Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Køb WordPress hjemmeside

Få et prisestimat på 2 minutter!

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Hvor stor er din virksomhed?
Antal ansatte
Hvad er formålet med din nye hjemmeside?
Hvilken type hjemmeside søger du?
Hvor mange undersider skal vi oprette for dig?
”Om os”, ”Kontakt”, ”Ydelser” mm.?
Skal din hjemmeside have specielle funktioner?
Login, kalender, flere sprog mm.
Ønsker du hjælp til at designe et logo?
og/eller skrive tekster?
Skal du markedsføre din hjemmeside?
Google, sociale medier mm.
Hvornår skal din hjemmeside være færdig?
Hvad er din deadline?
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Gå tilbage
1
2
3
4
5
6
7
Få din pris

Dit prisestimat

Løsningen er vurderet til:

13.900 DKK

Vi har sendt et prisestimat til din mail, så ring endelig til vores rådgivere, og tag en snak om din pris.

Klar til at starte?

Brug koden herunder inden den udløber og få 30% rabat.

12.510 DKK

Rabatkode:

D2E3

Rabatkoden gælder til og med... d. 15/09/2023

Vil du se mere?

Med mere end 5.000 tilfredse kunder i bagagen er vi godt rustede til at være din højre hånd på rejsen mod digital succes.

Se andre kunders cases

WordPress – verdens mest populære CMS

Med så mange muligheder, som WordPress giver, er du sikret et skræddersyet design lige til din virksomhed. Kontrolpanelet er utrolig brugervenligt og kræver ingen kodning. Som det mest udbredte CMS i verden er du også garanteret, at mange mennesker kan hjælpe med netop dit problem.
Hos Aveo har vi samlet en komplet WordPress hjemmeside til dig. En pakke der indeholder alt, hvad en hjemmeside skal have for at være optimeret rent teknisk:
Multitema/Page Builder Pro, som giver livstidslicens til multitemaet og page builderen. Disse gør det meget redigerbart samt mobilvenligt.
Sikkerhedsplugin, der hvis opdateret sikre din hjemmeside mod hackerangreb eller forsøg på logins.
Googlevenlig, så du nemt kan optimere din side til Google bagefter.
Hastighed/Cache, som gør mange af de tekniske ting på din hjemmeside mindre. Hvilket øger hastigheden på siden gevaldigt.
Billedoptimering, så dine billeder ikke fylder alt for meget lige gyldigt hvor store billeder du uploader.
Multitema/Page Builder Pro, som giver livstidslicens til multitemaet og page builderen. Disse gør det meget redigerbart samt mobilvenligt.
Sikkerhedsplugin, der hvis opdateret sikre din hjemmeside mod hackerangreb eller forsøg på logins.
Googlevenlig, så du nemt kan optimere din side til Google bagefter.
Hastighed/Cache, som gør mange af de tekniske ting på din hjemmeside mindre. Hvilket øger hastigheden på siden gevaldigt.
Billedoptimering, så dine billeder ikke fylder alt for meget lige gyldigt hvor store billeder du uploader.

Hvad er WordPress?

WordPress er verdenes mest populære CMS. 33 % af alle hjemmesider i verden er bygget i WordPress. Det har over 60 % af selve CMS-markedet, hvor Joomla og Drupal står for de næst fleste med henholdsvis 5 % og 3 %. Det består af over 55.000 plugins med flere end 7.000 temaer samt over 100 udviklere.

Hvad koster en hjemmeside?

Her er eksempler på priser* på hjemmesider hos Aveo. Vær dog opmærksom på, at vi altid skræddersyer prisen præcis efter din virksomhed og dit behov.
*Engangsbetaling uden binding, som vi altid tilbyder at opdele i to rater.
Cirkapris for en simpel hjemmeside, hvor du står godt som erhvervsdrivende. Hjemmesiden er selvfølgelig skræddersyet efter dine ønsker og lever op til alle hjemmesidekrav.
Cirkapris for en større hjemmeside med flere undersider og mere avancerede funktionaliteter samt mere ambitiøst fokus.
Her går vi helt op i et større lag og får en dybt gennemgående hjemmeside med mange avancerede funktionaliteter såvel som mange undersider.

WordPress hjemmeside

Vi udarbejder alle vores billige hjemmesider i CMS-systemet WordPress. Det er det mest brugte system i verden, hvor brugervenligheden er i top og lever op til alle de krav, en hjemmeside har.

