Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Erhvervs Webdesign og Aveo går sammen og skaber markedsleder

Aveo og Erhvervs Webdesign, to af Danmarks førende web- og marketingbureauer, har indgået en aftale om at gå sammen for at skabe en markedsledende aktør på det danske marked indenfor webdesign og digitale løsninger til mindre virksomheder. Ambitionen for de to bureauer er en fortsat styrkelse af markedspositionen via såvel organisk vækst som opkøb i Danmark og internationalt.

I 2012 blev Erhvervs Webdesign grundlagt af Klaus Bisgaard og Thomas Osmund Jensen med fokus på at udvikle hjemmesider og levere markedsføringstjenester til mindre danske virksomheder. Siden etableringen har Erhvervs Webdesign leveret en bemærkelsesværdig høj vækst og har i dag en stor portefølje af tilfredse kunder, som serviceres af ca. 70 dedikerede medarbejdere.

Aveo blev etableret i 2014 af Simon Børsting og Samuel Glaes og har siden leveret over 5000 hjemmesider til danske virksomheder med meget høj kundetilfredshed. Aveo har leveret en imponerende vækst, og beskæftiger i dag ca. 60 dedikerede medarbejdere. Ejerkredsen bag Aveo geninvesterer og fortsætter deres virke i Aveo og den samlede bureaugruppe.

Erhvervs Webdesign inviterede i foråret 2023 den nordeuropæiske kapitalfond Mentha ind som investor i virksomheden. Alle aktionærer i Erhvervs Webdesign investerer yderligere i forbindelse med sammenlægningen med Aveo og Mentha forbliver majoritetsaktionær i den samlede gruppe.

Sammen forventer Aveo og Erhvervs Webdesign at udnytte synergierne mellem virksomhederne til at kunne tilbyde en bredere vifte af produkter og tjenester til kunderne. Dette inkluderer et forbedret match mellem pris og kvalitet, samt en dygtiggørelse af medarbejderne ved at samle viden og erfaringer på tværs af organisationerne. Den samlede bureaugruppe vil fortsat operere under to forskellige brands, hvor der løbende vil blive indfriet synergieffekter til gavn for kunder og medarbejdere.

“Vi er glade for at være en del af sammenlægningen og ser frem til at udnytte vores fælles styrker til at skabe endnu større værdi for vores kunder og medarbejdere. Vi tror på, at vores samlede ekspertise og stærke kultur vil positionere os som den foretrukne partner inden for digital markedsføring til mindre virksomheder” udtaler Samuel Glaes, CEO for Aveo.

“Sammenlægningen med Aveo repræsenterer en milepæl for Erhvervs Webdesign. Sammen med Aveo har vi nu en unik mulighed for at udnytte vores fælles kompetencer og skabe en bredere vifte af produkter og tjenester. Det er spændende at tænke på, hvordan vores kombinerede viden og erfaring vil styrke vores evne til at betjene vores kunder endnu bedre. Vi glæder os til at bygge på vores allerede stærke kultur og skabe en digital vækstplatform, der hjælper små virksomheder med at trives i det digitale landskab.” udtaler Thomas Osmund Jensen, CEO for Erhvervs Webdesign og for den samlede bureaugruppe fremadrettet.

Aveo og Erhvervs Webdesign beskæftiger samlet ca. 130 ansatte, servicerer over 7000 kunder og er landsdækkende med kontorer i Esbjerg, Århus, Ålborg, Odense og København.

Foto: Fra venstre:
Thomas Osmund Jensen, Stifter Erhvervs Webdesign
Samuel Glaes, Stifter Aveo
Simon Børsting, Stifter Aveo
Klaus Bisgaard, Stifter Erhvervs Webdesign

Samuel Glaes
Partner | CEO
sg@aveo.dk 70 40 40 50
Sidst opdateret:
12 / 01 / 2024
Kontor