Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Dit digitale marketing bureau – vækst med online markedsføring

Få et prisestimat på 2 minutter!

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Hvilken type virksomhed er I?
Hvad skal du bruge marketing til?
Hvor stor er din virksomhed?
Antal ansatte
Hvad er formålet med din marketingindsats?
Hvad vil du have ud af markedsføringen?
Hvor skal din virksomhed være synlig online?
Hvilke markedsføringskanaler ønsker du at fokusere på?
Ønsker du at benytte e-mail marketing?
Vælg herunder...
Ønsker du også en ny hjemmeside/webshop?
Vælg herunder...
Hvornår skal din nye markedsføring være kørende?
Hvad er din deadline?
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Gå tilbage
1
2
3
4
5
6
7
Få din pris

Dit prisestimat

Løsningen er vurderet til:

13.900 DKK

Vi har sendt et prisestimat til din mail, så ring endelig til vores rådgivere, og tag en snak om din pris.

Klar til at starte?

Brug koden herunder inden den udløber og få 30% rabat.

12.510 DKK

Rabatkode:

D2E3

Rabatkoden gælder til og med... d. 15/09/2023

Vil du se mere?

Med mere end 5.000 tilfredse kunder i bagagen er vi godt rustede til at være din højre hånd på rejsen mod digital succes.

Se andre kunders cases

Sådan tilbyder vi hjælp til online markedsføring

Saml al din markedsføring under ét tag hos os, og få hjælp af dedikerede marketingspecialister, der har fuld fokus på at øge din omsætning. Vi er din samarbejdspartner, uanset om du er en B2B- eller B2C-virksomhed, en lokal eller en international virksomhed.

Bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig

Priser på online markedsføring

Potentialeanalyse

0,-

Inden et evt. samarbejde analyserer vi din forretning og lægger strategi – helt uforpligtende og gratis.

Timepris

700,-

Vi skræddersyer en marketing-pakke med et ambitionsniveau helt efter dit behov.

Toolstack

Værdi mdr. 2.300,-

Vi tilbyder vores marketing-tools som en del af vores samarbejde – og det er helt gratis for dig.

Vores kunders oplevelse af os

Læs cases, hvor vi går i dybden på tiltag og resultater vi har skabt for udvalgte kunder

NOOVALL får en webshop og marketingaftale, der skaber vækst

"Vi valgte Aveo, fordi vi kunne mærke, at der var en god forbindelse, og der var en god forståelse, og I var gode til at forstå, hvad det var, vi mente, og hvad det var, vi ønskede."

Se casen

Aarhus Letbane får alt-i-én-løsning: Ny hjemmeside og marketing

“Det er helt uvurderligt at have en samarbejdspartner, som er i stand til at gå så tæt på den organisation, man samarbejder med, at man næsten bliver en del af den.”

Se casen

De Små Mirakler skaber stor synlighed med online markedsføring

’’Samarbejdet har været virkelig fedt med Bo. Jeg ser virkelig frem til, når jeg igen skal sidde med et nyt produkt, han kommer med, og få en rigtig god vinkel på, hvordan vi kan få endnu flere kunder i hans butik – så han arbejder om søndagen også.’’

Antal leads fra Google og Meta

+1100

Procentvis stigning i leads fra Google og Meta

505 %

Stigning i trafik på hjemmesiden

92 %

Se casen

Specialister, der sætter sig ind i din virksomhed

Da vi har valgt, at man kun har én tilknyttet specialist til hhv. Google og eller SEO, samt én tilknyttet specialist til content og sociale medier, kommer din tilknyttede specialist til at kende dig og din virksomhed rigtigt godt. Vores oplevelse er, at det er med til at øge værdien for begge parter, da vi dermed kan give dig kvalificeret sparring og rådgivning omkring flere aspekter af din virksomhed.
Vi er altid klar på et møde med dig, og vi holder også selv løbende interne møder for at sikre os, at vi hele tiden skaber den størst mulige værdi for dig.

Aveo Digital Vækst

Med Aveo Digital Vækst guides du sikkert igennem alle faser af dit marketingsamarbejde. Du får en fast tilknyttet specialist, som tager hånd om din forretning, og som er den proaktive samarbejdspartner, du har brug for.

Derfor skal du få professionel hjælp til online markedsføring

Nogle gange må man indse, at man skal outsource og lade specialister gøre arbejdet – i stedet for at gøre det selv. Og når vi taler online markedsføring, er det netop tilfældet. Vores team af dygtige marketingspecialister trækker på erfaringer fra en masse forskellige kunder, og de kan derfor spore sig ind på, hvad den rette strategi vil være for dig. Alt sammen så du kan få digital vækst.
En hjemmeside eller webshop er intet værd, hvis ingen kender den. Vi kan sørge for, at der kommer potentielle kunder ind på din side.
Ved at benytte flere medier kan vi skabe en indsats, der fastholder interessen fra dine besøgende. Det er med til at øge dit afkast.
Du kan bruge tiden på det, du er bedst til, og dermed udbygge din forretning, mens vi skaber online vækst for dig.
Vi har en bred vifte af specialister, der er vant til tværfagligt samarbejde. Vi udnytter de åbenlyse synergier, der er til stede på tværs af kanaler og platforme.
Alt kan analyseres og optimeres ned til mindste detalje – og du får en overskuelig rapport, så du kan følge med i udviklingen.
Mød din specialist "For mig er det arbejdet med at løfte virksomheden som helhed, der er spændende. Jeg er særligt engageret i Google Ads, og mit fokus er på, hvordan den rigtige målgruppe og de rigtige budskaber kan få flere til at blive kunder i din forretning."

