Aveo – Din klimavenlige samarbejdspartner

Hos Aveo mener vi, at bæredygtige tiltag og handlinger er essentielle for vores samfund og de kommende generationer. Selvom Aveo blot er én virksomhed ud af mange her i lille Danmark, er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan gøre sit for at gøre en forskel for klimaet og miljøet. Det er noget, vi efterlever i Aveo. Derfor forsøger vi med nedenstående tiltag at gå forrest i branchen mod at blive netop en mere bæredygtig arbejdsplads.

Hvilke grønne tiltag har Aveo taget for at være mere klimavenlig?

Grøn strøm fra danske vindmøller

Når vi siger, at alt den strøm, vi bruger på kontoret, kommer fra 100 % vedvarende energi fra danske vindmøller, er det rigtigt nok. Det vil altså sige, at når en af vores webdesignere sidder og designer din hjemmeside, er det med strøm, der kommer fra vedvarende energi.
Vi hos Aveo får nemlig strøm fra NRGI og deres koncept, Klima el, der sikrer strøm, som udelukkende er produceret af danske vindmøller. Det er en vedvarende energikilde, der udleder minimale mængder CO2, og som er uudtømmelig. Denne form for bæredygtige energi kan forsyne verden med varme og strøm uden brug af fossile brændstoffer.

Miljøvenligt energiforbrug ved drift og hosting

Ligesom vi hos Aveo bruger strøm på kontoret, der kommer fra 100 % vedvarende energi fra danske vindmøller, drives vores servere også af 100 % vedvarende energi. Alt det energiforbrug, vores servere bruger til at holde vores kunders løsninger oppe, kommer nemlig fra nordisk vandkraft. Det vil altså sige, at hvis din hjemmeside eller webshop hostes hos os, kører den på grøn energi.

Bæredygtig frokostordning fra MIB

Hos Aveo sætter vi ikke bare vores bæredygtige aftryk gennem grøn strøm og 100 % vedvarende energi. Når vi hver dag spiser vores frokost, er det derfor også vigtigt for os, at den mad, vi spiser, stemmer overens med vores værdier.
Både MIB og Aveo har stort fokus på miljøet og bæredygtighed generelt. Råvarerne fra MIB er købt lokalt, hvilket giver både giver velsmagende, frisk mad og en mindre CO2-udledning. Sammen stræber vi efter altid at bidrage til en mere ansvarlig og bæredygtig fremtid for alle.

100% vedvarende energi

På blot 40 år er forbruget af fossile brændstoffer på verdensplan mere end fordoblet, og samtidig bliver vi flere og flere mennesker på Jorden. Derfor får vi brug for mere strøm, energi, lys og varme, og behovet for vedvarende energikilder er større end nogensinde. Af den grund er vi hos Aveo stolte af at yde vores del for at gøre fremtiden grønnere ved brug af strøm fra 100 % vedvarende energi.

Vi tilbyder grøn drift og hosting

Alle vores servere bliver hostet af IT-virksomheden team.blue, der har en række datacentre i Danmark. Disse datacentre er 100 % baseret på grøn og CO2-neutral energi, hvilket er et bæredygtigt skridt i den rigtige retning. At hoste så mange IT-løsninger, som team.blue gør, kræver nemlig en stor mængde strøm. Med Aveo som din klimavenlige samarbejdspartner er du derfor sikker på, at din løsning kører på vedvarende energi, og at du tager ansvar for miljøet.

Bæredygtige frokostpauser

I dag kommer vores frokostordning fra MIB, der deler vores visioner for en grønnere og mere bæredygtig fremtid. De laver deres mad baseret på bæredygtighed, og det gør de uden at gå på kompromis med kvalitet og smag. De har en række tiltag, der støtter op om netop disse værdier, herunder:
  • Mindre madspild - MIB giver deres ansatte en grundig oplæring i udnyttelse af råvarer, så mest muligt bliver brugt
  • Klimavenlig strøm - Strømmen, de bruger, er klimavenlig strøm fra NRGI
  • Sortering af affald - Stort fokus på en grundig affaldssortering og genanvendelsesordning for madaffald, hvor madaffaldet bl.a. bruges til gødning, biogas og biodiesel for miljøet
  • Den rette mængde mad - Frokostordningen er nøje afstemt med os, så vi får lige den mængde mad, vi har brug for
  • Friske råvarer - Råvarerne købes ind fra Djursland, så der ikke udledes unødvendig CO2 på transport