Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Bliv en del af Aveo

Vi leder løbende efter nye talenter, og måske er det lige netop dig, vi søger som vores næste kollega. Bliv en del af en arbejdsplads med højt til loftet og passionen for at hjælpe erhvervsdrivende med at skabe digital vækst. Vi hjælper dig med at skabe din karriere inden for…

Hvorfor Aveo?

Vi tilbringer de fleste af vores vågne timer på arbejdet. Derfor gør vi os umage for at sikre, at de timer er gode for alle hos Aveo.

Onboarding og mentorordning

Når du starter hos os, foregår hele din onboarding med en fast buddy, så du er i gode hænder fra start til slut.

Opfølgning og feedback

Din trivsel og udvikling er vigtig for os. Derfor holder vi månedlige 1:1-samtaler og MUS, trivselsmåling og arbejdspladsevaluering årligt.

Pensionsordning og sundhedsforsikring

Med en god pensionsordning og tilknyttet sundhedsforsikring passer vi godt på dig og din fremtid.

Socialt sammenhold og arrangementer

Vi mener det, når vi siger, at vi kan li’ hinanden både på og uden for arbejdet. Bliv en del af et helt særligt fællesskab, som vi plejer jævnligt.

Fleksible og realistiske arbejdstider

Flextid og hjemmearbejde er en del af Aveos kultur – og du kan roligt holde fri, når du har fri. Det gør vi også.

Bæredygtig frokostordning og central placering

Kom nemt til arbejde på vores kontor i hjertet af Aarhus. Lad madpakken være fortid og nyd vores bæredygtige frokostordning hver dag.

Kompetenceskabende praktik med Aveo Digital Talents

Aveo Digital Talents er vores praktikprogram for digitale aspiranter inden for webdesign og online markedsføring. Vi klæder dig godt på til arbejdslivet og sørger for, at du bliver en del af Aveo på lige fod med alle andre – og måske venter der dig et job på den anden side af din praktik.

Et fællesskab med mange muligheder

Hos Aveo præges arbejdet af en positiv, social kultur og muligheden for at udvikle sig fagligt og personligt. Det er i hvert fald det, vores kolleger fortæller – se med og mød dem her.

Paid Social Specialist

Andreas Breiner Nielsen

Support Specialist

Emil Demant

Web Design Specialist

Lise-Lotte Birch Nielsen

Web Design Specialist

Marcus Christiansen

Client Specialist

Rasmus Bjerregaard

SEM Specialist

Trine Høegh

Skab din karriere hos Aveo

Faglig og personlig udvikling vægtes højt hos os. Griber du mulighederne, hjælper vi dig med at skabe den karriere, du ønsker dig.
Trainee / Intern
Junior
Specialist
Senior
Teamleader
Lead
Senior Teamleader
Senior Lead
Head of Department
Head of Product
Partner

Send en uopfordret ansøgning

Er din profil et match til Aveo? Send os en uopfordret ansøgning, så vi ikke går glip af dig og dine kompetencer. Vi gemmer din ansøgning til næste gang, vi skal rekruttere – eller måske vækker den så stor interesse hos os, at vi rækker ud til dig med det samme.

Gør en forskel for de erhvervsdrivende

Hos Aveo hjælper vi kort sagt erhvervsdrivende med at skabe digital vækst. Det gør vi på en ansvarlig, venlig, engageret og ordentlig måde – og derfor er vi Danmarks bedst bedømte web- og marketingbureau. Som en del af holdet er du altså med til at gøre en forskel for mange danske virksomheder lige fra enkeltmandsvirksomheden til den større organisation.

Vores seneste trivselsmåling

Med vores score ligger vi over landsgennemsnittet for ”God Arbejdslyst Indeks” (72/100). Vi er stolte af at skabe en arbejdsplads, der fremmer arbejdsglæden hos vores kolleger.
God Arbejdslyst Indeks Gennemsnit
72

Bliv Aveo

Ansvarlig - Venlig - Engageret - Ordentlig