Udregn din webshop pris

Få et prisestimat på 2 minutter!

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Hvilken type webshop søger du?
Hvad er formålet med din webshop?
Antal Produkter?
Hvor mange produkter forventer du at have på din webshop?
Skal din webshop have specielle funktioner?
F.eks. B2B-login, abonnementsmodul mm.
Skal webshoppen være på flere sprog?
F.eks. Engelsk, Tysk, Svensk, Norsk mm.
Ønsker du hjælp til at designe et logo?
og/eller skrive tekster?
Har du planer om at markedsføre din webshop?
Eks. gennem Google eller sociale medier?
Hvornår skal din webshop være færdig?
Hvad er din deadline?
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Gå tilbage
1
2
3
4
5
6
7
Få din pris

Dit prisestimat

Løsningen er vurderet til:

13.900 DKK

Vi har sendt et prisestimat til din mail, så ring endelig til vores rådgivere, og tag en snak om din pris.

Klar til at starte?

Brug koden herunder inden den udløber og få 10% rabat.

12.510 DKK

Rabatkode:

D2E3

Rabatkoden gælder til og med... d. 15/09/2023

Vil du se mere?

Med mere end 5.000 tilfredse kunder i bagagen er vi godt rustede til at være din højre hånd på rejsen mod digital succes.

Se andre kunders cases

Få hele pakken til en fornuftig webshop pris

Få en moderne webshop og bliv fundet på nettet

Er du ude efter en webshop pris?

En webshop kan være det helt rigtige skridt at tage, hvis du vil skabe grobund for mere salg og synlighed af din forretnings produkter og/eller ydelser. Hos Aveo A/S tilbyder vi alle en billig webshop løsning med plads til at udfolde jeres individuelle og specifikke ambitioner.

Personlig rådgivning

Vi mener at god rådgivning og proaktivitet er opskriften på et godt samarbejde. Vores erfaringer fortæller os at vi kommer længst med god dialog. Derfor får du en personlig rådgiver tilkoblet dig igennem hele projektet og er der noget, så kontakter du bare ham.

Sikkerhed & funktionalitet

Hvad enten du skal have en stor eller lille webshop løsning, så er fællesnævneren for samtlige projekter, at de er gennemførte. Vi går utrolig meget op i vores produkt, så derfor er sikkerheden selvfølgelig også i top. Du får altid en fuld funktionel webshop vi kan stå inde for, som er udført professionelt og sikkert.

WooCommerce

Vi laver alle webshops i det meget populære WordPress webshop modul WooCommerce. 28% af alle webshops i verden er udarbejdet i WooCommerce. Vi driver altså fordel af et aktivt voksende fællesskab, som gør dig til gavn.

100% tilpasset dine ønsker

Inkluderet i din webshop pris er en webshop 100% tilpasset dine ønsker. Vi har ingen opgaver herinde der er for små eller store, da det vigtigste for os er, at du er helt tilfreds med din webshop. Vi tager gerne en snak omkring det, hvis du har nogle atypiske ønsker til din løsning. Vi siger kun ja til opgaver vi ved vi kan løse.

Vælg en billig webshop løsning

Selvom vi tilbyder en billig webshop, så betyder det ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Når vi kalder det en billig webshop løsning, så siger det ikke meget om den samlede løsnings pris eller indhold. Det betyder snarere at vi har konkurrencedygtige priser, som du kan forholde dig til.

Hvad får du ud af at vælge os?

Hos os har du én tilknyttet rådgiver og én designer. De kommer til at kende både dig og din virksomhed utrolig godt, og de tager gerne ansvar i alle slags beslutninger, så du lander på det bedste resultat.

Vi tilpasser webshoppen efter netop din målgruppe – vi ved nemlig godt, at hver målgruppe er unik, og at designet skal skille sig ud fra konkurrenterne, for at kunderne vælger dig.

At få lavet en ny webshop behøver ikke være fyldt med tekniske ord og ting, der er svære at forstå. Vi taler et sprog, du forstår, og vi sørger for, at du hele tiden er med på, hvad der foregår.

Når man har en webshop, er der en reel risiko for, at man kan blive hacket. Ved at have en professionel webshop mindsker du den risiko. Vi sørger nemlig for, at din webshop er godt beskyttet.

Samtidigt sørger vi for at optimere hastigheden på din webshop. Det betyder, at potentielle kunder får en bedre oplevelse, når de besøger din side, og du også rangerer højere på Google.

