Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Overtager Memoo Webbureau, som udarbejder professionelle hjemmesider

os ErhvervsHjemmesider.dk ApS er vi glade for at kunne fortælle, at vi overtager Memoo Webbureau. Webbureauet har eksisteret i en årerække og har, ligesom os selv, hjulpet primært mindre erhvervsdrivende med en ny og professionel hjemmeside. Vi så derfor en god synergi i, at overtage hjemmesiden Memoo.dk, da de nuværende partnere lukkede deres aktiviteter. Memoo har udarbejdet alle deres løsninger i WordPress, som vi som bekendt også udarbejder alle vores hjemmesider i.

Memoo har primært opereret som et webbureau i København og Bornholm. Alt produktion af nye hjemmesider vil primært ske fra ErhvervsHjemmesiders hovedkontoret i Aarhus. Vi har gode erfaringer med, at udarbejde nye hjemmesider og webshops i samarbejde med kunder fra hele Danmark.

Memoo er ligeledes kendt for, at kunne tilbyde besøgende en prisberegner, man frit kan benytte. Denne prisberegner kan give en hjemmeside pris, som er et nogenlunde estimat af en ny hjemmeside eller webshop. Prisberegneren fungerer således, at man igennem en række parametre såsom antal sider, udvidelser, logo mv. kan få tilsendt en mail med et estimat.

Webbureauet har ligeledes udarbejdet webshops for dets kunder. Dog ændres webshopproduktet fra en shopify webshop til udelukkende at arbejde med WordPress og WooCommerce. Valget væk fra shopify og over til systemet WordPress, skyldes primært vores store erfaring i WordPress. Denne store erfaring bygger på flere hundrede udarbejdede webshops, hvor vi kan leverer det bedste produkt.

Samuel Glaes
Partner | CEO
sg@aveo.dk 70 40 40 50
Sidst opdateret:
04 / 10 / 2023
Hjemmeside