Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

B2B webshop løsning, der sælger dine produkter

Få et prisestimat på 2 minutter!

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Hvilken type webshop søger du?
Hvad er formålet med din webshop?
Antal Produkter?
Hvor mange produkter forventer du at have på din webshop?
Skal din webshop have specielle funktioner?
F.eks. B2B-login, abonnementsmodul mm.
Skal webshoppen være på flere sprog?
F.eks. Engelsk, Tysk, Svensk, Norsk mm.
Ønsker du hjælp til at designe et logo?
og/eller skrive tekster?
Har du planer om at markedsføre din webshop?
Eks. gennem Google eller sociale medier?
Hvornår skal din webshop være færdig?
Hvad er din deadline?
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Gå tilbage
1
2
3
4
5
6
7
Få din pris

Dit prisestimat

Løsningen er vurderet til:

13.900 DKK

Vi har sendt et prisestimat til din mail, så ring endelig til vores rådgivere, og tag en snak om din pris.

Klar til at starte?

Brug koden herunder inden den udløber og få 30% rabat.

12.510 DKK

Rabatkode:

D2E3

Rabatkoden gælder til og med... d. 15/09/2023

Vil du se mere?

Med mere end 5.000 tilfredse kunder i bagagen er vi godt rustede til at være din højre hånd på rejsen mod digital succes.

Se andre kunders cases

Få en salgsoptimeret B2B webshop

Få en B2B webshop, der giver dine kunder lyst til at købe, og som signalerer professionalisme og troværdighed.

Bedre vilkår med professionel webshop

Med en professionel webshop står du stærkere i kampen om kunderne. Vi ved godt, at formålet for dig er at få mere salg, og det er lige præcis det, vi kan hjælpe med. Vi sørger for at udarbejde en webshop i et moderne og mobilvenligt design. Og endda til en rigtig skarp pris.
Vi har gennem tiden lavet mere end 5.000 hjemmesider og webshops. Undervejs har vi lært rigtig meget, og vi ved derfor, hvad der virker, og hvordan designet skal være, for der kommer (øget) salg. Det udnytter vi selvfølgelig, når vi laver din nye webshop.

Sådan har vi hjulpet andre virksomheder

Læs cases, hvor vi går i dybden på tiltag og resultater vi har skabt for udvalgte kunder

NOOVALL får en webshop og marketingaftale, der skaber vækst

"Vi valgte Aveo, fordi vi kunne mærke, at der var en god forbindelse, og der var en god forståelse, og I var gode til at forstå, hvad det var, vi mente, og hvad det var, vi ønskede."

Se casen

Aarhus Letbane får alt-i-én-løsning: Ny hjemmeside og marketing

“Det er helt uvurderligt at have en samarbejdspartner, som er i stand til at gå så tæt på den organisation, man samarbejder med, at man næsten bliver en del af den.”

Se casen

De Små Mirakler skaber stor synlighed med online markedsføring

’’Samarbejdet har været virkelig fedt med Bo. Jeg ser virkelig frem til, når jeg igen skal sidde med et nyt produkt, han kommer med, og få en rigtig god vinkel på, hvordan vi kan få endnu flere kunder i hans butik – så han arbejder om søndagen også.’’

Antal leads fra Google og Meta

+1100

Procentvis stigning i leads fra Google og Meta

505 %

Stigning i trafik på hjemmesiden

92 %

Se casen

Hvad er fordelene ved en ny B2B webshop løsning?

De webshops, vi laver, er bygget i det populære WordPress, der gør det nemt selv at redigere efterfølgende. Det betyder, at du får en professionel webshop løsning, der er sat korrekt op, men hvor du slipper for dyre løbende udgifter.

Desuden tilbyder vi let håndtering af fragtindstillinger, hvor du desuden kan koble Shipmondo på, ordrer og lignende.

Hvad får du ud af at vælge os?

