Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Få værdifuld erfaring fra bureaubranchen med Aveo Digital Talents

Drømmer du om at få lov til at bygge hjemmesider og webshops? Eller er du nysgerrig på at udforske universet af online markedsføring? Hos Aveo er mulighederne mange for et skræddersyet praktikforløb efter dine ønsker. Vi giver dig brugbar erfaring fra arbejdet med ægte kunder og cases – og vores specialister tager sig godt af dig gennem hele dit forløb.

Søg praktikplads her

Send os dit CV, og vælg om din ansøgning skal være som PDF eller video.

Hvad er Aveo Digital Talents?

Aveo Digital Talents er vores praktikprogram for digitale aspiranter inden for webdesign og online markedsføring. Her får du muligheden for at få hands-on erfaring, du kan bruge efter endt studie, samtidig med at du indgår i en ung, social virksomhed med et fantastisk sammenhold. Vi klæder dig godt på til arbejdslivet og sørger for, at du bliver en del af Aveo på lige fod med alle andre.

Praktik med mening

Vi lykkes, når du husker din praktik hos Aveo som givende, lærerig og sjov. Derfor gør vi en indsats for at opnå netop det.

Onboarding med egen buddy

Hele din praktikperiode er du tilkoblet en fast buddy, som hjælper dig og sikrer, at du er i gode hænder fra start til slut.

Hands-on erfaring

I din praktik laver du rigtige opgaver på lige fod med vores specialister. Du kommer altså hverken til at hente kaffe eller stå for kedelige opgaver, som ingen andre gider. Tværtimod.

Socialt sammenhold og arrangementer

Vi mener det, når vi siger, at vi kan li’ hinanden både på og uden for arbejdet. Bliv en del af et helt særligt fællesskab, som vi plejer jævnligt.

Opfølgning og feedback

Din trivsel og udvikling er vigtig for os. Derfor holder vi løbende samtaler med dig, hvor vi sikrer, at din læringsplan overholdes, og du trives hos Aveo.

Bæredygtig frokostordning og central placering

Kom nemt til dit praktiksted på vores kontor i hjertet af Aarhus. Lad madpakken være fortid og nyd vores bæredygtige frokostordning hver dag.

Fleksible og realistiske arbejdstider

Flextid og hjemmearbejde er en del af Aveos kultur – og du kan roligt holde fri, når du har fri. Det gør vi også.

Mød os til Aveo Digital Talents Mingling

Hvert halve år kan du møde os i en afslappet setting på vores kontor i Jægergårdsgade. Bliv klogere på en praktik hos Aveo, få en snak med os og oplev dit kommende praktiksted over snacks, sodavand og øl.

Specialiser dig i webdesign eller marketing

Vælg det område, du brænder for, og styrk dine personlige og faglige kompetencer.

Praktik i web

Som praktikant i vores webafdeling udarbejder du hjemmesider i WordPress og webshops i WooCommerce. Du får muligheden for at udfolde dig kreativt og samtidig designe den helt rigtige løsning for kunden. I din praktik kan du også prøve kræfter med logodesign og kundedialog, som giver det fulde indblik i bureauverdenen.

Praktik i marketing

Banker dit hjerte for marketing, er der rig mulighed for at arbejde med forskellige marketingdiscipliner. Du specialiserer dig inden for SEM (SEO, Google Ads og konverterings-optimering) eller Paid Social & Content (annoncering på sociale medier, e-mail marketing og tekstforfatning). Her lærer du at håndtere et løbende samarbejde med en kunde fra strategi til eksekvering og rapportering.

Erhvervspraktik som springbræt

Med en erhvervspraktik hos Aveo i op til tre måneder kan du prøve kræfter med bureaubranchen og finde ud af, om den famøse kemi er der. Vi ansætter gerne praktikanter, hvis matchet er rigtigt – og måske bliver det vejen til din karriere inden for web eller marketing.

Vi løfter hinanden i fællesskab

En praktik hos Aveo byder på læring, godt socialt sammenhold og det at blive løftet i fællesskab. Alt det og meget mere fortæller vores tidligere praktikanter om her.

Paid Social Specialist

Nicklas Schmidt Sørensen

Web Design Specialist

Sophia Lehrskov

SEM Specialist

Kean Lund Nielsen

FAQ

Du kan være i ulønnet studiepraktik fra 10 uger og op til seks måneder. Vi afstemmer længden af din praktikperiode sammen ud fra dine ønsker og behov. Jo længere tid du er i praktik, jo mere kan du prøve kræfter med og lære.

 

Skal du i erhvervspraktik, samarbejder vi oftest med Talentmatch om en praktik på tre måneder. Erhvervspraktik på én måned gennem Jobcenter Aarhus er også en mulighed.

Ja da! De fleste af vores praktikanter, som er på deres afsluttende del af uddannelsen, skriver deres hovedopgave i samarbejde med os. Der er masser af spændende emner at dykke ned i – både interne og eksterne.
Ja, hvis matchet er rigtigt, og vi har plads i organisationen, ansætter vi meget gerne praktikanter. Vi har flere kolleger i både web og marketing, som startede deres karriere hos Aveo med enten studie- eller erhvervspraktik.
Ja, Aveo er godkendt af både Erhvervsakademi Aarhus og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Er du studerende fra Aarhus Universitet eller en anden uddannelsesinstitution med ønske om en studiepraktik hos Aveo, sørger vi selvfølgelig for at få den nødvendige godkendelse.
Du kan ikke prøve alt, men du kan prøve meget. Ligesom vores specialister specialiserer du dig også inden for et område – enten webdesign, SEM eller Paid Social & Content. På den måde får du mest ud af dit praktikforløb og går herfra med reelle kompetencer, du kan bruge fremover.
Har du spørgsmål til praktikken, kan du skrive til karriere@aveo.dk

Bliv Aveo

Ansvarlig - Venlig - Engageret - Ordentlig