Få en billig hjemmeside

Få et prisestimat på 2 minutter!

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Hvor stor er din virksomhed?
Antal ansatte
Hvad er formålet med din nye hjemmeside?
Hvilken type hjemmeside søger du?
Hvor mange undersider skal vi oprette for dig?
”Om os”, ”Kontakt”, ”Ydelser” mm.?
Skal din hjemmeside have specielle funktioner?
Login, kalender, flere sprog mm.
Ønsker du hjælp til at designe et logo?
og/eller skrive tekster?
Skal du markedsføre din hjemmeside?
Google, sociale medier mm.
Hvornår skal din hjemmeside være færdig?
Hvad er din deadline?
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Gå tilbage
1
2
3
4
5
6
7
Få din pris

Dit prisestimat

Løsningen er vurderet til:

13.900 DKK

Vi har sendt et prisestimat til din mail, så ring endelig til vores rådgivere, og tag en snak om din pris.

Klar til at starte?

Brug koden herunder inden den udløber og få 10% rabat.

12.510 DKK

Rabatkode:

D2E3

Rabatkoden gælder til og med... d. 15/09/2023

Vil du se mere?

Med mere end 5.000 tilfredse kunder i bagagen er vi godt rustede til at være din højre hånd på rejsen mod digital succes.

Se andre kunders cases

Billig WordPress hjemmeside – og gennemsigtige priser

Med en løsning hos os behøver du ikke være nervøs for uforudsete udgifter og lange bindingsperioder. Vores priser er lette at gennemskue, da det altid er engangsinvestering. Det er nemlig altafgørende for os, at du føler, trygheden er i højsædet.

Billig hjemmeside med kvalitet

At selve hjemmesiden er billig, siger ikke meget om den samlede løsnings pris eller indhold. Når du køber en hjemmeside hos os, får du gavn af andet end bare vores evne til at udvikle og designe hjemmesider. Vi har specialiseret os i at være den erhvervsdrivendes sparringspartner, og vi giver os tid til at forstå din forretning.
Vores altoverskyggende mål er at levere tilfredsstillende løsninger til dig som erhvervsdrivende med henblik på at skabe digital vækst.

Hvad koster en hjemmeside?

Her er eksempler på priser* på hjemmesider hos Aveo. Vær dog opmærksom på, at vi altid skræddersyer prisen præcis efter din virksomhed og dit behov.
*Engangsbetaling uden binding, som vi altid tilbyder at opdele i to rater.
Cirkapris for en simpel hjemmeside, hvor du står godt som erhvervsdrivende. Hjemmesiden er selvfølgelig skræddersyet efter dine ønsker og lever op til alle hjemmesidekrav.
Cirkapris for en større hjemmeside med flere undersider og mere avancerede funktionaliteter samt mere ambitiøst fokus.
Her går vi helt op i et større lag og får en dybt gennemgående hjemmeside med mange avancerede funktionaliteter såvel som mange undersider.

WordPress hjemmeside

Vi udarbejder alle vores billige hjemmesider i CMS-systemet WordPress. Vi bruger et multitema, som kan skræddersyes fuldstændig efter dine behov. Du skal derfor ikke vælge mellem skabeloner.
Vi skræddersyer hjemmesiden helt dine ønsker og behov. Vores designer tager dig i hånden og guider dig igennem processen, så vi er helt sikre på, du bliver 100 % tilfreds med din nye hjemmeside.
En billig hjemmeside hos Aveo betyder en professionel hjemmeside i både design og udførelse til rimelige priser. En hjemmeside, du selv ejer, og ingen uforudsete omkostninger.
Hos os sparer vi aldrig på det høje serviceniveau. Uanset prisen på din hjemmeside er vi proaktive og tager medansvar for din forretning. Vi indgår altid i en tæt dialog med vores kunder.

Professionelle hjemmesidecases

De Små Mirakler skaber stor synlighed med online markedsføring

’’Samarbejdet har været virkelig fedt med Bo. Jeg ser virkelig frem til, når jeg igen skal sidde med et nyt produkt, han kommer med, og få en rigtig god vinkel på, hvordan vi kan få endnu flere kunder i hans butik – så han arbejder om søndagen også.’’

