Derfor skal du vælge Aveo

Med mere end 5.000 tilfredse kunder i bagagen er vi godt rustede til at være din højre hånd på rejsen mod digital succes. Vi taler et sprog uden fine fagbegreber, og vi tager ansvar, så du kan fokusere på resten af din forretning.

Hvem er vi?

Den helt korte version er, at vi er et ungt og ambitiøst team, der tilbyder alt, hvad du skal bruge for at opnå digital succes.
Den lidt længere version er, at vi er et web- og marketingbureau, som siden sin start i 2014 har hjulpet mere end 5000 danske erhvervsdrivende med at få online succes. Vi tilbyder hjemmeside- og webshopdesign, drift, annoncering, tekstforfatning og meget mere. Vi har altså samlet alt under samme tag. På den måde kan vi skræddersy en løsning, som passer præcis til din virksomheds behov.

Hvorfor Aveo? Fordi vi ved, hvad vi laver

Ja, men det siger de jo allesammen, tænker du måske. Og med vores jyske ydmyghed falder det os faktisk ikke særlig naturligt at rose os selv. Så vi vil i stedet lade vores tidligere projekter tale for sig selv…

Ny målgruppe skaber hjemmeside-behov med fokus på troværdighed

"Jeg har været enormt glad for mit samarbejde med Aveo fra første opringning til der, hvor jeg står i dag (…). Jeg er glad for det, der er blevet modtaget så direkte, hurtigheden, responstiden i det. Og det blev effektueret så hurtigt, som det er blevet hele veje igennem."

Se casen

Med stærk markedsføring fik Danish Sports Travel A/S den ønskede online tilstedeværelse

”I dag har vi hver måned et møde med Anders og Nicklas fra Aveo, hvor vi gennemgår vores indsatser på Meta og på Google, og vi bruger vores dashboard, som vi har udviklet i samarbejde med dem, til at kigge på det. Og det gør, at vi lynhurtigt kan hoppe ind og have en faglig og koncentreret dialog omkring, hvor er det, vi skal sætte ind for, at vi kan forbedre vores indsats (…).”

Leads fra Google og Meta

+700

Flere organiske kliks

50 %

Konverteringsrate på over

10 %

Se casen

Sådan udvider Gothenborg sin nærlokale kundeskare til hele landet

”Det har løftet gårdbutikkens omsætning, og der er kommet gang i salget i hele landet, så det har været en fantastisk hjælp.”

Organisk trafik stigning

19 %

Stigning i omsætning fra organisk trafik

200.000 kr.

Side 1 på Google

30 søgeord

Se casen

Start din digitale rejse sammen med os

Hos Aveo tror vi på, at det er den personlige service og rådgivning, som gør forskellen.
Oplever du også, at det kan virke en smule uoverskueligt fx at få en ny hjemmeside eller opsætte målrettet annoncering på sociale medier? Så er du præcis som rigtig mange af vores kunder.

Gennemskuelighed

Der står intet med småt, og du bliver ikke overrasket af uventede regninger. Hos os er du aldrig i tvivl om, hvad du siger ja til.

Skaber resultater

Vi hjælper dig med at skabe online resultater ved hjælp af blandt andet målrettet annoncering og salgsoptimerede hjemmesider og webshops.

Ansvar

Vi tager ansvar for din virksomhed, som var det vores egen. Vores tilgang er, at vores samarbejde skal være en god forretning for dig.

Fem ting du får, hvis du vælger Aveo

Vi har erfaring fra mere end 5.000 projekter gennem årene. Alle de projekter har lært os en masse om, hvad der virker virkelig godt, og hvad der virker knap så godt. Den erfaring kommer dig og din virksomhed til gode.

Hvis det er vigtigt for dig at være en del af processen og føle, at du bliver hørt, så er vi et rigtigt godt valg. Vi går nemlig meget op i, at vi ikke bare kaprer dit projekt og kører derudaf, men at vi hele tiden har dig med, i det omfang du ønsker.
Vores team består af dygtige og kreative folk, som hver især er specialister på deres område. Det kan du læse meget mere om under “Teamet”.
Vi er ambitiøse og sigter altid efter at forbedre os. Men det er ikke kun på vores egne vegne, det er også på vores kunders. Det er aldrig målet blot at bevare status quo. Vi vil altid hjælpe dig med at løfte din virksomhed til næste niveau.
Vi er ikke de billigste på markedet, men heller ikke de dyreste. Pris og kvalitet hænger som regel sammen, men hos os vil du formentlig blive positivt overrasket over, hvor meget du faktisk kan få for dine penge.

Vi hjælper dig i mål

Lige meget hvad dine behov er, så er det vores førsteprioritet at lave en unik løsning, som passer til lige netop dig og din virksomhed. Så hvis du er ude efter fasttømrede pakkeløsninger med lang bindingsperiode eller en “vi har altid gjort sådan her, så det fortsætter vi med”-mentalitet, så bør du nok lede efter et andet bureau. Men er det derimod ikke tilfældet, og vil du have en unik og personlig løsning, så tror vi, at vi kan være et ret godt match for dig!

Få en tilknyttet specialist

Vi forventer ikke, at du er en haj til IT eller synes, at det er særlig spændende for den sags skyld. Hos os får du altid tilknyttet en specialist, som har styr på alt det tekniske, og som du trygt kan overlade ansvaret til. På den måde er du aldrig i tvivl om, hvem der er ansvarlig for dit projekt, og vi sidder altid klar ved telefonerne, hvis du har brug for hjælp eller sparring.

Samtidigt betyder det også, at din specialist vil lære dig og din virksomhed at kende. Ingen kender din forretning bedre end dig, og derfor er din specialist klar til at lytte. Det sikrer dig en unik løsning, som altid tager udgangspunkt i den vision, du har for din virksomhed.