FAQ - Det hurtige svar

Mangler du svar på et spørgsmål, kan du oftest finde svaret i vores FAQ. Her har vi nemlig samlet alle de mest besvarede spørgsmål og svarene på dem. Du finder bl.a. svar på: “Hvordan logger jeg ind på min hjemmeside?”, “Hvad kan jeg bruge mit klippekort til?” og “Hvor logger jeg ind på min mail?”.

Hvor logger jeg ind på mit webhotel?

Hvis du har hosting hos os, har vi desværre ikke et webhotel du kan logge ind på. Du kan få adgang til følgende ved at kontakte vores support:

  • FTP
  • MySQL
  • DNS
  • Mailadmin

Du kan kontakte supporten på følgende måder: Tlf.: 70 40 40 50 --> Tryk 3 for support. Mail: support@aveo.dk Formular: https://aveo.dk/kundecenter/support/

https://aveo.dk/kundecenter/faq/#6350

Hvordan opretter jeg en ny mail?

For at oprette en ny mail skal du have adgang til mail kontrolpanelet. Hvis du ikke har modtaget dette login, kan du få det udleveret ved at skrive til vores support på: support@aveo.dk

Mail kontrolpanelet tilgår du på følgende link: https://mailadmin.curanet.dk/

Når du er logget ind på mail kontrolpanelet, kan du se de mails der er oprettet på dit domæne.

For at oprette en ny mail trykker du blot på den grønne knap øverst til venstre: Opret ny mailkonto.

https://aveo.dk/kundecenter/faq/#6349

Hvor logger jeg ind på min mail?

Du logger ind på din webmail ved at gå ind på følgende link:

https://mailadmin.curanet.dk/

eller

https://webmail.ditdomæne.dk/

https://aveo.dk/kundecenter/faq/#6348

Jeg har glemt min kode til min hjemmeside. Hvordan får jeg tilsendt en ny?

Er du så uheldig at have mistet din adgangskode til kontrolpanelet på din løsning, kan man heldigvis nemt nulstille koden.

Det gør du nemt ved at klikke ind på din hjemmesides loginside: https://ditdomæne.dk/wp-admin/ --> På denne side finder du et link ved navn: Mistet din adgangskode? --> Tryk på linket og indtast herefter din e-mailadresse i feltet.

Kort tid herefter vil du modtage en mail med et link til at nulstille adgangskoden (husk at tjek din SPAM mappe).

Hvis du ikke får denne mail tilsendt eller har problemer, kan du altid kontakte vores support lige her: https://aveo.dk/kundecenter/support/

https://aveo.dk/kundecenter/faq/#6347

Min hjemmeside ser mærkelig ud – Hvorfor?

Hvis din side ser mærkelig ud kan det skyldes en del. I langt de fleste tilfælde skyldes det hastighedsoptimeringen af din løsning som sætter sig fast.

I tilfælde af det skal du ind og nulstille cache på din løsning. Dette gør du ved at følge denne guide: https://aveo.dk/kundecenter/guides/ryd-cache/

Herefter burde du kunne se den ændring du har foretaget.

Hvis du fortsat ikke kan se ændringen, skal du kontakte vores support på: https://aveo.dk/kundecenter/support/

https://aveo.dk/kundecenter/faq/#6346

Hvorfor slår mine rettelser ikke igennem, når jeg opdaterer?

Har du netop forsøgt at lave en ændring på din hjemmeside eller webshop og er det ikke slået igennem når du besøger siden? Så skyldes det i langt de fleste tilfælde cache (hastighedsoptimering af din løsning).

I dette tilfælde skal du nulstille cache på din løsning. Dette gør du ved at følge denne guide:

Herefter burde du kunne se den ændring du har foretaget.

Hvis du imod forventning fortsat ikke kan se ændringen, skal du kontakte vores support: https://aveo.dk/kundecenter/support/

https://aveo.dk/kundecenter/faq/#6345

Der står mange plugins, som afventer opdateringer. Hvordan forholder jeg mig?

