Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

NOOVALL

NOOVALL får en webshop og marketingaftale, der skaber vækst

Aveo stod for:

Firmanavn:

NOOVALL

Kontaktperson:

Lene Bergmann

Lokation:

Tønder

Størrelse:

3 ansatte

Service/produkt:

Boliginteriør

Hjemmeside:

Hvem er NOOVALL?

NOOVALL specialiserer sig i at levere enestående og funktionelle løsninger til ethvert hjem. Deres sortiment består af en bred vifte af boligtilbehør og smukt designede møbler. Hvert eneste af deres produkter er designet og fremstillet her i Danmark. 

 

NOOVALL opstod efter mange lange samtaler og prototyper, hvor de derefter tog springet og kastede sig over det danske marked med deres bud på funktionelle løsninger, der passer til alle husstande og behov.

“Der er altid nogen, der har svar på det, vi har spørgsmål omkring. Alt i alt synes jeg, at samarbejdet med Aveo er virkelig godt, og at det fungerer.”

– Lene Bergmann, medejer af NOOVALL

Bag de flotte møbler og boliginteriør sidder et ægtepar på deres kontor i Tønder, hvor de til dagligt står for alt det praktiske og det, de ved bedst – nemlig at designe og udvikle kvalitet til hjemmet.

Ønsket om en brugervenlig webshop

Da NOOVALL for 3 år siden tog fat i Aveo med ønsket om en webshop til deres fantastiske sortiment, var det først og fremmest med et ønske om at skabe en webshop, der var brugervenlig, enkel og nem at navigere i for deres besøgende. Det resulterede i en webshop, der nu har over 70 produkter, hvor hvert enkelt produkt får et smukt udtryk.

“Det allervigtigste lige nu er, at en webshop er brugervenlig, nem at bruge og nem at navigere på, og at ens produkter bliver vist flot frem. Jeg synes, Aveo var vildt gode til at fange, hvad det var, vi ønskede, og fik det udført.”

– Lene Bergmann, medejer af NOOVALL

En marketingaftale, der giver vækst

For at kunne skabe en blomstrende virksomhed var målet at skabe en stærk online tilstedeværelse, som vil skabe trafik og kunder. På et marked med meget konkurrence var det vigtigt at skabe en solid plan for, hvordan NOOVALL kan komme ud over stepperne og ud til deres potentielle kunder.

“I vores marketingsamarbejde har vi to specialister. Vi har én, der sørger for Google-delen, og så har vi én, der sørger for Meta-delen og e-mail marketing. Jeg synes egentlig, det fungerer rigtig godt, at der er én, der er ekspert inden for et bestemt område og har helt styr på den del, og at den anden har helt styr på den anden del.”

– Lene Bergmann, medejer af NOOVALL

Med både annoncering på Google og Meta-platformene samt et stærkt e-mail univers har NOOVALL formået at styrke deres online tilstedeværelse med en utrolig vækstrejse. Alene med Google Ads har de vækstet 167 % på kun et år.

En rejse, der fortsætter

Danskere går mere op i deres bolig end nogensinde før. Dansk design er generelt en branche, som vokser, og der bliver omsat for meget både i ind- og udland. Det skaber en del konkurrence og kan gøre det vanskeligt at skille sig ud. Derfor er vi utrolig stolte af det resultat, vi har skabt i samarbejde med NOOVALL.

“Vi valgte Aveo, fordi vi kunne mærke, at der var en god forbindelse, og der var en god forståelse, og I var gode til at forstå, hvad det var, vi mente, og hvad det var, vi ønskede.”

– Lene Bergmann, medejer af NOOVALL

Rejsen fortsætter ud over de danske landegrænser, hvor NOOVALL ønsker at bringe deres produkter på det svenske marked. Med en solid start forventer vi at nå godt i mål på et konkurrencepræget marked. Vi er stolte af at være en del af denne vækstrejse sammen med NOOVALL.

Det visuelle produkt

”Vi glæder os til fremadrettet at skulle på denne vækstrejse sammen med Aveo.”

– Lene Bergmann, medejer af NOOVALL