en professionel hjemmeside for det betalte engangsbeløb uden nogle uforudsete omkostninger. Dertil er der mulighed for at optimere med forskellige services såsom markedsføring, vedligeholdelse, webhotel samt grafik og tryk. Alt sammen noget du kan vælge efter dine egne behov.

Som udgangspunkt varer hjemmesideprocessen på 4-6 uger, men det varierer naturligvis alt efter, hvor hurtig du er til at besvare vores henvendelser, sende efterspurgt materiale samt den samlede opgaves omfang. Men som hovedregel plejer vi at sige, at vi hellere går på kompromis med tidshorisonten end kvaliteten. Af den grund bruger vi hellere en uge ekstra end en uge for lidt. Det gør, at du får det allerbedste slutprodukt i sidste ende.
Ja, alle vores hjemmesider laves mobilvenlige, så de ser godt ud på alle størrelser. Det betyder, at brugervenligheden for forbrugeren stiger, hvilket gør, at chancerne for et potentielt salg stiger betragteligt.
Et webhotel er den maskine, der holder din hjemmeside kørende, så besøgende kan tilgå hjemmesiden i døgndrift. På denne maskine ligger indholdet af din hjemmeside. På et webhotel tilbydes der ofte også en e-mailløsning. Vi er upartiske ift., hvilket webhotel du foretrækker. Vi tilbyder selv et stabilt og sikkert webhotel, hvis det ønskes.

WordPress er et såkaldt CMS-system, hvor du let og enkelt kan redigere i din hjemmesides indhold efter behov. Du har derved ikke brug for en webmaster til at uploade nye tekster og billeder til hjemmesiden, da dette kan gøres enkelt og brugervenligt direkte fra din computer. WordPress er verdens mest benyttede CMS-system, da over 25 % af alle verdens hjemmesider bliver bygget heri.