Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Øg din omsætning med annoncering på sociale medier

Få et prisestimat på 2 minutter!

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Hvilken type virksomhed er I?
Hvad skal du bruge marketing til?
Hvor stor er din virksomhed?
Antal ansatte
Hvad er formålet med din Facebook Ads indsats?
Hvad vil du have ud af markedsføringen?
Benytter du dig af Facebook Ads nu?
Vælg herunder...
Ønsker du at benytte Facebook Remarketing?
Vælg herunder...
Hvad er dit forventede forbrug?
Hvad er dit nuværende/forventede månedlige forbrug på annoncedelen?
Hvad er din deadline?
Hvornår ønsker du at være kørende med din nye Facebook Annoncering?
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Gå tilbage
1
2
3
4
5
6
7
Få din pris

Dit prisestimat

Løsningen er vurderet til:

13.900 DKK

Vi har sendt et prisestimat til din mail, så ring endelig til vores rådgivere, og tag en snak om din pris.

Klar til at starte?

Brug koden herunder inden den udløber og få 10% rabat.

12.510 DKK

Rabatkode:

D2E3

Rabatkoden gælder til og med... d. 15/09/2023

Vil du se mere?

Med mere end 5.000 tilfredse kunder i bagagen er vi godt rustede til at være din højre hånd på rejsen mod digital succes.

Se andre kunders cases

Markedsfør dig på nogle af de største medier

Facebook og Instagram er blandt de billigste steder at annoncere, selvom over 64 procent af befolkningen faktisk bruger medierne hver dag. Vi hjælper dig med at nå ud til lige netop din målgruppe med målrettet annoncering. Én fast tilknyttet specialist Ram præcis din målgruppe Månedlig rapportering Opsætning af Pixel 5/5 stjerner på Trustpilot Sporing og analyse

Vi rammer din specifikke målgruppe

Drømmer du om at øge kendskabet til din forretning? Eller oplever du, at mange forlader din side uden at henvende sig eller foretage et køb? Så er Facebook og Instagram Ads måske lige præcis dén løsning, du har gået og ledt efter.
Du kender det sikkert selv: Når du vågner om morgenen, når du har en stille stund om eftermiddagen, eller om aftenen inden du skal sove, så er mobilen din faste ven i hånden.

Mere end bare et socialt medie

De færreste af os kan nok lide at indrømme, hvor meget vi bruger vores telefoner og de sociale medier. Men det er ikke uden grund, at Facebook og Instagram indtager 1. og 2. pladsen som de mest populære sociale medier i Danmark. Vi kan nemlig ikke lade dem være.
Og det er faktisk rigtig heldigt for dig! Det giver nemlig nogle fantastiske muligheder for at øge kendskabet til din virksomhed og ramme potentielle kunder.
Hos Aveo er vi specialister i at lave målrettet annoncering, som rammer de kunder, der er mest tilbøjelige til at handle hos dig. Vil du gerne høre mere om, hvad det koster, kan du få en pris inden for 2 minutter ved at udfylde vores prisberegner.

Sådan har vi hjulpet andre virksomheder

Læs cases, hvor vi går i dybden på tiltag og resultater vi har skabt for udvalgte kunder

Fromberg kombinerer digital præcision med kulinariske oplevelser

“Som kunde hos Aveo føler jeg mig i trygge hænder. Jeg har fået lavet en hjemmeside og har fortsat samarbejdet med en marketingaftale, hvilket har virket naturligt, da jeg kun har oplevet positive aspekter af alt lige fra support til min kommunikation med marketingafdelingen.”

Se casen

NOOVALL får en webshop og marketingaftale, der skaber vækst

"Vi valgte Aveo, fordi vi kunne mærke, at der var en god forbindelse, og der var en god forståelse, og I var gode til at forstå, hvad det var, vi mente, og hvad det var, vi ønskede."

Se casen

Aarhus Letbane får alt-i-én-løsning: Ny hjemmeside og marketing

“Det er helt uvurderligt at have en samarbejdspartner, som er i stand til at gå så tæt på den organisation, man samarbejder med, at man næsten bliver en del af den.”

Se casen

Vi gør alt arbejdet for dig

Som erhvervsdrivende kan det godt være svært selv helt præcis at gennemskue, hvordan medierne kan give mening for dig. Heldigvis behøver du slet ikke bekymre dig om det.
Med en markedsføringsaftale hos os sørger vi nemlig for at finde alle de uudnyttede muligheder, som sikrer dig det største afkast. Du behøver faktisk ikke selv løfte en finger.