Skræddersyet design

Vi bruger et lynhurtigt multitema og en fleksibel pagebuilder, som kan skræddersyes helt efter dine behov. Det gør, at du altså ikke er begrænset af en bestemt skabelon eller layout.

Optimeret til Google

WordPress er teknisk bygget op, så du nemt kan findes på Google. Med de rette værktøjer og plugins kan du altså få en WordPress hjemmeside, hvor SEO ikke er glemt. Endda helt uden at skulle kode.

Kontrolpanel

WordPress har det nemmeste kontrolpanel, der findes blandt CMS. Det gør, at du utrolig nemt kan redigere i din WordPress hjemmeside efterfølgende. Det bliver ikke mere brugervenligt end det.

Book en gratis hjemmeside potentialeanalyse

Hos Aveo vil vi gerne vurdere potentialet for din forretning, inden vi giver os i kast med din hjemmeside. Det kan vi gøre, hvis du booker en gratis og uforpligtende potentialeanalyse hos os.
Potentialeanalysen foregår gennem en samtale, hvor vi kommer omkring, hvilket formål din hjemmeside har, hvad der fungerer i dag, og hvad der skal optimeres. Det gøres med henblik på at vurdere, hvordan du får mest mulig succes med din WordPress hjemmeside.

Professionelle hjemmesidecases

Aarhus Letbane får alt-i-én-løsning: Ny hjemmeside og marketing

“Det er helt uvurderligt at have en samarbejdspartner, som er i stand til at gå så tæt på den organisation, man samarbejder med, at man næsten bliver en del af den.”

Se casen

De Små Mirakler skaber stor synlighed med online markedsføring

’’Samarbejdet har været virkelig fedt med Bo. Jeg ser virkelig frem til, når jeg igen skal sidde med et nyt produkt, han kommer med, og få en rigtig god vinkel på, hvordan vi kan få endnu flere kunder i hans butik – så han arbejder om søndagen også.’’

Antal leads fra Google og Meta

+1100

Procentvis stigning i leads fra Google og Meta

505 %

Stigning i trafik på hjemmesiden

92 %

Se casen

Whistleblower Legal får en stærk digital tilstedeværelse

”Vi er rigtig glade for at være kunder ved Aveo. Det er et rigtig godt samarbejde, og de griber hurtigt de bolde, vi kaster efter dem, og tingene går bare stærkt, så vi føler, at vi bliver taget rigtig godt hånd om.”

Se casen

Processen med hjemmeside design i WordPress

Det skal være nemt at få lavet en WordPress hjemmeside hos os. Derfor tager vi altid udgangspunkt i samme simple proces, som er baseret på erfaringer fra mange projekter. På den måde ved du altid, hvad næste trin er.
1

Opstart

Vi tager en dialog og bliver klogere på virksomheden og dine ønsker.
2

Design

Når vi har modtaget dit materiale, begynder vi at designe din hjemmeside.
3

Godkendelse

Rettelser laves i tæt samarbejde med dig, så siden matcher dine ønsker.
4

Færdiggørelse

Her udarbejdes de resterende sider, og funktionaliteter opsættes.
5

Lancering

Efterfølgende lanceres hjemmesiden, og ejerskabet overdrages til dig.

Du ejer selv din hjemmeside

Hos Aveo ejer du altid selv din hjemmeside. Det betyder, at du, når du har fået designet din hjemmeside hos os og har fået den overdraget, har fuld kontrol over indholdet og designet. Du kan med andre ord tilføje og/eller fjerne elementer, som det passer dig. Du er altså 100 % fri af bindinger hos os, selvom vi naturligvis gerne hjælper dig løbende.
Men er det ikke normalt at eje sin hjemmeside? Svaret er nej. Når man får udarbejdet en løsning af et bureau, er det vigtigt at undersøge, om man har fuldt ejerskab over den. Og det har du selvfølgelig hos Aveo.

Hvad er med i en WordPress hjemmeside?

Vores optimerede udgave af WordPress

På baggrund af flere års erfaring og mere end 5.000 webløsninger har vi skabt WP Grundform. Det er vores bud på den bedste udgave af WordPress. Det er verdens mest brugte websystem. Optimeret af os – for dig.

Med vores WP Grundform kan du nemt selv tilføje nyt – selv lang tid efter, din hjemmeside er færdig. Hos Aveo har vi et kundecenter, hvor du kan finde guides, FAQ og meget mere, så du helt selv kan redigere i din professionelle hjemmeside efter lanceringen.

