Få hjemmesidetekster, der får dine kunder til at købe

Velskrevne ord er som en sød melodi, vi slet ikke kan lade være med at synge med på. Vi sørger for, at dine potentielle kunder synger dit navn.

Velskrevne tekster kan få dine kunder til at vælge dig

Fasthold dine besøgende

Gode tekster, der er tilpasset præcis til din hjemmeside, gør siden mere overskuelig, hvilket betyder, at de besøgende er mere tilbøjelige til at blive på din side.

Underbyg dit brand

Velskrevne og skarpe tekster udstråler på en gang professionalisme og troværdighed overfor dine kunder.

Undgå at potentielle kunder smutter

Med korte, velovervejede og præcise tekster der kun siger det nødvendige, undgår du at tabe dine besøgende undervejs i deres besøg på din side.

Unikt tilpasset din virksomhed

Webtekster, der er ens med andre websiders, bliver straffet på Google. Ved at kopiere konkurrenter eller leverandørers tekster, risikerer du altså en bundplacering på Google. Det undgår du med vores unikke tekster.

Væk behovet hos dine potentielle kunder

Kender du de tekster, som du slet ikke kan slippe, når du først er kommet i gang? Det er den slags tekster, der giver dig lysten til at vide mere, og som vækker et behov, du slet ikke vidste, du havde.
Du er selvfølgelig ikke den eneste, der har det sådan. Det har vi alle, og netop derfor kan iøjnefaldende og velskrevne tekster være dét, der gør, at potentielle kunder vælger at henvende sig eller købe.
Når både tekster og layout går op i en højere enhed, er det, at potentielle kunder siger ja tak til dig. Vi har mange års erfaring i at skrive de tekster, der gør det umuligt for dine kunder at sige nej tak.

Vi skriver skarpe tekster

Vi skriver tekster, der er tro mod dit brand

Vi har stor forståelse for, at der er forskel på, om du sælger maskiner til industri, er vidensvirksomhed, webshopejer eller terapeut. Vi skriver altid tekster med din tone of voice for øje, så teksterne er tro mod din virksomhed. Vi kan både skrive de sprælske salgstekster, de mere videnstunge, de tekniske tekster og alt der imellem.

Sådan kan hjemmesidetekster skabe værdi for dig

Vi vil gerne have, at de besøgende skal foretage en handling. Besøgende på din side er jo i bund og grund uden værdi, hvis ikke de henvender sig eller køber. Derfor er vores tekster bygget op med fokus på, at dine besøgende skal foretage en handling. Det kunne være at henvende sig eller foretage et køb.

Du kender det måske selv? Du klikker ind på en side, hvor det hele er lidt skævt, teksterne er usammenhængende, og det hele virker lidt suspekt. Gode og velformulerede tekster, der passer til dine menupunkter, garanterer, at du ikke ender i den fadæse. Professionelle tekster viser, at du er professionel. Hvilket betyder, at de besøgende på din side ved, at du har styr på det, du laver.
Et godt design på hjemmesiden eller webshoppen er afgørende for, at vi som kunder får lyst til at købe eller henvende os. Her kan teksterne spille en afgørende rolle. Du kender sikkert den slags sider, hvor man bliver mødt af en uoverskuelig mursten af tekst. Det undgår du ved at få professionel hjælp til dine tekster. Vi bryder dine tekster op, og skriver kun det, der er brug for. Det bidrager til en mere overskuelig side, som er mere ‘spiselig’ for dine besøgende. På den måde er de mere tilbøjelige til at blive på din side.
Det er velkendt, at vi mennesker køber historier – ikke produkter. Psykologisk set elsker vi tanken om, at vi køber X og Y af noble årsager, eller fordi vi støtter den rigtige virksomhed. Gode tekster kan bidrage til, at dine kunder føler, at de køber af en person, fremfor af en virksomhed uden sjæl.
Der er kamp om kunderne. Det gælder stort set i alle brancher og sikkert også i din. Her er SEO en oplagt mulighed. Når vi SEO-optimerer dine tekster, kan vi nemlig sørge for, at de helt rette ord indgår i din tekst. De ord, som folk søger på, når de leder efter forretninger som din. Det giver dig en god placering på Google. Og på den måde kan dine webtekster sende folk direkte ind på din hjemmeside.