Ved at få et professionelt webbureau til at lave din webshop løsning undgår du også, at der sker fejl i opsætningen, der gør, at du taber omsætning. Hør meget mere om, hvad vi tilbyder ved at klikke på knappen herunder og bliv kontaktet af en af vores rådgivere.
Hos os har du én tilknyttet rådgiver og én designer. De kommer til at kende både dig og din virksomhed utrolig godt, og de tager gerne ansvar i alle slags beslutninger, så du lander på det bedste resultat.
Vi tilpasser webshoppen efter netop din målgruppe – vi ved nemlig godt, at hver målgruppe er unik, og at designet skal skille sig ud fra konkurrenterne, for at kunderne vælger dig.
At få lavet en ny webshop behøver ikke være fyldt med tekniske ord og ting, der er svære at forstå. Vi taler et sprog, du forstår, og vi sørger for, at du hele tiden er med på, hvad der foregår.

Når man har en webshop, er der en reel risiko for, at man kan blive hacket. Ved at have en professionel webshop mindsker du den risiko. Vi sørger nemlig for, at din webshop er godt beskyttet.

 

Samtidigt sørger vi for at optimere hastigheden på din webshop. Det betyder, at potentielle kunder får en bedre oplevelse, når de besøger din side, og du også rangerer højere på Google.

Det er vigtigt at forholde sig til betalingsløsninger, moms og fragt. Det kan dog være lidt svært at navigere i. Derfor står vi klar til at tage hånd om det, så du ikke skal bekymre dig om nogle af delene.

Unikt design der giver din virksomhed et professionelt udtryk

Vi leverer et unikt design hver gang. Vi begynder ikke på din webshop, før vi har et godt indblik i din virksomhed. Vi skal kende til dine ydelser, din målgruppe og din identitet. Og på baggrund af det, skaber vi et design, som passer perfekt til lige netop dig og din virksomhed.

Processen

Det skal være sjovt at få lavet en løsning hos os. Derfor har vi, til dig som ikke er IT-specialist, en skræddersyet proces, som baserer sig på erfaringer fra mange hundrede projekter.
1

Opstart

Vi tager en dialog og bliver klogere på virksomheden og dine ønsker.
2

Design

Når vi har modtaget dit materiale, begynder vi at designe din webshop.
3

Godkendelse

Rettelser laves i tæt samarbejde med dig, så siden matcher dine ønsker.
4

Færdiggørelse

Her udarbejdes de resterende sider, og funktionaliteter opsættes.
5

Lancering

Efterfølgende lanceres din webshop, og ejerskabet overdrages til dig.

B2B Webshop løsning, der kan arbejde sammen med andre

Med en professionel webshop hos os får du mulighed for at snakke sammen med velkendte partnere. Integrer og automatisér bl.a. med betalings-, fragt- og regnskabssystem.

Nej, ved os får du en professionel webshop løsning for det betalte engangsbeløb uden nogle uforudsete omkostninger. Dertil er der mulighed for at optimere med forskellige services så som markedsføring, vedligeholdelse, webhotel samt grafik og tryk – alt sammen noget du kan vælge efter din egne behov.

Som udgangspunkt lyder processen på 3-4 uger, men det varierer naturligvis alt efter hvor hurtigt du er til at besvare vores henvendelser samt den samlede opgaves omfang.

WordPress er et såkaldt CMS-system, hvor du let og enkelt kan redigere i din hjemmesides indhold efter behov. Du har derved ikke brug for en webmaster til at uploade nye tekster og billeder til hjemmesiden, da dette kan gøres enkelt og brugervenligt direkte fra din computer. WordPress er verdens mest benyttede CMS-system, da over 25% af alle verdens hjemmesider bliver bygget heri. Vi yder også gerne WordPress hjælp.

Mobilvenlig betyder at din webshop tilpasser sit indhold efter den besøgendes telefon eller tablets størrelse. Dette betyder, at brugervenligheden for forbrugeren stiger, hvilket gør, at chancerne for et potentielt salg stiger betragteligt. Trafikken fra mobileenheder udgør typisk mere end 42% af den samlede trafikmængde på en webshop.
Et webhotel er den maskine, der holder din hjemmeside kørende således, at besøgende kan tilgå webshop i døgndrift. På denne maskine ligger indholdet af din webshop. På et webhotel tilbydes der ofte også en e-mailløsning. Vi er upartiske i forhold til, hvilket webhotel foretrækker. Vi tilbyder selv et stabilt og sikkert webhotel, hvis det ønskes.

