Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

De 5 mest populære produkttyper vores kunder sælger online

Som et prisvenligt web- og marketingbureau starter rigtig mange iværksættere deres webshopeventyr hos os. Vi mærker ofte, hvis der er en tendens i nogle specifikke typer af produkter eller der er en trend i tiden såsom fidgetspinner eller segboards.

Vi har kigget lidt nærmere på vores mange webshopkunder og set på hvilke typer af produkter, som de har på deres nye webshop. Vi har samlet de 5 mest populære typer af produkter i håb om, at du kan få lidt inspiration. Det er meget forskelligt om man vælger at sælge et nicheprodukt eller man ønsker at samle mange produkter fra forskellige leverandører. Når det kommer til valget af dit produkt på din webshop er det vigtigt, at se på efterspørgslen fra eventuelle kunder samt den konkurrence der er på markedet. Derfor har vi ligeledes inkluderet nogle eksempler fra de forskellige typer produkter og fundet den gennemsnitlige månedlige søgevolumen på Google.

1. Tøj

Det er ikke nogen hemmelighed, at tøj er en kæmpe branche inden for e-handel. Det er et produkt som vi alle bruger og den kæmpe efterspørgsel for tøj tiltrækker mange webshopejere. Markedet er domineret af utrolig store webshops, som udgør en betydelig del af internethandlen. Ser vi på det danske marked finder vi bl.a. Zalando, H&M, Wish, Boozt og Asos kilde. Vi oplever rigtig mange der ønsker at sælge tøj. Tøj til både kvinder, mænd og børn. Tøj hvor de enten er forhandler af andre mærker – ellers også har nogle taget springet og lavet deres helt eget brand. Netop at have lavet sit eget brand eller forhandle et nicheprodukt er typer af kunder, som vi ofte oplever hos os. Skal du derfor som mindre erhvervsdrivende gøre sin entre på markedet for tøj så have et unikt produkt.

Eksempler – Søgeord (Antal søgning)

 • Damsko (1.900)
 • Herre skjorter (480)
 • T-shirt (6.600)

2. Smykker

Smykker til både damer og herre trender også hos os. Her har vi set smykker i mange forskellige prisklasser. Vi ser ligeledes ofte nogle der selv har designet og bygger et brand op omkring sine designede smykker. Nogle sælger ligeledes vintage ure samt smykker. Det er overvejende kvinder der starter smykke webshops op.

Eksempler – Søgeord (Antal søgning)

 • Ring (12.100)
 • Halskæde (5.400)
 • Øreringe (12.100)

3. Elektronik & Gadgets

Elektronik – alt lige fra små gadgets til større elektroniske produkter såsom computere. Her er mulighederne mange og vi ser produkter i mange forskellige typer. Vi ser ofte denne produkttype domineret af mænd.

Eksempler – Søgeord (Antal søgning)

 • Headset (6.600)
 • Telefonholder (590)
 • HDMI-kabel (3.600)

4. Fritid & Hobby

Mange danskere investerer gerne i deres hobby, hvorfor branchen er ideel at starte en webshop inden for. Vi ser ofte at ejeren af webshoppen har en interesse for netop området og på den måde har viden omkring produkterne. Fritid & Hobby er jævnt fordelt ift. alder og køn og man kan som webshopejer forvente, at ens målgruppe er ret bred. Hvorvidt man ønsker at have et meget nicheprodukt eller forhandle en bred gruppe produkter er meget forskelligt. Man vil opleve, at man skal have et højt produktkendskab da mange af ens kunder kan være ganske “nørdede” omkring de produkter de køber.

Eksempler – Søgeord (Antal søgning)

 • Fiskeudstyr (1.600)
 • Vandresko (1.900)
 • Roman (1.600)

5. Sport

Udstyr og grej til sport i alle afskygninger. Badminton, fodbold, billard, basketball, fitness – ja, vi kunne blive ved. Vi ser ofte at ejeren af webshoppen selv er udøvende inden for området og på den måde har både interesse og faglig viden om produkterne. Salg af sportsprodukter på nettet henvender sig til mange forskellige typer målgrupper og har en ligelig fordeling af køn og alder. Generelt er vi danskere prisfokuseret, men ligesom med hobby-produkter så er sportsprodukter en kategori, hvor vi gerne investere lidt mere. Det er til trods sundhedsfremmende. Som med fritid og hobby produkttypen vil en del af ens kunder have en ret høj viden om ens produkter, hvorfor det er nødvendigt at man har et højt produktkendskab.

Eksempler – Søgeord (Antal søgning)

 • Badmintonketcher (2.400)
 • Kettlebell (3.600)
 • Fodbold støvler (9.900)
Simon Børsting
Partner | Head of Clients
sb@aveo.dk 69 69 11 34
Sidst opdateret:
04 / 10 / 2023
Webshop