Hvad får du med i en hjemmeside hos os?

Hos Aveo tilbyder vi et væld af forskellige integrationer, når du skal have en ny hjemmeside – udover et lækkert og professionelt design. Dette kunne fx være, at du havde behov for at få oprettet kontaktmails til din virksomhed, få registreret dit domæne eller noget helt tredje.
Hvis du ønsker et fast samarbejde, hvor vi løbende tager ansvaret for din løsning, kan du tilkøbe Hosting og Support, som de fleste kunder gør. Med Hosting og Support sørger vi bl.a. for:
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig. Udover webdesign har jeg også en stor passion for fotografering og videoproduktion.

Sophia Lehrskov (Design & Graphic Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Samspillet mellem billeder og farver er afgørende for det endelige design.

Lise-Lotte Birch Nielsen (Design & Graphic Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Som designer er det vigtigt for mig, at kunden kan have fuld tillid til, at jeg altid forsøger at hjælpe dem med at vælge de rigtige løsninger. Jeg lægger stor vægt på rådgivningen. Af den grund elsker jeg, når jeg finder nye digitale værktøjer, som kan gøre min proces mere effektiv, så jeg får mere tid til at spare med kunden.

Alexander Brasgaard (Senior Web Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Ifølge mig er samspillet mellem billeder, farver og mønstre afgørende for det endelige design.

Peter Hansen (Team Leader | Project Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig.

Mathias Poulsen (Team Leader | Project Specialist)

Se hele teamet

Ny hjemmeside i WordPress – en sikker vinder

Du behøver ikke engang at spørge. Du er altid sikker på, at de hjemmesider, vi laver, er:
Det er afgørende, at din virksomhed kommer frem, når man søger efter den på Google.
Et SSL-certifikat er med til at gøre din side troværdig, og samtidig beskytter det både dine og dine kunders oplysninger.
Der sker desværre flere hackerangreb, end man skulle tro. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside har den nødvendige sikkerhed.
Hvis du gerne vil have flere sprog på din hjemmeside, skal du have installeret et sprog-plugin. Alt det kan vi gøre for dig, når vi er i gang med at designe din hjemmeside.

Logodesign for tidløs og genkendelig designidentitet

Med et logo skiller din virksomhed sig ud, får en stærkere brandidentitet og øget genkendelighed. Det styrker dit brand og er væsentligt, så du kan vækste din forretning. Så når du alligevel er i gang med at få designet din hjemmeside, hvorfor så ikke gå hele vejen med et logo?
For at imødekomme dit konkrete behov tilbyder vi både logo, en designmanual og en brand book – alt efter hvor du er på din vækstrejse. Her kan vi selvfølgelig vejlede dig i, hvad der vil være bedst for din forretning.

Opgradér hjemmesiden med tekstforfatning

Når din hjemmeside er i gang med at blive designet, kan du udnytte tiden bedst muligt imens og tilkøbe tekstforfatning hos os. Så kan du gøre din hjemmeside stærkere – og samtidig koncentrere dig om din forretning.
Derudover kan vi selvfølgelig også hjælpe med hjemmesideteksterne, så det ikke kun er designet, der spiller, men altså din hjemmeside hele vejen rundt. Med professionel tekstforfatning kan du vække behovet hos dine kunder og fastholde dine besøgende med salgstekster.

Vi hjælper dig, når din hjemmeside er færdig

Hjemmesider, webshops, markedsføring og drift behøver ikke at være indviklet. I bund og grund handler det om én ting: Du skal være digital, så du kan være der, hvor dine kunder er. Og du skal have et professionelt og troværdigt udtryk, så kunden vælger dig frem for din konkurrent.

Ofte stillede spørgsmål

WordPress er det mest brugervenlige CMS, du finder i verden. Det er dermed også det mest enkle, og du kan nærmest det hele uden at bruge et eneste stykke kode. Det kan du, da WordPress er open source, og der derfor findes tonsvis af plugins, som gør tingene for dig. Kan du ikke finde ud af det ved første øjekast, står vi klar til at hjælpe med at navigere rundt i menuerne.
Hos os får du en skræddersyet WordPress-hjemmeside med alt tilhørende. Det gælder især en page builder, sikkerhedsplugin, hastighedsplugins samt billedoptimering.
Det korte svar er: Ja. WordPress er ikke bygget til kæmpe websites, der har flere tusinde sider eller 10.000+ produkter, men det har alle funktionaliteter med diverse plugins, der er lavet til lige præcis WordPress.