Opdateringer til plugins til en WordPress løsning er noget der sker løbende og noget man manuelt skal gøre. Det er en vigtig opgave, da det sikrer kvaliteten og sikkerheden af løsningen. En opdatering kan indeholde fejlrettelser, nye funktioner samt forbedring af sikkerheden, så der vil typisk være mange gode grunde til at opdatere plugins på din løsning.

Risiko ved opdateringer Ligesom du måske kender det fra andre opdateringer, så er der også en risiko forbundet med opdateringer af WordPress, temaet og plugins. Det kan ske at en opdatering af et plugin eller tema ikke er kompatibelt med resten af hjemmesiden og at det derfor ikke længere virker efter opdateringen.

Hosting og support hos Aveo Har du en hosting og support aftale hos os, skal du ikke selv bekymre dig om opdateringerne. Det er noget vi foretager løbende og sikre at alt spiller sammen efter en opdatering. Så kan du nemlig fokusere på det du er god til, nemlig din egen forretning.

Har du ikke en support løsning hos os, skal du selv stå for løbende opdateringer. Skulle der i forbindelse med at du selv står for en opdatering, ske at noget ikke længere virker på din løsning, er du velkommen til at hive fat i vores support. Så kan vi helt sikkert hjælpe med at udbedre fejlen (kræver enten klippekort eller en hosting + supportaftale).

Du kan læse mere om Aveo’s driftsetup lige her: https://aveo.dk/hosting-support/

https://aveo.dk/kundecenter/faq/#6344

Min side er gået ned. Hvad gør jeg?

Er din side imod forventning gået ned og kan ikke tilgås anbefaler vi at du tager kontakt til vores support med det samme på tlf. +45 70 40 40 50 --> Tryk 3 eller indsendelse via vores formular på følgende link (husk at vælge ”Akut”): https://aveo.dk/kundecenter/support/

Er din hjemmeside nede uden for vores normale åbningstid skal du benytte vores formular hvor du vælger ”Akut” – Så får vi en notifikation på problemet og agerer på det hurtigst muligt herefter.

Vores formular finder du her: https://aveo.dk/kundecenter/support/

https://aveo.dk/kundecenter/faq/#6343

Jeg har ændringer til min hjemmeside. Hvem skal jeg kontakte?

Har du ændringer til din løsning skal du kontakte vores support. Du kan komme i kontakt med vores support på følgende 3 måder:

Telefon åbningstider: Hverdage 9.00-16.00 (Fredag til 15.00) Frokostpause 11.30 – 12.00

Skal Aveo foretage ændringer på din løsning kræver det at du har et klippekort. Hvis du ikke har et klippekort, vil vi naturligvis hellere end gerne guide dig i den rigtige retning.

Husk på at vi også har et stort kundecenter med guides lige her: https://aveo.dk/kundecenter/guides/

https://aveo.dk/kundecenter/faq/#6342

Jeg ønsker at opsige min aftale

Vi er selvfølgelig rigtig kede af at du er nået til dette punkt omkring opsigelse. Hvis du ikke allerede har snakket med din rådgiver, anbefaler vi at du gør dette før du indsender en opsigelse.

Opsigelse af din aftale hos os skal det ske skriftlig på mail til: bogholderi@aveo.dk.

https://aveo.dk/kundecenter/faq/#6341

Hvad kan jeg bruge mit klippekort til?

Med et klippekort hos Aveo kan du få løst enhver opgave.

Hvad end det er grafik, tekstforfatning eller marketing, ja så kan du bruge dit klippekort til lige det du ønsker.

Vi har udarbejdet en PDF som fortæller om vores priser samt hvad du kan benytte klippekortet til. Har du flere spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.

Klippekort: https://aveo.dk/klippekort/

https://aveo.dk/kundecenter/faq/#6340

Hvad er forskellen på support og klippekort?