Det er vigtigt at forholde sig til betalingsløsninger, moms og fragt. Det kan dog være lidt svært at navigere i. Derfor står vi klar til at tage hånd om det, så du ikke skal bekymre dig om nogle af delene. Dette er selvfølgelig en del af din webshop pris.
Vores kunders oplevelse af os
Læs cases, hvor vi går i dybden på tiltag og resultater vi har skabt for udvalgte kunder

SolidGround.dk forener visioner og profession gennem ny webshop

”Vi stod og skulle have lavet en webshop til vores virksomhed, og vi vidste faktisk ikke rigtig sådan lige, hvordan vi skulle gribe den her opgave an, og der var Aveo enormt professionelle og guidede os igennem hele den her proces (…).”

Se casen

Sådan udvider Gothenborg sin nærlokale kundeskare til hele landet

”Det har løftet gårdbutikkens omsætning, og der er kommet gang i salget i hele landet, så det har været en fantastisk hjælp.”

Organisk trafik stigning

19 %

Stigning i omsætning fra organisk trafik

200.000 kr.

Side 1 på Google

30 søgeord

Se casen

Vest Collection intensiverer sin vækst med webshop og specialiseret markedsføring

”Jeg kan mærke, at der sker en stigning. Dels sker der en stigning i den almindelige søgning på selve min shop, men jeg kan også mærke, at der er sket en stigning i omsætning.”

ROAS

7.52

Omsætning

114 %

Konverteringer

202 %

Se casen

Vi forstår jeres forretning

Vores fornemmeste opgave er at forstå din forretning og rådgive dig, så du står bedst muligt efter din webshop er færdigudviklet. Det er her, vi kan trække på vores store erfaring fra alle brancher og sikre dig, at du foretager de rigtige valg. Har du svært ved at vurdere, hvad der som minimum skal medfølge, så du ikke får en useriøs webshop? Så står vi klar til at hjælpe dig på vej.

En webshop pris og løsning du kan forholde dig til

Hos Aveo A/S hjælper vi dig med alt fra simple til mere komplekse løsninger. Når vi træffer beslutninger, så er det altid i tæt dialog med dig og med udgangspunkt i jeres nuværende forretningssituation. Derefter kan vi komme i gang med at levere en løsning, der hjælper din forretning med at opnå online succes. Her får du altså en komplet webshop løsning, der kan det du har brug for.

Vores optimerede udgave af WordPress

På baggrund af flere års erfaring og mere end 5000 webløsninger, har vi skabt WP GrundForm. Det er vores bud på den bedste udgave af WordPress.

Processen

Det skal være sjovt at få lavet en løsning hos os. Derfor har vi, til dig som ikke er IT-specialist, en skræddersyet proces, som baserer sig på erfaringer fra mange hundrede projekter.
1

Opstart

Vi tager en dialog og bliver klogere på virksomheden og dine ønsker.
2

Design

Når vi har modtaget dit materiale, begynder vi at designe din webshop.
3

Godkendelse

Rettelser laves i tæt samarbejde med dig, så siden matcher dine ønsker.
4

Færdiggørelse

Her udarbejdes de resterende sider, og funktionaliteter opsættes.
5

Lancering

Efterfølgende lanceres hjemmesiden, og ejerskabet overdrages til dig.

En webshop løsning, der kan arbejde sammen med andre

Med en professionel webshop hos os får du mulighed for at snakke sammen med velkendte partnere. Integrer og automatisér bl.a. med betalings-, fragt- og regnskabssystem.

Ofte stillede spørgsmål

Nej, ved os får du en professionel webshop løsning for det betalte engangsbeløb uden nogle uforudsete omkostninger. Dertil er der mulighed for at optimere med forskellige services så som markedsføring, vedligeholdelse, webhotel samt grafik og tryk – alt sammen noget du kan vælge efter din egne behov.

Som udgangspunkt lyder processen på 3-4 uger, men det varierer naturligvis alt efter hvor hurtigt du er til at besvare vores henvendelser samt den samlede opgaves omfang.

WordPress er et såkaldt CMS-system, hvor du let og enkelt kan redigere i din hjemmesides indhold efter behov. Du har derved ikke brug for en webmaster til at uploade nye tekster og billeder til hjemmesiden, da dette kan gøres enkelt og brugervenligt direkte fra din computer. WordPress er verdens mest benyttede CMS-system, da over 25% af alle verdens hjemmesider bliver bygget heri. Vi yder også gerne WordPress hjælp.

