Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Få Apple Pay på din webshop

Det er nu muligt at få Apple Pay på sin WooCommerce webshop igennem vores samarbejdspartnere. I denne artikel vil vi kort fortælle, hvorledes du kan tilkoble det på din webshop.

Lige gyldigt, hvilket betalingssystem du kører med, kræver det en betalingsindløser, en betalingsgateway og selvfølgelig et webshop system. Her følger de 3 vi anbefaler og arbejder med til daglig.

Clearhaus

Først og fremmest kræver det, at du har en indløsningsaftale hos vores partner Clearhaus. Når du har det vil du som udgangspunkt have tilkoblet det på din konto.

QuickPay

Når din indløser er klar til Apple Pay, skal du have indstillet det i din betalingsgateway. Vi anbefaler altid QuickPay, da vi er helt inde i systemet, og kan guide dig igennem det hele. I kontrolpanelet hos Quickpay, skal du slå det til ved at tilgå dine Acquirers, vælge Clearhaus og dernæst slå Apple Pay TIL.

Så langt så godt!

WooCommerce

Har du allerede tilkoblet Quickpay til din WooCommerce webshop, vil Apple Pay brugere allerede nu kunne vælge betalingsmuligheden.

Har du ikke det, skal du tilkoble Quickpay til din WooCommerce webshop. Dette kan gøres ved at installere et plugin (Se det vi bruger) og sammenkoble igennem API-koder.

Det er vigtigt at notere, at som det fungere nu er det kun de besøgende, der har opsat Apple Pay der kan se muligheden for at betale med det.

Er Apple Pay så det værd for din webshop?

Det kan kun du, som ejer af webshoppen, svare på. Der er ingen tvivl om, at Apple Pay er til for at blive, præcis ligesom MobilePay er. Jo nemmere det er for forbrugeren at betale, jo mere villige vil de også være til at gennemføre købet.

Apple Pay er først næsten lige kommet til Danmark og webshops, men som så mange andre ting, er det næsten altid godt at være på forkant med sådan nogle udgivelser.

Så er det sådan set bare op til dig at vurdere, om din webshop har brug for Apple Pay – Vi er i hvert fald altid klar til at hjælpe dig med at få det på din webshop. Har du behov for hjælp til opsætningen eller har spørgsmål kan du altid kontakte os

Ellers kan vi helt sikkert også hjælpe dig med en Webshop, hvor du kan få de betalingsløsninger du har brug for på din shop.

Samuel Glaes
Partner | CEO
sg@aveo.dk 70 40 40 50
Sidst opdateret:
05 / 10 / 2023
Webshop