Få et indblik i nogle af mulighederne

Faktisk er der så mange muligheder på de sociale medier, at vi sidder en masse specialister, der ikke arbejder med andet end det. På den måde kan du være sikker på, at dine annoncer altid er opsat med fokus på at skabe det bedste afkast for dig.
Du har måske hørt om det: En såkaldt Pixel på din hjemmeside eller webshop gør det muligt at opsamle data om alle dine besøgende og deres adfærd. Den data kan vi efterfølgende bruge til at ramme lige præcis dé personer igen. Så har en person forladt en fuld indkøbskurv uden at købe noget, kan vi vise dem lige præcis de varer igen og på den måde øge chancen for, at personen bliver kunde hos dig.
På Facebook og Instagram har vi mulighed for at oprette såkaldte look-a-like målgrupper. Det lyder meget fancy, og resultaterne er også imponerende – men i virkeligheden er det i bund og grund meget simpelt. Ved hjælp af data kan vi målrette annoncer til fx dén ene procent eller de to procent af Danmarks befolkning, der i højest grad ligner dine kunder. Herved kan vi sikre os, at de personer vi rammer, med garanti også er nogle, som vil finde dine produkter eller ydelser interessante.
Har du nogensinde oplevet, at du fx har kigget på en jakke, og efterfølgende er lige præcis den jakke dukket op flere steder? Med dynamiske katalog-annoncer kan vi sørge for, at dine potentielle kunder ser lige præcis dé produkter, som de har kigget på. Det bidrager til et markant øget salg, og vi kan sørge for, at annoncerne stopper igen, når de har købt.
Er du B2B virksomhed, eller har du ydelser, som er særligt relevante for virksomheder? Det kunne fx være arrangementer eller lokaler, som virksomheder i dit område kunne være interesserede i. I så fald kan vi udtrække lister og sørge for, at alle relevante virksomheder i dit nærområde ser annoncerne og bliver opmærksomme på netop dit koncept.
Det der med at skyde med spredehagl, det er ikke lige os. Derfor udnytter vi alle muligheder for at indsamle data – og efterfølgende optimerer vi så på baggrund af den data. Det betyder, at vi besidder en stor viden om alt fra hvilke ord og emojies, der får folk til at købe, og til hvem og hvor annoncerne skal vises.

Processen

Det skal være nemt at få lavet en hjemmeside hos os. Derfor tager vi altid udgangspunkt i samme simple proces, som er baseret på erfaringer fra mange hundrede projekter. På den måde ved du altid, hvad næste trin er.
1

Som det allerførste gennemgår vi din side og laver en teknisk analyse, så vi er godt klædt på.

2

Vi tager en grundig opstartssamtale, hvor vi bliver klogere på din forretning og dine ønsker.​

3

Baseret på opstartssamtalen tilrettelægger vi forløbet, så du har overblik over, hvad du kan forvente.​

4

Vi opsætter din annoncekonto, sporing og annoncer, så du kan begynde at få flere kunder og henvendelser.

5

Hver måned modtager du en overskuelig rapport med fokus på, hvilket afkast annoncerne har skabt

Derfor skal du annoncere på sociale medier

Vi kan samle op på alle de besøgende, der forlader din side uden at henvende sig til dig, eller som fx forlader en fyldt kurv uden at købe.
Facebook Pixel gør det muligt at opsamle data om dine besøgende. Den data kan vi bruge til at lave nye, relevante og købeklare målgrupper ud fra.
Vi kan sende potentielle kunder direkte ind til de sider, som er mest relevante for dem. Dermed øger vi sandsynligheden for et salg.
Facebook og Instagram er billige medier, og derfor kan du skabe kendskab til din virksomhed hos mange personer – uden at du bliver ruineret.
Du er ikke afhængig af, at kunderne selv søger efter dine produkter. Vi kan nemlig vælge målgruppen og vække deres behov gennem annoncering.
Alt kan analyseres og optimeres ned til mindste detalje, så når det kommer til sociale medier, er intet baseret på mavefornemmelser eller “vi plejer”.

Sådan arbejder vi for at skabe afkast hos dig

Hos Aveo lægger vi vægt på god kommunikation i øjenhøjde – uden komplicerede fagtermer og tal, der er svære at tolke. Vi fokuserer udelukkende på, at din markedsføring skal være afkastfokuseret, så indsatsen kan ses på bundlinjen.
Desuden arbejder vi også altid ud fra det udgangspunkt, at du skal kunne slippe bekymringerne og bare lade os håndtere hele processen fra A til Z.

Gennemtænkt ned til den mindste detalje

Vi er dem, du skal vælge, hvis du går op i din bundlinje.
Hos os har vi smidt mavefornemmelsen og “vi tror” i skraldespanden, og i stedet fokuserer vi på datadrevet annoncering, hvor vi rammer lige præcis de personer, der er klar til at bruge dine produkter eller services.
Mød din specialist For mig er det arbejdet med at løfte virksomheden som helhed, der er det spændende. Jeg er særligt engageret i annoncering på sociale medier, og mit fokus er hvordan den rigtige målgruppe og de rigtig budskaber kan få flere til at blive kunder i din forretning.

Sofie Langberg (Senior Content Marketing Specialist)

Se hele teamet

Du behøver ikke tænke på hverken teknik eller målgrupper

Vi sørger for at opsætte alt det tekniske, de rigtige målgrupper, skrive teksterne og finde billederne og videoerne. Hvis du selv har noget materiale, så vil vi dog også meget gerne bruge det.

 

Vores fokus er at give dig tid til det, du er bedst til – og så skal vi nok stå for at skaffe dig kunderne.

Vi ved dog godt, at din virksomhed er dit hjertebarn, og derfor kræver et godt samarbejde naturligvis gennemskuelighed. Hver måned udarbejder vi en letforståelig rapport med de vigtigste nøgletal og afkastet heraf. Det giver dig roen til at udvikle din forretning. Og desuden får vi muligheden for at fremvise vores gode resultater.

I bund og grund behøver du dog ikke bekymre dig om rapporten. Ønsker du at have fuld fokus på din kerneforretning, kan du blot se rapporterne som information – vi forventer aldrig, at du selv skal skubbe på eller tage initiativ. Vi tager din forretning til os, som var det vores egen.

  • Vi tager et grundigt kig på din forretning og optimerer målgrupper og budskaber herefter.
  • Du vælger selv, om du vil have fuld kontrol over processen, eller om du vil overlade det til os.
  • Alt foregår i tæt dialog med dig, hvis du ønsker det. Du ved hele tiden, hvad vi arbejder på.
  • En månedlig rapport gør det nemt for dig at holde øje med, om annonceringen skaber værdi.
  • Din virksomhed bliver også vores hjertebarn, og vi sætter en ære i at skabe de bedst mulige resultater.