Mobilvenlig betyder at din webshop tilpasser sit indhold efter den besøgendes telefon eller tablets størrelse. Dette betyder, at brugervenligheden for forbrugeren stiger, hvilket gør, at chancerne for et potentielt salg stiger betragteligt. Trafikken fra mobileenheder udgør typisk mere end 42% af den samlede trafikmængde på en webshop.
Et webhotel er den maskine, der holder din hjemmeside kørende således, at besøgende kan tilgå webshop i døgndrift. På denne maskine ligger indholdet af din webshop. På et webhotel tilbydes der ofte også en e-mailløsning. Vi er upartiske i forhold til, hvilket webhotel foretrækker. Vi tilbyder selv et stabilt og sikkert webhotel, hvis det ønskes.

Vi hjælper dig, når din webshop er færdig

Du kan vælge at tilføje en hosting & support- eller markedsføringsløsning hos os. Vores mål er at hjælpe dig med at få online succes.

Hvad koster en webshop?

Det er svært at give et entydigt svar, da det kommer helt an på, hvor avanceret en webshop du skal have. Udgangspunktet er dog altid en billig webshop, der er utrolig prisvenlig. Når du får en professionel webshop løsning hos os, er den altid udarbejdet i verdens mest benyttede CMS, WordPress.

Cirka pris for en simpel webshop, hvor du står godt som selvstændig eller webshopejer. Den er selvfølgelig skræddersyet efter dine ønsker og kan det en webshop skal kunne.
Cirka prisen for en større webshop med en del flere kategorier samt fokus. Kan også være der skal nogle mere avancerede funktionaliteter til
Her går vi helt op i større lag og får en dybt gennemgående webshop med mange avancerede funktionaliteter og mange produkter/kategorier
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig. Udover webdesign har jeg også en stor passion for fotografering og videoproduktion.

Sophia Lehrskov (Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Samspillet mellem billeder og farver er afgørende for det endelige design.

Lise-Lotte Birch Nielsen (Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Som designer er det vigtigt for mig, at kunden kan have fuld tillid til, at jeg altid forsøger at hjælpe dem med at vælge de rigtige løsninger. Jeg lægger stor vægt på rådgivningen. Af den grund elsker jeg, når jeg finder nye digitale værktøjer, som kan gøre min proces mere effektiv, så jeg får mere tid til at spare med kunden.

Alexander Brasgaard (Senior Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Ifølge mig er samspillet mellem billeder, farver og mønstre afgørende for det endelige design.

Peter Hansen (Team Leader | Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Når jeg designer hjemmesider og webshops, sidder jeg og arbejder ved flere store skærme. Men jeg har altid fokus på, at siden også skal stå knivskarpt på en lille smartphone skærm. Hjemmesider og webshops er en stor del af en virksomheds identitet, og det skal man tydeligt kunne se, i de løsninger jeg laver.

Mathias Fjordside (Team Leader | Web Design Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig.

Mathias Poulsen (Team Leader | Web Design Specialist)

Se hele teamet

Fornuftig webshop pris til din forretning

Vi leverer moderne og professionelle webshop løsninger, der giver din forretning mulighed for at sælge dine produkter effektivt på nettet. Vi har samlet en prisberegner til dig, så du efter nogle simple spørgsmål, kan finde ud af hvad en webshop koster.

Hvad er den rette webshop pris for dig?

Har du svært ved at vurdere, hvornår du skal vælge en billig webshop løsning, hvad der er den rette webshop pris og hvad der som minimum skal medfølge, så du ikke får en useriøs webshop?

Det handler grundlæggende om at finde en løsning, der matcher dit og dine kunders behov. I nogle tilfælde vil en forretning have brug for et simpelt set-up, mens det i andre tilfælde vil give mening, at det bliver mere avanceret. Her kan vi levere og eksekvere på begge dele.

Skal du ikke have en webshop, men derimod bare en hjemmeside, kan du få en hurtig pris på din hjemmeside her i stedet for.

Vi har fokus på, at din webshop skal tjene sig ind

WordPress er udbredt af mange grunde, hvor især brugervenligheden vægter tungt. Efter projektets slutning overdrager vi dig et ekstremt fleksibelt system, hvor du nemt og overskueligt kan gå ind og administrere og ændre i siden.

Du får en webshop, der er let at administrere, så du uden det store besvær kan styre ordrer og produkter i et simpelt design. Med det populære plug-in WooCommerce, får du alt i alt en webshop løsning, der kan det hele og mere til. Hvis du er i tvivl om, hvilken webshop løsning, der vil dække dit behov bedst muligt, sidder vi altid klar til at tage en uforpligtende snak. Igennem tiderne har vi oparbejdet et bredt repertoire, hvilket har givet mere end 5.000 tilfredse kunder, som har fået en ny hjemmeside eller hjemmeside med webshop udarbejdet af os.