Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Cadesign base

Cadesign bases digitale transformation

Aveo stod for:

Firmanavn:

Cadesign base

Kontaktperson:

Liv Silva

Lokation:

Aarhus

Størrelse:

20+

Service/produkt:

IT-rådgivning

Hjemmeside:

Hvem er Cadesign base?

Cadesign base har siden 1994 tilbudt en bred vifte af IT-løsninger. De dækker hele kunderejsen fra rådgivning, design, implementering til drift og support og uddannelse, hvor fokus er brugeres behov og hvor nærheden til kunden vægtes højt. Cadesign Base fokuserer på at levere resultater og tryghed ved at være en helhedsorienteret partner for alle deres kunders IT-løsninger.
Deres mantra er at de med høj kvalitet, dedikation og nytænkning vil løfte byggeriets rådgivere.

Kunderne består nemlig primært af arkitekt-, ingeniør- og industrivirksomheder, som alle drager fordel af deres dybdegående ekspertise og mangeårige erfaring.

Udfordringer med et aldrende website

Cadesign base stod over for en udfordring, som de fleste virksomheder på et tidspunkt kommer til at kende – nemlig et aldrende website. Et meget specifikt problem, som Cadesign base oplevede, var vanskelighederne ved at lave ændringer på deres side.

“Vi havde et godt, men meget aldrende website. Det var tungt at lave ændringer på, og hver gang vi gerne ville udvikle en lille smule, så var det en meget lang proces. Vi ville gerne over på noget mere moderne.”

Liv Silva, Marketingkoordinator hos Cadesign base

Beslutningen var taget: Et nyt website var løsningen. Målet var at skabe en brugervenlig og moderne platform, som ville være nem for Cadesign base at overtage og bygge videre på.

Et stærkt og skræddersyet samarbejde

Aveo tog glædeligt udfordringen op. Det var en spændende case, da den specielle målgruppe og deres behov krævede unikke løsninger. Da Cadesign base sælger licenser til diverse IT-platforme, skulle der desuden udvikles en webshop.

“Vi har virkelig været glade for det samarbejde, vi har haft med Aveo. Jeg synes, at de i den grad har set os for den virksomhed, vi er.”

Liv Silva, Marketingkoordinator hos Cadesign base

Gennem en længere periode med sparring og dialog blev samarbejdet etableret, og de første skridt mod en ny webshop tog form.

‘’Vi har generelt haft en rigtig god kommunikation gennem projektet. Liv kom med nogle ønsker til det der skulle laves og samtidig er vi kommet med noget sparring og rådgivning i forhold til hvad vi ved fungere.’’

Mathias Poulsen, Team leader & Project specialist hos Aveo

En god kombination af forskellige kompetencer skabte synergi i samarbejdet. Cadesign base bidrog med deres brede kendskab og mange års erfaring, mens Aveos ekspertise inden for webdesign resulterede i en webshop, der er skræddersyet til Cadesign bases kunder.

En effektiv webshop i vækst

Med den nye webshop var det naturligt for Cadesign base at kaste sig over Google-annoncering. For nu, hvor webshoppen var på plads, var det afgørende, at den kunne findes af kunderne.

“Vi var et sted i vores virksomhedsproces, hvor det var naturligt at kaste os ud i noget Google-annoncering. Ja, det er vi virkelig også glade for at få sparring til. Vi kan nu mærke, at vi når meget bredere ud.”

Liv Silva, Marketingkoordinator hos Cadesign base

Ved at fokusere på målrettede annoncer, kan Cadesign base få deres webshop placeret i toppen af relevante søgninger og tiltrække flere potentielle kunder.

Det visuelle produkt

"Vi har ikke bare været sådan en ‘one size fits all’-løsning, så vi føler os godt set og er alt i alt utrolig tilfredse med samarbejdet.”

Liv Silva, Marketingkoordinator hos Cadesign base