Et SEO-bureau helt nede på jorden

Få et prisestimat på 2 minutter!

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Hvilken type virksomhed er I?
Hvad skal du bruge marketing til?
Hvor stor er din virksomhed?
Antal ansatte
Hvad er formålet med din SEO indsats?
Hvad vil du have ud af markedsføringen?
Benytter du dig af SEO nu?
Vælg herunder...
Har du nogle topplaceringer i dag? (Top 3)
Vælg herunder...
Hvad er dit forventede forbrug?
Hvad er dit nuværende/forventede månedlige forbrug på SEO samt køb af links?
Hvad er din deadline?
Hvornår vil du gerne i gang med dit nye SEO?
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Gå tilbage
1
2
3
4
5
6
7
Få din pris

Dit prisestimat

Løsningen er vurderet til:

13.900 DKK

Vi har sendt et prisestimat til din mail, så ring endelig til vores rådgivere, og tag en snak om din pris.

Klar til at starte?

Brug koden herunder inden den udløber og få 10% rabat.

12.510 DKK

Rabatkode:

D2E3

Rabatkoden gælder til og med... d. 15/09/2023

Vil du se mere?

Med mere end 5.000 tilfredse kunder i bagagen er vi godt rustede til at være din højre hånd på rejsen mod digital succes.

Se andre kunders cases

Fang potentielle kunder med SEO

Mere end 4 ud af 5 foretager en Google-søgning før et køb. Med søgemaskineoptimering kan du sikre dig en topplacering, så potentielle kunder lægger mærke til dig.

Derfor skal du bruge et SEO-bureau

Danskerne er mestre i at Google, inden de foretager et køb, og det giver gode muligheder for at skaffe kunder gennem søgemaskinen. Du kender måske selv til, at du vælger en af de øverste resultater, når du undersøger markedet?

Én fast tilknyttet SEO specialist

I gamle dage handlede SEO udelukkende om, at de rigtige søgeord skulle stå tilpas mange gange på en side. Siden da har tingene ændret sig gevaldigt, og succesfuld SEO er i dag også afhængig af en god forretningsforståelse, tekniske optimeringer og eventuelt samspil med andre hjemmesider. Det er derfor en fordel at have en SEO specialist, der forstår din forretning, og som proaktivt kan optimere baseret på nyeste viden.

Hård konkurrence i søgeresultaterne

Vi tager al ansvaret, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til. Hos os behøver du ikke være proaktiv og hive fat i os hele tiden. Vi har nemlig en skarp tilrettelagt plan, der sikrer dig det bedste resultat – hurtigst muligt.
1

Analyse

Før vores indledende dialog har vi lavet en grundlæggende søgeordsanalyse. Efter vores samtale laver vi en grundigere analyse baseret på indsigter, vi har fået gennem samtalen.

2

Eksekvering

Når vi har haft den indledende dialog går vi i gang med eksekveringen af strategien. Det er her, vi sørger for at optimere både din hjemmeside, dine tekster og sikre gode links fra andre sider.
3

Optimering

Vi optimerer løbende din side, søgeordene og laver løbende analyse, der giver os en indsigt i nye muligheder. På den måde sørger vi for, at dine konkurrenter ikke pludseligt overhaler dig.
4

Rapportering

Vi udfører en månedlig evaluering af SEO-indsatsen, som du får tilsendt. Desuden står vi også til rådighed for en uddybende dialog. På den måde er du altid med på, hvordan det går. Få et prisestimat

Sådan har vi hjulpet andre virksomheder

Læs cases, hvor vi går i dybden på tiltag og resultater vi har skabt for udvalgte kunder

De Små Mirakler skaber stor synlighed med online markedsføring

’’Samarbejdet har været virkelig fedt med Bo. Jeg ser virkelig frem til, når jeg igen skal sidde med et nyt produkt, han kommer med, og få en rigtig god vinkel på, hvordan vi kan få endnu flere kunder i hans butik – så han arbejder om søndagen også.’’

