Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Ryd cache på din WordPress hjemmeside

I denne guide viser vi dig hvordan du sletter cache på din hjemmeside.

På din hjemmeside bruger vi plugins til at gemme cache. Det vil sige at browseren gemmer nogle af hjemmesidens filer, så den ikke skal loade dem hver gang man besøger hjemmesiden. Dette er med til at gøre hjemmesiden hurtigere for folk der bruger hjemmesiden flere gange.

Ulempen ved cache er, at du vil opdage at ændringer du foretager på siden ikke altid kan ses ude på hjemmesiden med det samme. Og i nogle tilfælde kan opdateringer i hjemmesidens kontrolpanel (fx af WordPress eller plugins), få siden til at se underlig ud på grund af cache.

Løsningen er at rydde cache efter du har fortaget ændringer eller har lavet opdateringer i hjemmesidens kontrolpanel (fx af WordPress, temaet, eller plugins).

Du kan rydde cache ved at gøre følgende:

Step 1

Log ind på hjemmesiden og hold musen over knappen i toppen hvor der står WP Rocket, for at rydde cache.

OBS: Hvis denne knap ikke er synlig skyldes det, at din udvikler ikke har valgt at bruge dette plugin, og så kan du bare fortsætte til punkt 2.

Klik på billedet for at forstørre det

Step 2

For at rydde cache i det næste plugin, så holder du musen over knappen med en gepard ved siden af, hvor der står Delete Cache, og klikker derefter på knappen herunder hvor der står Clear All Cache

Så har du ryddet cache og alle fortaget ændringer kan ses ude på hjemmesiden.

OBS: Hvis dette ikke virker, kan du kontakte vores support-team på support@aveo.dk

Klik på billedet for at forstørre det

Tilbage