Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Professionel webshop løsning, der sælger dine produkter

Få et prisestimat på 2 minutter!

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Hvilken type webshop søger du?
Hvad er formålet med din webshop?
Antal Produkter?
Hvor mange produkter forventer du at have på din webshop?
Skal din webshop have specielle funktioner?
F.eks. B2B-login, abonnementsmodul mm.
Skal webshoppen være på flere sprog?
F.eks. Engelsk, Tysk, Svensk, Norsk mm.
Ønsker du hjælp til at designe et logo?
og/eller skrive tekster?
Har du planer om at markedsføre din webshop?
Eks. gennem Google eller sociale medier?
Hvornår skal din webshop være færdig?
Hvad er din deadline?
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Gå tilbage
1
2
3
4
5
6
7
Få din pris

Dit prisestimat

Løsningen er vurderet til:

13.900 DKK

Vi har sendt et prisestimat til din mail, så ring endelig til vores rådgivere, og tag en snak om din pris.

Klar til at starte?

Brug koden herunder inden den udløber og få 30% rabat.

12.510 DKK

Rabatkode:

D2E3

Rabatkoden gælder til og med... d. 15/09/2023

Vil du se mere?

Med mere end 5.000 tilfredse kunder i bagagen er vi godt rustede til at være din højre hånd på rejsen mod digital succes.

Se andre kunders cases

Få lavet en professionel webshop

Få en webshop, der giver dine kunder lyst til at købe, og som signalerer professionalisme og troværdighed.

Book en gratis webshop potentialeanalyse

Hjemmesider, webshops, markedsføring og drift behøver ikke at være indviklet. I bund og grund handler det om én ting: Du skal online, så du kan være der, hvor dine kunder er – og du skal have et professionelt og troværdigt udtryk, så kunden vælger dig frem for din konkurrent.
Det hele foregår gennem en samtale, hvor vi kommer omkring, hvilket formål din webshop har, hvad der fungerer i dag, og hvad der skal optimeres. Alt det med henblik på at vurdere, hvordan du får mest mulig succes med din webshop.

Hvad koster det at få lavet en webshop?

Her er eksempler på priser* på webshops hos Aveo. Vær dog opmærksom på, at vi altid skræddersyer prisen præcis efter din virksomhed og dit behov.
*Engangsbetaling uden binding, som vi altid tilbyder at opdele i to rater.
Cirkapris for en simpel webshop, hvor du står godt som erhvervsdrivende. Webshoppen er selvfølgelig skræddersyet efter dine ønsker og lever op til alle webshopkrav.
Cirkapris for en større webshop med flere kategorier og mere avancerede funktionaliteter samt mere ambitiøst fokus.
Her går vi helt op i et større lag og får en dybt gennemgående webshop med mange avancerede funktionaliteter såvel som mange produkter/kategorier.

Hvad får du ud af at vælge os?

Hos os har du én tilknyttet rådgiver og én designer. De kommer til at kende både dig og din virksomhed utrolig godt, og de tager gerne ansvar i alle slags beslutninger, så du lander på det bedste resultat.
Vi tilpasser webshoppen efter netop din målgruppe – vi ved nemlig godt, at hver målgruppe er unik, og at designet skal skille sig ud fra konkurrenterne, for at kunderne vælger dig.
At få lavet en ny webshop behøver ikke være fyldt med tekniske ord og ting, der er svære at forstå. Vi taler et sprog, du forstår, og vi sørger for, at du hele tiden er med på, hvad der foregår.
Når man har en webshop, er der en reel risiko for, at man kan blive hacket. Ved at have en professionel webshop mindsker du den risiko. Vi sørger nemlig for, at din webshop er godt beskyttet. Samtidigt sørger vi for at optimere hastigheden på din webshop. Det betyder, at potentielle kunder får en bedre oplevelse, når de besøger din side, og du også rangerer højere på Google.
Det er vigtigt at forholde sig til betalingsløsninger, moms og fragt. Det kan dog være lidt svært at navigere i. Derfor står vi klar til at tage hånd om det, så du ikke skal bekymre dig om nogle af delene.

Processen

Det skal være sjovt at få lavet en løsning hos os. Derfor har vi, til dig som ikke er IT-specialist, en skræddersyet proces, som baserer sig på erfaringer fra mange hundrede projekter.
1

Opstart

Vi tager en dialog og bliver klogere på virksomheden og dine ønsker.
2

Design

Når vi har modtaget dit materiale, begynder vi at designe din webshop.
3

Godkendelse

Rettelser laves i tæt samarbejde med dig, så siden matcher dine ønsker.
4

Færdiggørelse

Her udarbejdes de resterende sider, og funktionaliteter opsættes.
5

Lancering

Efterfølgende lanceres webshoppen, og ejerskabet overdrages til dig.

