Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

5 undskyldninger for ikke at få lavet en hjemmeside

Går du og pønser lidt på at få lavet en hjemmeside? Måske du faktisk har overvejet det i en længere periode? Der er bare noget, der holder dig tilbage. Er der intet der holder dig tilbage, kan du på kun 2 minutter, modtage et prisestimat af din nye hjemmeside.

Det kan være mange ting, men vores erfaring viser, at det faktisk ofte er de samme ting, som vores kunder går og tumler med.

Vi har derfor her samlet top 5 over de undskyldninger, som vi oftest hører fra vores kunder. Hvem ved, måske du finder din egen undskyldning på listen?

Før du går i krig med de 5 undskyldninger, så lad mig fortælle dig, hvad de allesammen har til fælles. Det, de har til fælles, er, at de slet ikke er undskyldninger. De er bekymringer. Bekymringer, som faktisk slet ikke har rod i virkeligheden.

Så læs med her, og få gjort dine bekymringer til skamme – der er nemlig ingenting at være bange for.
Det er for dyrt. Eller det tror du i hvert fald, at det er. Det kan være dyrt at få lavet en hjemmeside, men det kan også være virkelig billigt. Hvis du laver den selv, kan det faktisk næsten være gratis.

Hvis du får lavet din hjemmeside ved os, får du en prisvenlig løsning, og så har vi tænkt på det hele.

Design, brugervenlighed, synlighed – og meget mere.

Vi laver din hjemmeside fra kun 6.900 kroner, og det er tilmed et beløb, som du kun skal betale én gang. Og når du har betalt, så er hjemmesiden din fra nu og til evig tid. Det, synes vi nemlig, er mest fair.

Se hvad billig hjemmeside betyder hos os.

Du har ikke tid. Du tænker, at det at få lavet en hjemmeside kommer til at tage en masse af din tid. Og det er tid, som du slet ikke har. For du har travlt. Og når du beder din aftenbøn hver eneste aften, så beder du altid om fire ekstra timer i døgnet.

Derfor har vi forsøgt at gøre det så nemt for dig som muligt. Når de første sten er lagt, kan du faktisk bare læne dig tilbage og slappe af og koncentrere dig om det, som du er god til. Før du ved af det, er din hjemmeside ready to go. Og så tager hele processen kun 2-3 uger.

Du har ikke brug for det. “Jeg får mine kunder gennem mund-til-mund metoden”.

Din forretning går fint, så hvorfor bruge tid og penge på en hjemmeside? Vi kan jo ikke tvinge dig til noget. For som man siger: Du kan tvinge hesten til truget, men du kan ikke tvinge den til at drikke.

Men hvis du gerne vil have flere kunder, være til stede (uden reelt set at være det) 24 timer i døgnet, kunne kommunikere med dine kunder og tæske de store spillere, så er det helt essentielt at have en hjemmeside.

Med en hjemmeside får dine potentielle kunder mulighed for (nemt) at finde dig. Og det ved du som forretningsmand godt, hvad betyder: Mere salg.

Jorden går ikke under i morgen, hvis ikke du får lavet en hjemmeside. Det gør din forretning heller ikke. Men er du villig til at gå glip af alle de muligheder, som du kan få med en ny hjemmeside?
Det er for kompliceret. Ved du hvad? Du behøver ikke at forstå det hele ned til mindste detalje. Det er vores problem. Det er trods alt derfor, at vi er her. Nemlig for at gøre det nemt for dig.

Vi tager dig i hånden hele vejen. Og vi forklarer, hvad vi laver, på en måde, som er til at forstå. Og så kan du være præcis lige så involveret, som du har lyst til.

Vi klæder dig tilmed så godt på, at du efterfølgende nemt selv kan styre din hjemmeside.
Du kan gøre det selv. Ja, det kan du sikkert. Men kan du lave en hjemmeside, som bliver set og dukker op på Google? Som har et brugervenligt og mobilvenligt design? Som dine kunder nemt kan finde rundt på? Som giver dine kunder lyst til at henvende sig til dig?

Den var straks værre.

For jo, der findes i dag et hav af muligheder for at lave din egen hjemmeside. Men har du ikke den nødvendige erfaring og viden om det, så ender det oftest galt (tro mig, jeg har set utallige eksempler på netop dét).

Og frem for at spare penge så kan du i stedet ende med at miste penge og ikke mindst tid, som du i stedet kunne have brugt på at vækste din forretning.

Vi tænker på det hele, så du ikke behøver at skulle gøre det. Vi har gjort det mere end 1.100 gange før – så vi ved, hvad vi laver.

Det, du i virkeligheden ikke har råd til, er at vente

Jo længere tid du venter med at få lavet en hjemmeside, jo flere penge risikerer du at miste. Med en professionel hjemmeside får dine kunder et sted, hvor de kan finde dig, og det giver flere henvendelser. Og flere relevante kundehenvendelser betyder i sidste ende flere salg. Et godt eksempel på dette, er Golfskoven, som bruger hjemmesiden til både branding og booking af minigolf.

Rigtig mange af dem, der opsøger os, kommer med forbehold af enten den ene eller den anden art. De tænker, at det er for svært, og at det vil sluge for meget af deres tid – og at finde ekstra tid som erhvervsdrivende er ligesom at finde is i Sahara.

Men fælles for dem alle er, at deres bekymringer bliver gjort til skamme. De finder nemlig ud af, at de faktisk får mere tid, og det betyder, at de kan bruge den tid på vigtigere ting. De finder også hurtigt ud af, at det faktisk slet ikke er så svært – hverken at få lavet en hjemmeside hos os eller at styre den selv efterfølgende.

Vil du gerne høre mere om, hvordan nogle af vores tidligere kunder – der kom med samme undskyldninger – oplevede at få lavet en hjemmeside hos os? Og hvor nemt det har været for dem efterfølgende at administrere den selv?

Så gå på opdagelse i vores cases, som du finder lige her. 

Samuel Glaes
Partner | CEO
sg@aveo.dk 70 40 40 50
Sidst opdateret:
04 / 10 / 2023
Hjemmeside