Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Send en uopfordret ansøgning

Måske søger vi ikke nye kolleger lige nu, eller måske fandt du ikke præcis det job, du søger. Da vi jævnligt er på udkig efter nye kolleger, vil vi alligevel gerne høre fra dig, hvis din profil er et match til Aveo.
Send os en uopfordret ansøgning, så vi ikke går glip af dig og dine kompetencer. Vi gemmer din ansøgning til næste gang, vi skal rekruttere – eller måske vækker den så stor interesse hos os, at vi rækker ud til dig med det samme.

Fang os på karriere@aveo.dk, hvis du har spørgsmål.

Ansøg her...

Send os dit CV, og vælg om din ansøgning skal være som PDF eller video.

Fang vores opmærksomhed

1

Tydeliggør dine kompetencer

Undgå at din ansøgning bliver en gengivelse af dit CV. Fortæl os i stedet, hvordan du kan bringe dine kompetencer i spil til det område, du ønsker at arbejde inden for. Giv eksempler på, hvordan du kan gøre en forskel for Aveo og vores kunder.
2

Lad din motivation skinne igennem

Vores specialister brænder for deres job, uanset om de arbejder i salg, web eller marketing. Det gør du selvfølgelig også – og det vi vil gerne se. Fortæl os, hvorfor du gerne vil arbejde hos Aveo, og hvad motiverede dig til at søge hos os?
3

Vis os, hvem du er

Vi får mange ansøgninger, og derfor husker vi bedst de ansøgere, der skiller sig ud. Lad din personlighed skinne igennem din ansøgning. Har du mod på at lave en video, er det kun et kæmpe plus i vores bog, som giver os en bedre fornemmelse af dig.

Ansættelsesprocessen

1

Screening

Vi læser alle ansøgninger og CV’er igennem. Falder vi over noget interessant i din, giver vi dig måske et ring for at afklare eventuelle spørgsmål før en samtale.
2

Første samtale

Kaldes du ind til den første samtale, stiller vi dig en minicase, som du skal løse til selve samtalen. Det gør vi for at få en fornemmelse af din faglighed og de kompetencer, du har.
3

Evaluering

Baseret på første samtale, hvor vi også blev klogere på dig som person, vurderer vi, hvilke kandidater vi ønsker at se igen til en anden samtale.
4

Anden samtale

Når vi mødes til anden samtale, er det for at afklare spørgsmål og områder, vi er nysgerrige på efter første samtale. Det vil også være her, vi fastlægger lønniveauet.
5

Ansættelse

Efter anden samtale ringer vi til dig, når vi har taget en beslutning, og informerer dig om udfaldet og begrundelsen for den.

Et fællesskab med mange muligheder

Hos Aveo præges arbejdet af en positiv, social kultur og muligheden for at udvikle sig fagligt og personligt. Det er i hvert fald det, vores kolleger fortæller – se med og mød dem her.

Paid Social Specialist

Andreas Breiner Nielsen

Support Specialist

Emil Demant

Web Design Specialist

Lise-Lotte Birch Nielsen

Web Design Specialist

Marcus Christiansen

Client Specialist

Rasmus Bjerregaard

SEM Specialist

Trine Høegh

Bliv Aveo

Ansvarlig - Venlig - Engageret - Ordentlig