Antal leads fra Google og Meta

+1100

Procentvis stigning i leads fra Google og Meta

505 %

Stigning i trafik på hjemmesiden

92 %

Se casen

Whistleblower Legal får en stærk digital tilstedeværelse

”Vi er rigtig glade for at være kunder ved Aveo. Det er et rigtig godt samarbejde, og de griber hurtigt de bolde, vi kaster efter dem, og tingene går bare stærkt, så vi føler, at vi bliver taget rigtig godt hånd om.”

Se casen

Cornerstones løfter deres visuelle identitet med ny hjemmeside

”Vi er utroligt glade for at være kunde hos Aveo. Vi føler, at de er en enorm professionel sparringspartner, som kan løse både det, der er stort og det, der er småt.”

Se casen

Processen

Det skal være nemt at få lavet en hjemmeside hos os. Derfor tager vi altid udgangspunkt i samme simple proces, der er baseret på erfaringer fra mange projekter. På den måde ved du altid, hvad næste trin er.
1

Opstart

Vi tager en dialog og bliver klogere på virksomheden og dine ønsker.
2

Design

Når vi har modtaget dit materiale, begynder vi at designe din hjemmeside.
3

Godkendelse

Rettelser laves i tæt samarbejde med dig, så siden matcher dine ønsker.
4

Færdiggørelse

Her udarbejdes de resterende sider, og funktionaliteter opsættes.
5

Lancering

Efterfølgende lanceres hjemmesiden, og ejerskabet overdrages til dig.

Du ejer selv din hjemmeside

Hos Aveo ejer du altid selv din hjemmeside. Det betyder, at du, når du har fået designet din hjemmeside hos os og har fået den overdraget, har fuld kontrol over indholdet og designet. Du kan med andre ord tilføje og/eller fjerne elementer, som det passer dig. Du er altså 100 % fri af bindinger hos os, selvom vi naturligvis gerne hjælper dig løbende.
Men er det ikke normalt at eje sin hjemmeside? Svaret er nej. Når man får udarbejdet en løsning af et bureau, er det vigtigt at undersøge, om man har fuldt ejerskab over den. Og det har du selvfølgelig hos Aveo.

Vores optimerede udgave af WordPress

På baggrund af flere års erfaring og mere end 5.000 webløsninger har vi skabt WP Grundform. Det er vores bud på den bedste udgave af WordPress. Det er verdens mest brugte websystem. Optimeret af os – for dig.

Med vores WP Grundform kan du nemt selv tilføje nyt. Selv lang tid efter, din hjemmeside er færdig. Faktisk har vi et kundecenter, hvor du kan finde guides, FAQ og meget mere, så du helt selv kan redigere i din professionelle hjemmeside efter lanceringen.

Hvad får du med i en hjemmeside hos os?

Hos Aveo tilbyder vi et væld af forskellige integrationer, når du skal have en ny hjemmeside – udover et lækkert og professionelt design. Dette kunne fx være, at du havde behov for at få oprettet kontaktmails til din virksomhed, få registreret dit domæne eller noget helt tredje.
Hvis du ønsker et fast samarbejde, hvor vi løbende tager ansvaret for din løsning, kan du tilkøbe Hosting og Support, som de fleste kunder gør. Med Hosting og Support sørger vi bl.a. for:

Hvornår giver en billig hjemmeside mening?

Der er ikke noget rigtigt eller forkert, når man snakker hjemmesider. Det vigtigste er, at løsningen passer til dit og dine kunders behov. En hjemmeside med et sparsomt antal sider og funktioner kan give lige så meget mening for dig som et stort og avanceret setup. Tag derfor en beslutning ud fra jeres nuværende situation og behov.

Køb en billig hjemmeside, der overholder alle standarder

Du behøver ikke engang at spørge. Du er altid sikker på, at de hjemmesider, vi laver, er:
Det er afgørende, at din virksomhed kommer frem, når man søger efter den på Google.
Et SSL-certifikat er med til at gøre din side troværdig, og samtidig beskytter det både dine og dine kunders oplysninger.
Der sker desværre flere hackerangreb, end man skulle tro. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside har den nødvendige sikkerhed.
Hvis du gerne vil have flere sprog på din hjemmeside, skal du have installeret et sprog-plugin. Alt det kan vi gøre for dig, når vi er i gang med at designe din billige WordPress hjemmeside.