Antal leads fra Google og Meta

+1100

Procentvis stigning i leads fra Google og Meta

505 %

Stigning i trafik på hjemmesiden

92 %

Se casen

Whistleblower Legal får en stærk digital tilstedeværelse

”Vi er rigtig glade for at være kunder ved Aveo. Det er et rigtig godt samarbejde, og de griber hurtigt de bolde, vi kaster efter dem, og tingene går bare stærkt, så vi føler, at vi bliver taget rigtig godt hånd om.”

Se casen

Gastromés digitale rejse hos Aveo: Ny hjemmeside og markedsføring

”Vi valgte Aveo på grund af, at den her alle-under-en-paraply-, eller alle-under-et-tag-konceptet er noget, vi virkelig checkede ind på. Dem, der har lavet hjemmesiden, dem, der står for vores Facebook, og dem, der står for vores SEO, de sidder under samme tag og kan lynhurtigt hive i hinanden, som betyder, at der bare er forståelse for netop vores profil, vores farvekode og vores billedmateriale osv., så det hele ligesom har en rød tråd.”

Se casen

Få succes på lang sigt med et SEO-bureau

Hvis du ønsker succes her og nu har SEO svært ved at stå alene, for det tager nemlig lidt tid for siden at rykke opad i søgeresultaterne. Har du til gengæld en længere tidshorisont, eller bruger du også andre medier, er SEO det, som kan sikre dig, at du også har succes om 1, 3, 5 … år. Her kan du læse svaret på spørgsmålet, hvad er seo?

Kom godt i gang med SEO

SEO betyder på dansk ”søgemaskineoptimering”, og det er en marketingstrategi, hvor hjemmesiden er omdrejningspunktet. Med SEO optimerer man altså sin hjemmeside til søgemaskiner – fx Google. Og det bedste ved det hele er, at SEO ikke koster penge – kun dedikation og tid.

Ram plet med et fullservice SEO-bureau

Du kender det sikkert selv. Du skal finde svaret på et spørgsmål eller løsningen på et problem. Det er her, du tyr til Google. Men da du ikke kender svaret, starter søgningen tit med vendinger såsom: “Hvordan får jeg…”, “Kan man…” eller “Hvilken…”.
Det samme sker, når du er på jagt efter et nyt produkt eller en service. Typisk starter den proces med, at du Googler potentielle steder at købe eller henvende sig. Her handler det selvfølgelig om at være placeret så højt som muligt, så potentielle kunder finder dig.

Skarpe tekster

SEO bygger på analyser og data. Og disse ligger til grundlag for en god indsats. Men det er også vigtigt at kunne omsætte skarpe tal til god tekst. Vi ved præcis, hvordan vi opnår en perfekt forening af de to på din specifikke hjemmeside.

Stor erfaring

Vi har stor erfaring med at hjælpe forretningsdrivende frem på Google. Vi kender de teknikker, der ligger bag en god SEO-indsats ud og ind. Derfor kan du også være sikker på, at din hjemmeside er i hel sikker varetægt og vil nå opad på Google.

Et samarbejde

Vi mener, at alt godt arbejde bygger på et godt samarbejde. Det samme gælder, når vi skal skabe en god SEO-indsats. Vi ved, at der kan dukke spørgsmål op og besvarer dem selvfølgelig. For vi ved, at det er rart at være med hele vejen.

Alle brancher

SEO er relevant for alle brancher. Helt sikkert også for din. Vi arbejder sammen med et væld af forskellige forretningsdrivende, som arbejder indenfor en række forskellige brancher. Og din unikke SEO-indsats er i trygge hænder hos os.

SEO's mange fordele

Vi har allerede været omkring det, men det kan næsten ikke siges for mange gange. Google er vigtig. Din rangering på Google er nemlig en essentiel faktor, når det kommer til at få så mange potentielle kunder som muligt ind på din side.

Det er her, at SEO kommer i spil. Det er nemlig, som med så meget andet, de digitale processer, der styrer, hvem der vinder på internettet.