Fra ord til tekster

Det skal være ligetil at få sin forretning ned på tekst. Derfor har vi, til dig som ikke er den fødte forfatter, en proces, som baserer sig på erfaringer fra vores mange forfatninger til forskellige websider.
1

Dialog

Før vi skriver teksterne, tager vi os god tid til at snakke med dig, så vi forstår din virksomheds koncept og dine ønsker.
2

Skriveproces

Efter den første dialog begynder skriveprocessen. Det er her, at magien sker, og din virksomhed bliver til ord.
3

Gennemlæsning

Du vælger selv, om du vil læse alle teksterne til sidst eller godkende dem løbende.
4

Udgivelse

Når du er tilfreds, er det næste trin at få teksterne online. Her arbejder vi tæt sammen med webdesigneren. Kontakt os

De helt rigtige ord kan få din omsætning til at stige

Webtekster er mere end bare ord på en skærm – det er dem, der afgør, om du får salget eller ej
Vi har selv taget samme vækstrejse, som du enten er i gang med, eller skal ud på. Vi er for få år tilbage startet som en lille startupvirksomhed og er nået til i dag at have over 30 ansatte. Derfor har vi stor forståelse for, at det handler om, at der skal skabes omsætning i din forretning, så du kan vækste.

Hvordan bliver din hjemmeside salgs-optimeret?

Man kommer ikke særligt langt med tekster, hvis ikke der er en tydelig mulighed for at henvende sig. Når vi skriver tekster, har vi fokus på, at de skal lede hen til en salgsknap – og faktisk fokuserer vi på, at vi psykologisk tager kunden forbi salgsknappen, så de slet ikke kan lade være med at sige “Ja tak”.
Samtlige af vores tekstforfattere er uddannede i virkemidler, der trigger vores lyst til at købe. Det handler blandt andet om, at vi indsamler delaccepter, så kunderne undervejs i teksten indser behovet.
Når design og tekster går op i en højere enhed, fremstår siden både mere troværdig og tiltalende. Det mindsker risikoen for, at folk tænker, at der er tale om en uærlig virksomhed.
Lange, uoverskuelige tekster får potentielle kunder til at falde fra. Når vi snakker salgsprocesser er det vigtigste, at kunderne ved, hvad der bliver forventet af dem – og dermed bliver sandsynligheden for, at de køber eller henvender sig større.
Mød din specialist "For mig er det arbejdet med at løfte virksomheden som helhed, der er spændende. Jeg er særligt engageret i Google Ads, og mit fokus er på, hvordan den rigtige målgruppe og de rigtige budskaber kan få flere til at blive kunder i din forretning."

Kean Lund Nielsen (SEM Specialist)

Se hele teamet
Mød din specialist Jeg stræber efter at skabe mærkbare resultater, med kundens målsætninger i centrum. Jeg ser en velovervejet strategi som hjørnestenen til en succesfuld case og et spirende samarbejde.

Christian Grud Petersson (SEM Specialist)

Se hele teamet
Mød din specialist For mig er det arbejdet med at løfte virksomheden som helhed, der er det spændende. Jeg er særligt engageret i annoncering på sociale medier, og mit fokus er hvordan den rigtige målgruppe og de rigtig budskaber kan få flere til at blive kunder i din forretning.

Sofie Langberg (Senior Content Marketing Specialist)

Se hele teamet
Mød din specialist Hvis man ikke har styr på sine konverteringer, så kan SEM blive rigtig dyrt. Derfor arbejder jeg altid meget datadrevet. Jeg gør altid meget ud af at sætte mig grundigt ind i mine kunders virksomhed, for at jeg skabe de bedste resultater.

Anders Bjørn (Team Leader | SEM Specialist)

Se hele teamet
Mød din specialist Jeg er ansvarlig for afdelingen og sidder primært i en projektledende rolle, hvor jeg har fokus på, at der bliver skabt mest mulig værdi. Mit fokusområde er særligt det tekniske aspekt af Google Ads og samspillet med SEO.

Kasper Rud (Head of Marketing)

Se hele teamet

Teksten skal afspejle din virksomhed

Har du et ønske om at fange din målgruppes opmærksomhed – og fastholde den? Én ting er at få potentielle kunder ind på din hjemmeside. Noget andet og ofte sværere er at holde dem derinde og tilmed få dem til at henvende sig eller købe. Det er her, at professionelle webtekster kan være lige præcis den løsning, du har brug for. Du kan sikkert nikke genkendende til, at der er meget stor forskel på, hvor længe du bliver på en hjemmeside. Nogle får et hurtigt klik og lukkes så ned øjeblikkeligt. Andre hjemmesider fanger din opmærksomhed, og får dig til at klikke rundt på siden. Alle vores tekster tager udgangspunkt i den købsrejse, som kunden skal ud på. Vi har fokus på at vække behovet, informere og endelig også at få kunden til at købe eller henvende sig. Vi sørger også for de er SEO venlige, hvis dette ønskes.

Tekster skal skabe værdig

Alle vores tekster tager udgangspunkt i, at de skal skabe en værdi for dig og din virksomhed. Det sikrer vi ved blandt andet at have et stort fokus på din målgruppe, så teksterne rammer helt rigtigt. Desuden har vi fokus på at skabe en sammenhængende proces mellem tekster, hjemmeside og markedsføring.

Du kan høre meget mere om hele processen ved at klikke på knappen herunder for at kontakte en af vores rådgivere.