Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

“Hvordan kommer jeg som erhvervsdrivende bedst gennem Corona-krisen?”

Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, har du måske lige nu store tvivlsspørgsmål omkring den fremtid, som venter dig. Vi giver dig vores bedste råd til at komme gennem krisen her.

Med over 2.000 webshop- og hjemmesideprojekter samt +120 aktive markedsføringskunder, har vi stor berøring med de danske små og mellemstore erhvervsdrivende.

➡️  Derfor oplever vi også på nærmeste hold de konsekvenser, som Corona-krisen har for de danske virksomheder.

Som alle andre støtter vi op om, at helbred og menneskeliv står over alt andet, og derfor følger vi myndighedernes anbefalinger.

Når det er sagt, så kan man dog ikke komme uden om, at vi som samfund også har et ansvar over for den gruppe, som du nok er en del af, siden du læser her. Nemlig de erhvervsdrivende.

Vi vil gerne bidrage til, at din virksomhed kommer stærkest muligt gennem den krise, som Corona har medført.

Derfor har vi her samlet vores 10 bedste råd til at komme gennem COVID-19 – for dig der er selvstændig erhvervsdrivende.

Vi har forsøgt at holde dem simple, så de er nemme at forholde sig til, og vi har slåret ind til benet i forhold til, hvad vi oplever som det absolut vigtigste.

Du får vores 10 bedste råd her – og du er velkommen til at dele dem med alle i samme situation som dig: Derudover vil vi også meget gerne komme med den anbefaling, at du løbende holder øje med vores LinkedIn eller på vores blog.

Vi vil nemlig løbende samle op på situationen og opsummere på de tendenser og strømninger, som vi oplever blandt erhvervsdrivende.

Eksempelvis ser vi, at annonceringspriserne på digitale platforme er i drastisk fald.

Med andre ord er det altså blevet billigere at annoncere, fordi mange formenligt har slukket for deres annoncer. Det åbner faktisk op for muligheden for at fastholde en god omsætning – men til lavere udgifter.

Det er noget af det, jeg vil tage fat på i næste blogindlæg, hvor jeg også kommer med gode råd til, hvordan du så skal markedsføring dig.

Samuel Glaes
Partner | CEO
sg@aveo.dk 70 40 40 50
Sidst opdateret:
04 / 10 / 2023
Marketing