Du ejer selv din webshop

Hos Aveo ejer du altid selv din webshop. Det betyder, at du, når du har fået designet din webshop hos os og har fået den overdraget, har fuld kontrol over indholdet og designet. Du kan med andre ord tilføje og/eller fjerne elementer, som det passer dig. Du er altså 100 % fri af bindinger hos os, selvom vi naturligvis gerne hjælper dig løbende.
Men er det ikke normalt at eje sin webshop? Svaret er nej. Når man får udarbejdet en løsning af et bureau, er det vigtigt at undersøge, om man har fuldt ejerskab over den. Og det har du selvfølgelig hos Aveo.

Betalings-, fragt- og regnskabs-systemer, vi arbejder sammen med

Hos Aveo får du en webshop-løsning, hvor det er muligt at koble betalings-, fragt- og regnskabssystem på webshoppen. Det er altså som udgangspunkt ikke en del af vores WP Grundform – medmindre det er noget, du tilkøber.
Vi har et godt udvalg af partnere, der tilbyder betalings-, fragt- og regnskabssystemer. Læs mere om de forskellige partnere nedenfor.
Pensopay er en komplet betalingsløsning til bl.a. webshops. Med Pensopay får du både en indløsningsaftale og betalingsgateway i én.
Shipmondo tilbyder en komplet fragtløsning til webshops. De forbinder altså med andre ord en nem forbindelse mellem din webshop og fragtvirksomhederne.
Storebuddy automatiserer bogføringen af udbetalinger, der kommer fra din indløser, ligesom de beregner og bogfører alle gebyrer.
Anyday tilbyder en fleksibel delbetalingsløsning, som fjerner renter og gebyrer og giver mulighed for at dele en betaling i fire og afdrage måned for måned.

Vores optimerede udgave af WordPress

På baggrund af flere års erfaring og mere end 5.000 webløsninger har vi skabt WP Grundform. Det er vores bud på den bedste udgave af WordPress. Det er verdens mest brugte websystem. Optimeret af os – for dig.
Med vores WP Grundform kan du nemt selv tilføje nyt. Selv lang tid efter, din webshop er færdig. Faktisk har vi et kundecenter, hvor du kan finde guides, FAQ og meget mere, så du helt selv kan redigere i din professionelle webshop efter lanceringen.

Hvad får du med i en professionel webshop hos os?

Hos Aveo tilbyder vi et væld af forskellige integrationer, når du skal have en ny webshop – udover et lækkert og brugervenligt design. Dette kunne fx være, at du havde behov for at få oprettet kontaktmails til din virksomhed, få registreret dit domæne eller ønsker funktioner såsom automatisk bogføring – det hele er muligt hos os.
Hvis du ønsker et fast samarbejde, hvor vi løbende tager ansvaret for din løsning, kan du tilkøbe Hosting og Support, som de fleste kunder gør. Med Hosting og Support sørger vi bl.a. for:

Professionel webshop gearet til kunderne

Vi plejer at sammenligne en professionel webshop-løsning med en hvilken som helst butik, du går forbi på Strøget. Hvis facaden og forretningen ser indbydende og professionel ud, virker struktureret og ordentlig, har kunderne en større tilbøjelighed til at gå ind i netop den forretning og købe dens produkter.
På samme måde er det alfa og omega, at din webshop har et professionelt udtryk, et sammenhængende og velstruktureret design og en klar kommunikation, hvis den skal lokke kunderne ind i din butik – i stedet for konkurrenternes.

Professionelle webshopcases

NOOVALL får en webshop og marketingaftale, der skaber vækst

"Vi valgte Aveo, fordi vi kunne mærke, at der var en god forbindelse, og der var en god forståelse, og I var gode til at forstå, hvad det var, vi mente, og hvad det var, vi ønskede."

Se casen

Aarhus Letbane får alt-i-én-løsning: Ny hjemmeside og marketing

“Det er helt uvurderligt at have en samarbejdspartner, som er i stand til at gå så tæt på den organisation, man samarbejder med, at man næsten bliver en del af den.”

Se casen

De Små Mirakler skaber stor synlighed med online markedsføring

’’Samarbejdet har været virkelig fedt med Bo. Jeg ser virkelig frem til, når jeg igen skal sidde med et nyt produkt, han kommer med, og få en rigtig god vinkel på, hvordan vi kan få endnu flere kunder i hans butik – så han arbejder om søndagen også.’’

Antal leads fra Google og Meta

+1100

Procentvis stigning i leads fra Google og Meta

505 %

Stigning i trafik på hjemmesiden

92 %

Se casen

Professionel webshop, der overholder alle standarder

Du behøver ikke engang at spørge. Du er altid sikker på, at de webshops, vi laver, er:
Det er afgørende, at din virksomhed kommer frem, når man søger efter den på Google.
Et SSL-certifikat er med til at gøre din side troværdig, og samtidig beskytter det både dine og dine kunders oplysninger.
Der sker desværre flere hackerangreb, end man skulle tro. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside har den nødvendige sikkerhed.
Hvis du gerne vil have flere sprog på din webshop, skal du have installeret et sprog-plugin. Alt det kan vi gøre for dig, når vi er i gang med at designe din webshop.

