Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Få løst enhver opgave med et klippekort hos os

Nogle gange kan det være svært ikke at få en god idé. Det kan være, at der er en helt speciel funktion, du gerne vil have tilføjet til din webshop, eller måske vil du gerne have, at teksterne på din hjemmeside spiller 100 %. Det er her, at et klippekort er den helt perfekte løsning.

En pris man kan forholde sig til

Vi går ind for overskuelighed og tydelighed. Derfor skal det også altid være helt klart, hvad det er, du får hos os. Det samme gælder, når du har øjnene på en klippekortsaftale. Vi har en helt klassisk opbygning, hvor det bliver billigere, jo flere timer du køber. Vi vil altid gerne hjælpe dig med de opgaver, du gerne vil have løst, og jo flere du gerne vil løse i samarbejde med os, jo mere fordelagtig bliver prisen derfor.

Pris for en enkelt time: 900,-

5Timers
klippekort

800,-

pr. time

Før:
4.500,-
Nu:
4.000,-

Spar 500,-

10Timers
klippekort

750,-

pr. time

Før:
9.000,-
Nu:
7.500,-

Spar 1.500,-

Flest vælger

20Timers
klippekort

700,-

pr. time

Før:
18.000,-
Nu:

14.000,-

Spar 4.000,-

50Timers
klippekort

650,-

pr. time

Før:
45.000,-
Nu:
32.500,-

Spar 12.500,-

100Timers
klippekort

600,-

pr. time

Før:
90.000,-
Nu:
60.000,-

Spar 30.000,-

Et væld af muligheder

Ingen virksomhed er ens, og derfor er det selvfølgelig også helt forskelligt, hvad man har brug for hjælp til. Heldigvis har vi en lang række af opgaver, som vi kan løse for dig, hvis du har et klippekort.
Er du ikke den helt store teksthaj? Men vil du gerne have at teksterne på din side, virkelig fanger dine potentielle kunders opmærksomhed? Vores tekstforfattere sidder klar ved tastaturet, så de kan forfatte tekster, som virkelig udstråler alt det, som din virksomhed står for, og som samtidig kan bidrage til nye kunder.

Er der noget på din hjemmeside eller webshop, som du gerne vil have justeret? Eller har du pludselig fået nye ideer til designet på din side? Grib fat i en af vores skarpe medarbejdere, så kan hun eller han hjælpe dig med at få det hele op på siden.

Er der en ny funktion, som vil tage din løsning til et helt nyt niveau? Intet problem! Vores webdesignere og -udviklere kan hjælpe dig med at finde frem til den funktion, der kan opfylde dine krav og med at få den opsat på din side.
Når man har en webshop kan det tage lang tid at oprette alle produkterne. Især hvis der er mange. Har du fået lavet en webshop hos os, kan vi hjælpe med at oprette produkterne eller importere dem fra en anden side.
Vil du gerne være sikker på, at din side fungerer hele tiden? Og have en person du kan stille evt. spørgsmål til. Så sidder vores supportteam klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Udnyt alt tiden – til lige de opgaver, du har brug for

Det er forskelligt, hvor lang tid en opgave tager at løse. Måske har du en meget avanceret funktion, som du gerne vil have installeret på din hjemmeside eller webshop. Måske har du brug for både engelske og danske tekster på din side. Eller så skal du have hjælp til at opstille Instagram Shopping.
Behovene er forskellige og det samme er vores klippekort. Vi har nemlig sørget for, at du ikke behøver at købe et stort klippekort, hvis du ikke synes, at du har brug for det.

En fleksibel ordning der passer præcis til dig

Det er så godt som umuligt at vide præcis, hvordan ens tanker og ideer udformer sig. For som erhvervsdrivende planlægger man jo ofte videre og udvikler løbende på ens virksomhed. Det kender vi i hvert fald fra os selv. Og det er netop derfor, at vi har vores klippekortsordning. Med den kan du fortælle os, hvilken opgave det er, du gerne vil have løst, og så finder vi frem til det klippekort, som passer til dine behov. Og samtidig kan du også bruge dit klippekort til en masse forskellige opgaver. Det er bare om at sige til.

Vi klipper kun den tid, vi bruger

Du skal ikke være nervøs for, at der indgår spildtid på dit klippekort, hvis din opgave bliver løst hurtigere end først antaget. Vi ’klipper’ nemlig kun den tid, vi rent faktisk bruger på opgaven – helt ned til minuttet. Den resterende tid gemmer vi til dig, så du kan bruge klippekortet igen, når du får nye gode ideer. Det er da ret smart, ikke?