Vores specialoptimerede udgave af WordPress

På baggrund af flere års erfaring og mere end 5.000 webløsninger, har vi skabt WP GrundForm. Det er vores bud på den bedste samling af WordPress.

B2B webshop, der overholder alle standarder

Du behøver ikke engang at spørge. Du er altid sikker på, at de hjemmesider, vi laver, er:

Responsiv

Siden fungerer naturligvis på alle slags skærme; computere, tablets, mobiler osv.

Optimeret mod Google

Det er afgørende, at din virksomhed kommer frem, når man søger efter den på google.

SSL/HTTPS

Et SSL-certifikat er med til at gøre din side troværdig, og samtidig beskytter det både dine og dine kunders oplysninger.

Sikret imod hackere

Der sker desværre flere hackerangreb, end man skulle tro. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside har den nødvendige sikkerhed.

B2B webshop gearet til kunderne

Vi plejer at sammenligne en professionel webshop løsning med en hvilken som helst butik, du går forbi på strøget. Hvis facaden og forretningen ser indbydende og professionel ud, virker struktureret og ordentlig, så har kunderne en større tilbøjelighed til at gå ind i netop den forretning og købe dens produkter/services. På samme måde er det alfa omega, at din webshop har et professionelt udtryk, et sammenhængende og velstruktureret design og en klar kommunikation, hvis den skal lokke kunderne ind i din butik i stedet for konkurrenternes.
Når vi står for udarbejdelsen af din webshop løsning, så følger der en række fordele med:

Vi er klar til at hjælpe dig videre, når din webshop er færdig

Du kan vælge at tilføje en hosting-, support- eller markedsføringsløsning hos os. Vores mål er at hjælpe dig med at få online succes.

Køb B2B webshop løsning

Skal du have en ny professionel webshop, kan vi hjælpe med alt lige fra de simple løsninger, til de mere komplekse af slagsen. Vi tager altid beslutninger i tæt dialog med dig, med udgangspunkt i jeres forretnings nuværende situation.
I nogle tilfælde vil en forretning have brug for et simpelt og minimalistisk set-up, hvor der ikke skal opfindes den dybe tallerken, mens det i andre tilfælde vil give mening, at det bliver mere avanceret. Vi kan levere og eksekvere på begge dele, så tag med god grund kontakt til os, hvis du skal have en ny professionel webshop løsning.
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig. Udover webdesign har jeg også en stor passion for fotografering og videoproduktion.

Sophia Lehrskov (Design & Graphic Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Samspillet mellem billeder og farver er afgørende for det endelige design.

Lise-Lotte Birch Nielsen (Design & Graphic Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Som designer er det vigtigt for mig, at kunden kan have fuld tillid til, at jeg altid forsøger at hjælpe dem med at vælge de rigtige løsninger. Jeg lægger stor vægt på rådgivningen. Af den grund elsker jeg, når jeg finder nye digitale værktøjer, som kan gøre min proces mere effektiv, så jeg får mere tid til at spare med kunden.

Alexander Brasgaard (Senior Web Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Ifølge mig er samspillet mellem billeder, farver og mønstre afgørende for det endelige design.

Peter Hansen (Team Leader | Project Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig.

Mathias Poulsen (Team Leader | Project Specialist)

Se hele teamet

Derfor er en professionel webshop vigtig

Har du en klar idé om, hvordan du kunne tænke dig, at din webshop skal se ud, tager vi naturligvis udgangspunkt i den ide. Vi er dog også klar på at tage os af al design, så du i stedet kan fokusere på din kerneforretning. Vi skræddersyer kort sagt processen, så den passer til dine behov og ønsker. Det skal være nemt at få lavet en professionel webshop hos os.