Du har måske kontaktet vores supportafdeling og fået at vide, at det, du beder om, kræver et klippekort eller vil tage nogle klip på dit igangværende klippekort. Du undrer dig måske over hvorfor?

Forskellen ligger i, at på et klippekort foretager vi ændringen / opgaven på din løsning for dig. Hvis du kun har en supportaftale, vil vi naturligvis hellere end gerne guide dig i den rigtige retning, så du selv kan stå for ændringen.

I nogle tilfælde vil opgaven måske være så kompleks, at kun vi kan klare opgaven. I den forbindelse skal vi udføre opgaven over et klippekort.

Du kan læse meget mere og se forskellene på de to nedenstående links:

Klippekort: https://aveo.dk/klippekort/ Hosting og support: https://aveo.dk/hosting-support/

https://aveo.dk/kundecenter/faq/#6339

Shipmondo – Hvad er det?

Din webdesigner eller rådgiver har måske nævnt Shipmondo i en dialog. Og det kan være, at du undrer dig over, hvad det egentlig er. Derfor vil vi forsøge at forklare det her.

Shipmondo er en fragtløsning, hvor du kan printe labels og sende dine ordrer igennem. Her betaler du kun for det forbrug, du har. En fragtlabel koster maks. 0,48 kr., og så anvender du Shipmondos egen fragtaftale med fragtfirmaerne. Priserne for fragten kan du se her: https://shipmondo.com/dk/priser/

Det er også muligt at bruge sin egen fragtaftale med f.eks. GLS eller PostNord igennem Shipmondo. Her skal du blot tage kontakt til Shipmondo.

Med Shipmondo har dine kunder også mulighed for at kunne vælge mellem Pakkeshops på din webshop, alt afhængig af hvilket fragtfirma du vælger at sende med. Dette kan du tage en dialog med Shipmondo omkring, og de kan rådgive dig professionelt inden for lige præcis din branche.

Shipmondo er altså en fragtløsning, hvor du betaler pr. ordre, du afsender.

Du kan læse meget mere om Shipmondo lige her: https://shipmondo.com/dk/.

https://aveo.dk/kundecenter/faq/#6338

PensoPay – Hvad er det?

Din webdesigner eller rådgiver har måske nævnt PensoPay i en dialog. Men du undrer dig over, hvad det egentlig er? Det vil vi forsøge at forklare her.

PensoPay er en betalingsløsning, som hjælper dig med at tage imod betalinger på din webshop. Det kan f.eks. være Visa, MasterCard og MobilePay. Du kan komme i gang med PensoPay for 0 kr., og du skal ikke betale nogle gebyrer, før du har haft din første ordre. Priserne kan du se lige her: https://pensopay.com/hvorfor-pensopay/priser/

PensoPay er en samarbejdspartner, der gør det nemt for dig som webshop-ejer at tage imod betalinger på din webshop uden at skulle vide hvordan.

Vi har et tæt samarbejde med netop PensoPay, der har de helt samme værdier som os, nemlig at gøre det nemt og bekymringsfrit at drive en webshop. Har du flere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte enten din rådgiver, din designer eller PensoPay.

Du kan læse meget mere om PensoPay lige her: https://pensopay.com/.

https://aveo.dk/kundecenter/faq/#6337

Hvor logger jeg ind på min hjemmeside?

Hvordan logger du ind på din løsning?

Du skulle gerne have modtaget en afslutningsmail fra din designer, hvori der er et link til, hvor du logger ind på din løsning. Hvis den er blevet væk for dig, skal du blot skrive dit domæne ind i browseren og skrive: /wp-admin bagefter. Ligesom dette:

https://ditdomæne.dk/wp-admin

Ellers har vi lavet en lille guide til det lige her: https://aveo.dk/kundecenter/guides/saadan-logger-du-ind-paa-din-hjemmeside/

https://aveo.dk/kundecenter/faq/#4490