Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Derfor skal du have MobilePay Online på din webshop

Der er ingen tvivl om, at MobilePay er kommet for at blive. Og det er ikke kun, når man hurtigt skal overføre penge til en bekendt eller betale nede i supermarkedet. Det er nemlig også, når det gælder webshops. 

For har du en WooCommerce webshop, kan du få MobilePay Online som betalingsløsning. Så kan dine kunder hurtigt og nemt foretage deres køb, hvis de ikke har kreditkortet inden for rækkevidde. Det er både nemt og sikkert – og så kan vi allerede nu godt afsløre, at det kan øge salget på din webshop. Vi har skrevet en anden artikel omkring de forskellige betalingsløsninger.

Har vi vækket din interesse? Så læs videre og bliv meget klogere på MobilePay Online for WordPress webshops. 

Hvorfor skal du bruge MobilePay til WooCommerce?

Måske kender du det fra dig selv. Hvis du sidder i sofaen og klikker nogle varer hjem, kan det virke besværligt at rejse sig for at hente pungen og kreditkortet. Derfor er det nemt at ty til MobilePay som betalingsløsning, da mobilen ofte er lige ved hånden. 

I løbet af få klik har du foretaget dit køb, og du kan læne dig tilbage og vente spændt på dine varer. Nemt, ikke? 

Vi har allerede været lidt inde på det. Men vi kan ikke understrege nok, hvor givende det er at have MobilePay Online, hvis du har en webshop. For faktisk gør det det ikke bare lettere for kunder at foretage et køb. Det øger med stor sandsynlighed også antallet af gennemførte salg. 

Og det er ikke bare noget, vi siger. Der er rent faktisk tal, som viser, at flere danskere vælger at bruge deres mobil som betalingsløsning. Dansk Industri skriver nemlig, at intet mindre end 43 % af danskerne benyttede sig af m-commerce (e-handel der foretages gennem håndholdte enheder, fx telefon eller tablet) i 2020. 

Samtidig skriver MobilePay, at de pr. 5. januar 2021 havde 4.2 millioner brugere – primært bosat i Danmark. Og med antallet af den danske befolkning på 5.8 millioner, svarer det altså til, at 72,4 % af dem bruger MobilePay. Heriblandt er altså højst sandsynligt flere af dine potentielle kunder – som samtidig jævnligt foretager køb via telefon eller tablet. 

Men hvordan virker MobilePay til WooCoomerce så? Det kommer vi ind på nu. 

Sådan fungerer MobilePay til WooCommerce for kunder

 1. Når kunden har lagt produkterne i kurven og skal tjekke ud vælges ”MobilePay Online”.
 2. Kunden indtaster sit mobilnummer, der er registreret med MobilePay i betalingsvinduet.
 3. Kunden modtager en anmodning på MobilePay, som godkendes. Herefter bliver pengene trukket hos kunden.
 4. Betalingen går igennem kundens MobilePay og trækkes fra kortet, som er registreret.
 5. Kunden modtager herefter ordrebekræftelsen, og ordren er gennemført.

Hvordan virker MobilePay Online for dig som webshopejer?

Hvis du benytter et af de større CMS-webshops, er det forholdsvist nemt og hurtigt at få MobilePay Online. For at få det på din webshop skal du dog først og fremmest have en betalingsudbyder såsom PensoPay eller QuickPay.

Du har helt sikkert en betalingsudbyder i forvejen, hvis du har en indløseraftale med fx NETS. Det er disse betalingsudbydere, som Danske Bank har lanceret MobilePay Online med, og det går derfor igennem disse.

Du tilknytter derefter dit webshopsystem (eks. WooCommerce, som vi benytter) med din betalingsudbyder og forbinder dem med dine unikke ID-nøgler.

Betalingerne/ordrene kan derefter ses i både dit eget system og din betalingsgateways kontrolpanel og administrerer ordren, alt efter om du benytter remote control. Det er altså supernemt og enkelt.

Hvad koster MobilePay Online?

MobilePay Online på din webshop koster 49 DKK som fast månedligt beløb samt 1 DKK/pr. transaktion, hver gang en kunde benytter sig af MobilePay på din webshop. Udover dette er der en udgift til betalingsudbyderen samt kort-transaktionsgebyr.

Quickpay og PensoPay koster til sammenligning op til 150 DKK om måneden, så MobilePay er altså ikke en betalingsløsning, der vil ruinere dig.

Den samlede udgift for MobilePay Online pr. måned excl. kortgebyr (da det er forskelligt fra kort til kort), indløser og betalingsudbyder lyder derfor:

Samlede udgift = 1*antal transaktioner + 49 (i fast omkostning).

Tager man dine muligheder for at øge salget på din webshop i betragtning, er det en meget fornuftig pris at få MobilePay Online som en betalingsløsning. Det er bare om at komme i gang, hvis du ikke allerede er det. 

Øg salget og få flere konverteringer med MobilePay Online

Fordelene vil ingen ende tage, når vi taler MobilePay Online på webshops. MobilePay selv har listet de mange fordele op på deres hjemmeside, og de taler i høj grad for sig selv: 

 • Kunderne slipper for at indtaste deres kontooplysninger
 • Helt sikker betaling med to-faktor-godkendelse
 • Ingen beløbsbegrænsninger på køb 
 • Op til 100 % bedre konvertering 
 • Adgang til 4,2 millioner MobilePay-brugere 
 • Den foretrukne betalingsløsning 

Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det altså ikke. Og faktisk er hjælpen ikke så langt væk, hvis du skal være en af dem, der tilbyder MobilePay som betalingsløsning.

Skal kunderne kunne betale med MobilePay Online på din webshop?

Vi hos Aveo står klar til at hjælpe dig godt videre, hvis du er interesseret i at få lavet en WordPress webshop hos os, hvor du kan få MobilePay Online som betalingsmetode. Har du allerede en webshop, men kunne du godt tænke dig MobilePay Online, kan vi også sagtens hjælpe dig med opsætningen. 

Vi har et stort hold af webspecialister, som kan hjælpe dig med lige præcis dine behov. Så kontakt os endelig, hvis du gerne vil tage din webshop til næste niveau. Ring til os på tlf. 70 40 40 50 eller skriv til vores mail kontakt@aveo.dk.

Samuel Glaes
Partner | CEO
sg@aveo.dk 70 40 40 50
Sidst opdateret:
05 / 10 / 2023
Webshop