Logodesign for tidløs og genkendelig designidentitet

Med et logo skiller din virksomhed sig ud, får en stærkere brandidentitet og øget genkendelighed. Det styrker dit brand og er væsentligt, så du kan vækste din forretning. Så når du alligevel er i gang med at få designet din hjemmeside, hvorfor så ikke gå hele vejen med et logo?
For at imødekomme dit konkrete behov tilbyder vi både logo, en designmanual og en brand book – alt efter hvor du er på din vækstrejse. Her kan vi selvfølgelig vejlede dig i, hvad der vil være bedst for din forretning.

Opgradér webshoppen med tekstforfatning

Når din webshop er i gang med at blive designet, kan du udnytte tiden bedst muligt imens og tilkøbe tekstforfatning hos os. Så kan du gøre din webshop stærkere – og samtidig koncentrere dig om din forretning.
Derudover kan vi selvfølgelig også hjælpe med webshopteksterne, så det ikke kun er designet, der spiller, men altså din webshop hele vejen rundt. Med professionel tekstforfatning kan du vække behovet hos dine kunder og fastholde dine besøgende med salgstekster.
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig. Udover webdesign har jeg også en stor passion for fotografering og videoproduktion.

Sophia Lehrskov (Design & Graphic Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Samspillet mellem billeder og farver er afgørende for det endelige design.

Lise-Lotte Birch Nielsen (Design & Graphic Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Som designer er det vigtigt for mig, at kunden kan have fuld tillid til, at jeg altid forsøger at hjælpe dem med at vælge de rigtige løsninger. Jeg lægger stor vægt på rådgivningen. Af den grund elsker jeg, når jeg finder nye digitale værktøjer, som kan gøre min proces mere effektiv, så jeg får mere tid til at spare med kunden.

Alexander Brasgaard (Senior Web Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer Jeg har altid stort fokus på brugervenlighed, samtidigt med at mine kunders brandidentitet skal skinne tydeligt igennem. Ifølge mig er samspillet mellem billeder, farver og mønstre afgørende for det endelige design.

Peter Hansen (Team Leader | Project Specialist)

Se hele teamet
Mød din designer For mig er det vigtigt, at de hjemmesider og webshops, jeg designer, er nemme at navigere på. De konverterende elementer spiller altid en stor rolle for mig.

Mathias Poulsen (Team Leader | Project Specialist)

Se hele teamet

Vi hjælper dig, når din webshop er færdig

Hjemmesider, webshops, markedsføring og drift behøver ikke at være indviklet. I bund og grund handler det om én ting: Du skal være digital, så du kan være der, hvor dine kunder er. Og du skal have et professionelt og troværdigt udtryk, så kunden vælger dig frem for din konkurrent.

Ofte stillede spørgsmål

Nej. Ved os får du en professionel webshop-løsning for det betalte engangsbeløb uden nogle uforudsete omkostninger. Dertil er der mulighed for at optimere med forskellige services såsom markedsføring, vedligeholdelse, webhotel samt grafik og tryk – alt sammen noget du kan vælge efter dit behov.
WordPress er et såkaldt CMS-system, hvor du let og enkelt kan redigere i din hjemmesides indhold efter behov. Du har derved ikke brug for en webmaster til at uploade nye tekster og billeder til hjemmesiden, da dette kan gøres enkelt og brugervenligt direkte fra din computer. WordPress er verdens mest benyttede CMS-system, da over 25 % af alle verdens hjemmesider bliver bygget heri. Vi tilbyder også gerne hjælp til WordPress.
Mobilvenlig betyder, at din webshop tilpasser sit indhold efter den besøgendes telefon eller tablets størrelse. Det betyder, at brugervenligheden for forbrugeren stiger, hvilket gør, at chancerne for et potentielt salg stiger betragteligt. Trafikken fra mobileenheder udgør typisk mere end 42 % af den samlede trafikmængde på en webshop.
Et webhotel er den maskine, der holder din hjemmeside kørende, så besøgende kan tilgå webshop i døgndrift. På denne maskine ligger indholdet af din webshop. På et webhotel tilbydes der ofte også en e-mailløsning. Vi er upartiske ift., hvilket webhotel du foretrækker. Vi tilbyder selv et stabilt og sikkert webhotel, hvis det ønskes.
Forskellen på en hjemmeside og en webshop er, at en hjemmeside har til formål at agere visitkort eller oplysningsside omkring et budskab eller en forretning. En webshop derimod har endnu et lag, nemlig en shop, som sælger produkter eller services, og hvor man som kunde betaler med det samme.