Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Få en tidløs og genkendelig designidentitet

Styrk dit brand med unikt design – lige fra et professionelt logo, en detaljeret designmanual til en omfattende brand book. Alt sammen så du kan vækste din forretning.

Vi hjælper dig med at vælge den rette løsning

Ønsker du den perfekte visualisering af dit brand? Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig og finder i fællesskab den løsning, der passer bedst til din virksomhed.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Logo – skab troværdighed og genkendelighed

Dit logo er fundamentet i din brandidentitet og vigtigere, end du tror. Logoet er med til at skabe genklang og øget opmærksomhed hos dine kunder – så de ikke glemmer dig i konkurrencen om opmærksomhed.

Hvorfor bør alle virksomheder have et logo og en designidentitet?

Logo og design er afgørende for enhver virksomhed. Så let kan det siges. I sidste ende kan investeringen i et godt logo og designidentitet faktisk have en afgørende indflydelse på din virksomheds succes. Med et logo skiller din virksomhed sig ud, får en stærk brandidentitet og øget genkendelighed – alt sammen noget der er med til at vækste din forretning.

Stærk visuel identitet for din virksomhed

Unik identitet

Farvevalg, fonte, udtryk og stil i dit logo og design kommunikerer din virksomheds personlighed og adskiller den fra andre. Med et professionelt logo og design får din virksomhed en stærk positionering på markedet – og det hele starter hos Aveo.

Rød tråd i dit brand

Et sammenhængende logo og design sikrer, at din virksomhed har en genkendelig visuel identitet på tværs af dine forskellige kanaler og materialer. Vi får det hele til at matche din virksomheds værdier og DNA, så du kan styrke dit brand og din troværdighed.

Øger brandgenkendelse

Når dit logo og design er let genkendelige, kan kunder og potentielle kunder nemt associere det med din virksomhed. Det skaber en stærkere tilknytning og øger chancerne for, at de husker og vælger din virksomhed frem for konkurrenterne.

Logo

Et logo er en afgørende del af en virksomheds identitet. Det er der ingen tvivl om. Med et logo adskiller du dig fra konkurrenterne, skaber genkendelighed og opbygger tillid hos dine kunder. Et godt logo tiltrækker opmærksomhed og sikrer en stærk brandidentitet – hvilket er med til at sætte skub i omsætningen.
Lad Aveo, i tæt samarbejde med dig, tage første skridt i udformningen af din virksomheds brandidentitet – det hele starter med logoet.
O__Logo_tagline_original
O__Logo_sekundaer_Original
logo-sort-orange
Logo-original

Designmanual

En designmanual er afgørende for at opretholde sammenhæng og professionalisme i dit brands visuelle udtryk. Designmanualen er en detaljeret guide, der sikrer, at dine farver, typografi og layout er konsekvent på tværs af materialer og kanaler.
Man kan se designmanualen som et opslagsværk, der kan bruges af dine medarbejdere såvel som samarbejdspartnere for at sikre en rød tråd i virksomhedens grafiske design.

Brand book

En brand book er uundværlig for at bevare en stærk og konsistent brandidentitet. Brand book’en er kirsebærret på toppen, når vi taler brandidentitet og visuel identitet. En brand book fastlægger retningslinjer for logoer, farver, typografi og sprog, men kan også komme omkring sådan noget som værdier, mission og vision. Den sikrer med andre ord en ensartet kommunikation på tværs af kanaler.
Hos Aveo kan vores dygtige grafiske designere skabe en komplet og professionel brand book for din virksomhed, som du nu og i fremtiden kan bruge som strategi og grundsten for virksomheden.
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig. Udover webdesign har jeg også en stor passion for fotografering og videoproduktion.

Sophia Lehrskov (Design & Graphic Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Samspillet mellem billeder og farver er afgørende for det endelige design.

Lise-Lotte Birch Nielsen (Design & Graphic Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Som designer er det vigtigt for mig, at kunden kan have fuld tillid til, at jeg altid forsøger at hjælpe dem med at vælge de rigtige løsninger. Jeg lægger stor vægt på rådgivningen. Af den grund elsker jeg, når jeg finder nye digitale værktøjer, som kan gøre min proces mere effektiv, så jeg får mere tid til at spare med kunden.

Alexander Brasgaard (Senior Web Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Ifølge mig er samspillet mellem billeder, farver og mønstre afgørende for det endelige design.

Peter Hansen (Team Leader | Project Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig.

Mathias Poulsen (Team Leader | Project Specialist)

Se hele teamet

Fra vision til designidentitet

Det skal være nemt at få lavet en hjemmeside hos os. Derfor tager vi altid udgangspunkt i samme simple proces, som er baseret på erfaringer fra mange hundrede projekter. På den måde ved du altid, hvad næste trin er.
1

Dialog

Før vi begynder på designet, tager vi en snak med dig om din virksomheds identitet og dine ønsker.
2

Designproces

Efter den første dialog begynder designprocessen. Det er her, at magien sker, og din virksomheds designidentitet bliver skabt.
3

Tilretning

Vi sender et udkast på et logo/en designmanual/en brand book til dig. Her kan du komme med rettelser og forslag til ændringer.
4

Godkendelse

Når du er tilfreds med dit nye produkt, bliver projektet afsluttet, og du kan nu bruge din nye visuelle identitet alle steder.