Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Hjemmesider til virksomheder?

Flere og flere danske forbrugere er begyndt at benytte internettet. Derfor er det ganske vigtigt for virksomheder, at være på tilstede på denne platform, så man kan henvende sig til forbrugerne.
Derfor er det vigtigt, at have en flot og tiltalende hjemmeside, så dine kunder kan finde dig. Men hvad er fordelen for erhvervsdrivende i at have fungerende hjemmesider til virksomheder?

Tre fordele ved hjemmesider til virksomheder

Online synlighed er vigtig

I forbindelse med de danske forbrugers invasion af internettet følger ligeledes dine konkurrenter. Det er derfor vigtigt at du er synlig, så du kan blive fundet. Herved kan du konkurrere, med dine konkurrenter om disse potentielle kunder. Online synlighed er en vigtig faktor, da 86 % af de 16-89 årige bruger internettet næsten hver dag. De virksomheder der ikke er synlige kommer ikke frem i kundernes bevidsthed, når de søger på internettet. Derfor er online synlighed for hjemmesider til virksomheder essentielt.

Billig og effektiv markedsføring

Digital markedsføring til din hjemmeside er generelt også billigere at udføre og måle på end de traditionelle medier. Det er et effektivt værktøj, der efter igangsættelse florerer på internettet, mens det indhenter kunder af sig selv. Her er der mulighed for at målrette markedsføringen, så du kan ramme din målgruppe lige på det tidspunkt, som du ønsker. Derudover er det en ekstra salgskanal til din virksomhed, hvor du kan erhverve ekstra kunder. Dette kan være en fordel ved at have en hjemmeside tilknyttet til din virksomhed.

Fremtiden

Det er næsten 25 år siden, at Britten Tim Berners-Lee begyndte World Wide Web. De har sidenhen udviklet sig til at blive en af de mest banebrydende forandrings-motorer i historie. Alle statistikker peger i denne retning. Derfor skal din virksomhed snart vænne sig til at have www foran sit navn.

Har du allerede en hjemmeside?

Så er det vigtig, at den er flot og brugervenlig, da det tager forbrugerne i gennemsnit 3 sekunder, at vurdere en hjemmeside før de evt. forlader siden. Din hjemmeside skal være tiltalende, da det er din virksomheds ansigt ud af til. Din virksomheds hjemmeside skal være præsentabel, så den kan fasteholde dine potentielle kunder. Derudover er det nødvendigt at dine sider er responsive, så den kan tilgås fra alle enheder. Dette er vigtigt da udviklingen og statistikkerne viser at flere og flere bruger smartphones og tablets.
Ovenstående kan være grunden til nye hjemmesider til virksomheder.

Næste skridt i processen?

Har du spørgsmål? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte ErhvervsHjemmesider.dk. Vi er specialister i at designe hjemmesider til virksomheder, nye, samt optimering af gamle. Så kan vi tage en uforpligtende snak om din virksomheds behov og hvad der vil være mest relevant for din forretning.
Så kontakt os her, vi glæder os til en spændende og uforpligtende dialog omkring dine muligheder. Ønsker du at vide hvad en hjemmeside koster? – Se hvilke wordpress hjemmesider vi kan tilbyde

Simon Børsting
Partner | Head of Clients
sb@aveo.dk 69 69 11 34
Sidst opdateret:
05 / 10 / 2023
Hjemmeside