Kean Lund Nielsen (SEM Specialist)

Se hele teamet
Mød din specialist Jeg stræber efter at skabe mærkbare resultater, med kundens målsætninger i centrum. Jeg ser en velovervejet strategi som hjørnestenen til en succesfuld case og et spirende samarbejde.

Christian Grud Petersson (SEM Specialist)

Se hele teamet
Mød din specialist For mig er det arbejdet med at løfte virksomheden som helhed, der er det spændende. Jeg er særligt engageret i annoncering på sociale medier, og mit fokus er hvordan den rigtige målgruppe og de rigtig budskaber kan få flere til at blive kunder i din forretning.

Sofie Langberg (Senior Content Marketing Specialist)

Se hele teamet
Mød din specialist Hvis man ikke har styr på sine konverteringer, så kan SEM blive rigtig dyrt. Derfor arbejder jeg altid meget datadrevet. Jeg gør altid meget ud af at sætte mig grundigt ind i mine kunders virksomhed, for at jeg skabe de bedste resultater.

Anders Bjørn (Team Leader | SEM Specialist)

Se hele teamet
Mød din specialist Jeg er ansvarlig for afdelingen og sidder primært i en projektledende rolle, hvor jeg har fokus på, at der bliver skabt mest mulig værdi. Mit fokusområde er særligt det tekniske aspekt af Google Ads og samspillet med SEO.

Kasper Rud (Head of Marketing)

Se hele teamet

Du arbejder tæt sammen med din marketingspecialist

Hos Aveo er et samarbejde mellem dig og din marketingspecialist ikke bare et samarbejde. Vi ønsker lige så meget som dig, at det går godt i forretningen, at konverteringerne strømmer ind, og at resultaterne er skyhøje. Vi opnår sejrene sammen, og vi fejrer sejrene sammen. Derfor er vi vilde med, når du som kunde også er engageret i, hvordan det går, og hvor vi skal rykke os hen.
Som marketingkunde hos os får du en månedlig rapportering om, hvordan det går, og hvad der er gjort af tiltag den seneste måned. Vi holder konstant øje med, hvordan performancen er, så vi ved, om der skal skrues op eller ned. Derudover tager vi hvert halve år en strategievaluering, hvor vi vurderer, hvilke knapper der skal skrues på det næste halve år.

Få hjælp til hvilket medie, der er det rigtige for dig

Alt efter dit produkt eller ydelse vil nogle medier give mere mening end andre. Vi rådgiver dig til, hvad du skal vælge.
Når vi sammen har besluttet os for, hvordan vi skal markedsføre din virksomhed, er det afgørende med en grundlæggende analyse af dine muligheder. Den sørger vi for at lave helt gratis, inden du køber online markedsføring hos os.

Hvad forventer vi af dig som marketingkunde?

Når du indleder et marketingsamarbejde med os, kan du være sikker på, at der ikke bare er tale om envejskommunikation mellem dig og din marketingspecialist. Du stiller krav til os, og vi stiller krav til dig. Det er et tæt samarbejde, for at vi kan skabe de bedste resultater. Derfor skal vi også klædes godt på af dig, så vi kan lære dig, din forretning og dine mål godt at kende.
Du kan derfor fx blive bedt om følgende af din specialist:

Foto og video til at markedsføre din forretning

Hos Aveo kan vi markedsføre din virksomhed på et væld af forskellige måder. Vi som digital marketing bureau kan komme hele vejen omkring din forretning med markedsføringskanaler, tekst og selvfølgelig også billeder og video.
Med foto og video kan du strømline dit visuelle indhold og skabe engagement, så dine kunder bliver på siden. Vi alt fra simple portrætbilleder og -videoer til større brandingvideoer samt videoer målrettet annoncering.

Vi er også specialister i webløsninger

Vores erfaring med at designe og udvikle hjemmesider og webshops betyder, at vi kan undgå de klassiske fejl, der gør, at dine kunder hurtigt forlader siden igen. Der er ikke noget værre end at se de besøgende hurtigt forlade ens side, når først man har brugt penge på at få dem derind. Som web- og marketingbureau kan vi lukke hullerne på din hjemmeside og sikre, at flest mulige af dine besøgende bliver til kunder i din forretning.

Hvad får du ud af at vælge os til online markedsføring?

Hos os har du én tilknyttet rådgiver og én specialist. De kommer til at kende både dig og din virksomhed utrolig godt, og de tager gerne ansvar i alle slags beslutninger, så du lander på det bedste resultat.
Få tid til din kerneforretning og det, du er bedst til, og overlad markedsføringen til os. Vi er eksperter i at håndtere din markedsføring fra A til Z, uden at du behøver bruge tid på håndtering.
Vi har direkte kontakt til eks. Google og Facebook, og vi er altid opdateret på den nyeste viden. Derfor kan vi tilbyde løsninger, som er på forkant med udviklingen.
Vi går ind for fuld gennemsigtighed, og derfor sender vi i starten af hver måned altid en opgørelse med resultater fra forrige måned. Desuden står vi også løbende til rådighed for dialog vedr. resultater.

Hjælp til online markedsføring starter hos Aveo

Det betyder bl.a., at du får én tilknyttet specialist, som kommer til at kende både dig og din forretning rigtig godt. Du får også en let og overskuelig rapport hver måned, så du på den måde kan holde hånd i hanke med indsatsen, uden du selv behøver at holde øje løbende eller være proaktiv. Det skal vi nok være for dig.
Når du vælger os til at lave din markedsføring, har vi nemlig ét mål for øje, og det er at skabe værdi for dig. Vi har specialister inden for både Google, sociale medier, content og foto/video, og du kan derfor samle alt din online markedsføring under ét tag hos os. Vi er dit digitale marketing bureau.