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men SEO er faktisk en af de få processer, du kan benytte dig af til at promovere din side, hvor du ikke behøver at sætte et budget af til annoncekroner. For SEO skrives direkte ind i dine hjemmesidetekster, og du skal ikke betale Google for, hvordan du vælger at skrive dine tekster. Det betyder, at du med en indsats på din egen side kan fange dine potentielle kunders opmærksomhed – og skabe salg.
Du har sikkert selv prøvet det. Du søger efter noget bestemt, måske et par høretelefoner, en god champagne eller mangler hjælp til renovering af dit hus. Men du kender ikke den bestemte forhandler eller udbyder, og derfor søger du mere uspecifikt. Det er her, at SEO spiller en meget relevant rolle. For med SEO har du optimeret dine tekster efter søgemaskinerne og din hjemmeside, dukker så op, når folk søger. Selvom de ikke søger specifikt på din hjemmeside. På den måde kan SEO være med til, at få flere relevante besøgende ind på din hjemmeside, og i sidste ende være med til at føre til et salg.
Mens du på Google Ads betaler for hvert klik, du skal have ind på din side, er klik fra SEO helt gratis.
Når det kommer til din forretning, vil du sikkert gerne være helt med på, hvad dine forskellige indsatser giver dig – og om de bidrager til positive tal på din bundlinje. Med en SEO indsats kan du få de præcise tal for, hvordan det går. For alt kan måles og analyseres. Det betyder, at du aldrig er i tvivl om, hvad din SEO-indsats giver dig – rent og tydeligt i tal.
Mød din specialist "For mig er det arbejdet med at løfte virksomheden som helhed, der er spændende. Jeg er særligt engageret i Google Ads, og mit fokus er på, hvordan den rigtige målgruppe og de rigtige budskaber kan få flere til at blive kunder i din forretning."

Kean Lund Nielsen (SEM Specialist)

Se hele teamet
Mød din specialist Jeg stræber efter at skabe mærkbare resultater, med kundens målsætninger i centrum. Jeg ser en velovervejet strategi som hjørnestenen til en succesfuld case og et spirende samarbejde.

Christian Grud Petersson (SEM Specialist)

Se hele teamet
Mød din specialist Hvis man ikke har styr på sine konverteringer, så kan SEM blive rigtig dyrt. Derfor arbejder jeg altid meget datadrevet. Jeg gør altid meget ud af at sætte mig grundigt ind i mine kunders virksomhed, for at jeg skabe de bedste resultater.

Anders Bjørn (Team Leader | SEM Specialist)

Se hele teamet
Mød din specialist Jeg er ansvarlig for afdelingen og sidder primært i en projektledende rolle, hvor jeg har fokus på, at der bliver skabt mest mulig værdi. Mit fokusområde er særligt det tekniske aspekt af Google Ads og samspillet med SEO.

Kasper Rud (Head of Marketing)

Se hele teamet

SEO-bureau der skaber profit for dig

Netop denne placering i toppen er så afsindig vigtig. Kampen om pladsen er dog hård, og derfor kræver det de helt rigtige optimeringer på din side.

Det er her, at vi kan hjælpe dig. Vi er nemlig specialister i søgemaskineoptimering, eller SEO som det forkortes, og kan få din side længere op på listen. Og tættere på kundernes kliks.

Vi er et dedikeret SEO-bureau, som kan hjælpe dig hele vejen, hvad enten du lige er startet ud eller mangler det sidste skub for virkelig at rykke i toppen.

Din egen SEO specialist

Det er netop, hvad du får her hos os. Her har du nemlig direkte kontakt til en specialist, som er dedikeret til dig og din forretning. I vil komme til at kende hinanden rigtigt godt, og din forretning bliver også vores specialists hjertebarn. Det er her, vi som SEO-bureau kan skabe værdi.

Tekster til robotter – og til mennesker

Når tekster skal udarbejdes til hjemmesiden, så er det vigtigt at tænke på, hvordan Googles robotter opfatter denne tekst.

Dine tekster skal dog ikke udelukkende fokusere på robotterne. For når en Google-søger bliver til en besøgende på din side, så er det mindst ligeså vigtigt, at de finder dine webtekster fristende nok til, at de vil foretage et køb.

Og det er her, vi kan hjælpe dig med SEO – for vi skriver både teksterne til robotterne, som viser menneskerne hen mod siden, og til menneskerne, som kommer ind på din side.