Logodesign for tidløs og genkendelig designidentitet

Med et logo skiller din virksomhed sig ud, får en stærkere brandidentitet og øget genkendelighed. Det styrker dit brand og er væsentligt, så du kan vækste din forretning. Så når du alligevel er i gang med at få designet din hjemmeside, hvorfor så ikke gå hele vejen med et logo?
For at imødekomme dit konkrete behov tilbyder vi både logo, en designmanual og en brand book – alt efter hvor du er på din vækstrejse. Her kan vi selvfølgelig vejlede dig i, hvad der vil være bedst for din forretning.

Opgradér hjemmesiden med tekstforfatning

Når din hjemmeside er i gang med at blive designet, kan du udnytte tiden bedst muligt imens og tilkøbe tekstforfatning hos os. Så kan du gøre din hjemmeside stærkere – og samtidig koncentrere dig om din forretning.
Derudover kan vi selvfølgelig også hjælpe med hjemmesideteksterne, så det ikke kun er designet, der spiller, men altså din hjemmeside hele vejen rundt. Med professionel tekstforfatning kan du vække behovet hos dine kunder og fastholde dine besøgende med salgstekster.
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig. Udover webdesign har jeg også en stor passion for fotografering og videoproduktion.

Sophia Lehrskov (Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Samspillet mellem billeder og farver er afgørende for det endelige design.

Lise-Lotte Birch Nielsen (Web- & Graphic Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Som designer er det vigtigt for mig, at kunden kan have fuld tillid til, at jeg altid forsøger at hjælpe dem med at vælge de rigtige løsninger. Jeg lægger stor vægt på rådgivningen. Af den grund elsker jeg, når jeg finder nye digitale værktøjer, som kan gøre min proces mere effektiv, så jeg får mere tid til at spare med kunden.

Alexander Brasgaard (Senior Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Ifølge mig er samspillet mellem billeder, farver og mønstre afgørende for det endelige design.

Peter Hansen (Team Leader | Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Når jeg designer hjemmesider og webshops, sidder jeg og arbejder ved flere store skærme. Men jeg har altid fokus på, at siden også skal stå knivskarpt på en lille smartphone skærm. Hjemmesider og webshops er en stor del af en virksomheds identitet, og det skal man tydeligt kunne se, i de løsninger jeg laver.

Mathias Fjordside (Team Leader | Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig.

Mathias Poulsen (Team Leader | Web Design Specialist)

Se hele teamet

Vi hjælper dig, når din hjemmeside er færdig

Hjemmesider, webshops, markedsføring og drift behøver ikke at være indviklet. I bund og grund handler det om én ting: Du skal være digital, så du kan være der, hvor dine kunder er. Og du skal have et professionelt og troværdigt udtryk, så kunden vælger dig frem for din konkurrent.

Ofte stillede spørgsmål

Nej, du skal hverken betale noget hver måned for at have hjemmesiden eller betale nogle skjulte gebyrer. Dog skal du betale til et webhotel og domæne. Til gengæld har du frit valg til, hvilket webhotel din hjemmeside skal ligge på. Der er altså ingen abonnementer eller uforudsete udgifter forbundet med at få lavet en billig hjemmeside hos Aveo.
Hos Aveo går vi meget op i, at du som kunde ejer din egen hjemmeside 100 %. Så snart vi er færdig med at udarbejde siden, og du er tilfreds, lanceres den og overdrages til dig. Vi har herefter intet med hjemmesiden at gøre, medmindre du har købt webhotel/support ved os. Du kan altså gøre med den lige, hvad du vil.
Ja, vi udarbejder alle vores hjemmesider, så de ser lige så godt ud på mobilen som desktop. Vi ved, hvor vigtig en responsiv hjemmeside er, da mange i dag tilgår hjemmesider fra mobil eller tablet. Derfor er en 100 % responsiv hjemmeside altid med i prisen, så din løsning ser godt ud på alle enheder.