Inspiration til webshop designs

Forbrugeren bruger i gennemsnit 8 sekunder på en webshop, før de bestemmer om, de forlader eller ønsker at blive på webshoppen. Det er derfor vigtigt at man sender et spændende budskab til forbrugeren, så man beholder forbrugeren i folden. Derfor er en godt designet webshop betydningsfuld i forbindelse med at få forbrugere til at konvertere og derved skabe profit.

Find webshop design inspiration

Du bør nøje overveje hvilket design netop din webshop skal have implementeret. For at give dig konkret webshop design inspiration, så har vi herunder samlet et udvalg af moderne webshop-løsninger. Disse er webshop-løsninger vi har udarbejdet på vegne af vores kunder. Du kan også se vores referenceliste, hvor du finder et stort udvalg. Som nævnt indledningsvis indeholder webshoppens design en række altafgørende faktorer. Til sammen skaber disse faktorer et miljø der er nutidigt, unikt og behagelig for forbrugeren at agere rundt i. Dette gør at forbrugeren er underholdt og forsætter sit besøg på din webshop.
De mest væsentlige faktorer er først og fremmest om webshoppens produktsortiment og målgruppe passer til opsætningen, så den er fængende for forbrugeren at besøge.
Derudover er brugervenligheden også afgørende for en konvertering, da det skal være nemt og behageligt for forbrugeren at agere rundt på din webshop. Produktsortimentet og målgruppen skal stemme overens med opsætningen, så forbrugerne ikke er i tvivl om hvilken type webshop de besøger.
Et godt eksempel hvor denne sammensætning går op i en højere enhed er hos en af vores kunder www.Broundal.com.
Produkterne hos Broundal Handcraft har et stilrent, flot og overskueligt design, hvilket spiller ganske godt overens med webshoppens opsætning. Den enkelte sideopsætning og det sorte hvide farvevalg danner et klassisk og stilrent univers for forbrugeren. Man er ikke i tvivl om, hvilket produkt og prisleje webshoppen indeholder. Det er vigtigt at danne et samlet rum hvor alle elementer i webshoppen stemmer overens. Forbrugeren skal ikke bliver forvirret og miste interessen for din webshop og klikke væk.

Du bør derfor, i forbindelse med at du søger på webshop design inspiration, overveje hvorledes du kan bruge dine produkter aktivt i forbindelse med opbygningen. Dette sætter både dine produkter i øget fokus, samt højner det generelle visuelle niveau.

Brugervenlig webshop

De fleste webshopejere arbejder med den 8 sekunders overlevelses tid fra forbrugeren. Derfor det vigtigt at webshoppen er brugervenlig for ellers klikker de blot videre. Webshoppen skal opbygges brugervenligt, så det er let og overskueligt at agere rundt på. Har en kunde eksempelvis svært ved at finde det ønskede produkt eller er forvirret over betalingsbetingelserne, klikker de blot væk fra din webshop.
Det er derfor din opgave at kundens besøg på webshoppen skal være den mest behaglige og gnidningsfrie rejse. Et godt eksempel på et godt webshop design inspiration i forhold til brugervenligheden er www.flyon.dk. Her er det let for forbrugeren at finde det ønskede produkt, da webshoppen er opdelt efter produkt kategorier og store billeder så det er let og overskueligt at arbejde og navigere rundt i. Man bliver ikke forvirret over overflødig information som kan få forbrugere til at klikke væk.

Ønsker du at starte en webshop?

Så tag endelig kontakt til os, så kan vi tage en uforpligtende snak omkring dig og dine muligheder.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Sidst opdateret:
05 / 10 / 2023
Webshop