Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Fromberg

Fromberg kombinerer digital præcision med kulinariske oplevelser

Aveo stod for:

Firmanavn:

Fromberg

Kontaktperson:

Martin Fromberg

Lokation:

København

Størrelse:

2 ansatte

Service/produkt:

Takeaway og spisested

Hjemmeside:

Hvem er Fromberg?

Midt i København ligger et lokalt takeaway- og spisested, Fromberg, som har fokus på sund og lækker aftensmad. I køkkenet står Martin Fromberg, som laver retter fra hele verden med økologiske og gode råvarer. Udover sund og nærende takeaway tilbyder Fromberg også catering til alle livets store fester og begivenheder.

“Det var bare fedt med professionel sparring hos Aveo, som hjalp med at få det udtryk, vi gerne ville have.”

Martin Fromberg, ejer af Fromberg

En hjemmeside som udstillingsvindue

Under Covid-19 begyndte den udlærte og erfarne kok Martin at eksperimentere med forskellige råvarer og retter fra alle verdenshjørner. Det gjorde, at Martin fik lyst til at hoppe ud i det og starte sit eget sunde spisested.

 

Martin ønskede en hjemmeside, som skulle fungere som et visitkort, der på en simpel og enkel måde præsenterer Frombergs kulinariske eventyr online.

“Vi har fået lavet vores hjemmeside hos Aveo, og det har vi været utrolig glade for. Det er vores udstillingsvindue mod vores kunder.”

– Martin Fromberg, ejer af Fromberg

Aveos opgave var at sikre, at hjemmesiden blev det udstillingsvindue, som gjorde, at kunderne bestilte deres aftensmad hos Fromberg eller bestilte catering til deres store begivenheder.

En marketingaftale, som skaber konverteringer

For at kunne skabe en større digital tilstedeværelse var det Aveos opgave at gøre Frombergs hjemmeside SEO optimeret, og skabe organisk vækst.

“Jeg valgte, efter at have fået lavet en hjemmeside hos Aveo, at fortsætte samarbejdet, da jeg var meget glad for den service og professionalisme, jeg oplevede.”

– Martin Fromberg, ejer af Fromberg

Der er stor konkurrence på de københavnske gader om at tiltrække sultne gæster til de forskellige spisesteder. Derfor var det vigtigt fra starten, at de lokale blev bekendt med Frombergs sunde alternativer til anden takeaway.

“Jeg har blandt andet fået lavet SEO-optimeringer og sat kampagner op. Det har simpelthen skabt en masse konverteringer til salg på større arrangementer.”

– Martin Fromberg, ejer af Fromberg

Med en SEO-strategi der benhårdt gik efter de lokale, har Fromberg hurtigt fået en prominent organisk placering på Google. Efterfølgende blev der lagt en strategi, hvor der denne gang skulle fokuseres på Frombergs catering, hvor de i dag ligger i top 10 under ‘København catering’.

Skræddersyet aftaler

Hos Aveo tror vi på, at hver virksomhed er unik og fortjener en skræddersyet tilgang. Derfor tilbyder vi aldrig en ‘one-size-fits-all’ løsning. Vi har stor erfaring med at hjælpe både spisesteder og cateringvirksomheder med at opnå digital vækst, men vores primære fokus er altid at udvikle en individuel strategi, der passer til hver enkelt virksomheds specifikke behov og mål.

“Det har ikke føltes som en kasseløsning, der er blevet brugt til mange forskellige virksomheder, men jeg har følt, at jeg har fået skræddersyet support og vejledning til min virksomhed.”

– Martin Fromberg, ejer af Fromberg

Samarbejdet med Fromberg har givet os mulighed for at kombinere Martins dybdegående viden om den kulinariske verden med vores ekspertise inden for digital tilstedeværelse og vækst. Dette partnerskab har resulteret i markante og stærke forbedringer.

“Gennem Martins kendskab til branchen og mit kendskab til markedsføring har vi fået skabt nogle rigtig fede resultater.”

– Christian Grud, SEM Specialist

Det visuelle produkt

“Som kunde hos Aveo føler jeg mig i trygge hænder. Jeg har fået lavet en hjemmeside og har fortsat samarbejdet med en marketingaftale, hvilket har virket naturligt, da jeg kun har oplevet positive aspekter af alt lige fra support til min kommunikation med marketingafdelingen.”

– Martin Fromberg, ejer af Fromberg