Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

[Quiz] Støtter din hjemmeside din forretning?

Din hjemmeside er dit ansigt udadtil. Det er her, at både dine nuværende og potentielle kunder kan finde dig. I langt de fleste tilfælde vil din hjemmeside være afgørende for, om en besøgende bliver en kunde hos dig.

Det er vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk

Din hjemmeside er i mange tilfælde det første, folk møder, når de søger efter dine produkter eller services. Og derfor er det vigtigt, at du formår at give et godt indtryk helt fra starten – vi ved jo allesammen, hvad et dårligt førstehåndsindtryk kan gøre, og hvor svært det kan være at ryste fra sig.

Du har kort tid til at gøre et godt indtryk på dem, der besøger din hjemmeside – så derfor er det værd at investere i, at det bliver et godt indtryk.

Med en moderne, brugervenlig og professionel hjemmeside kan du få flere henvendelser, og det er i sidste ende en afgørende faktor for, at du kan skabe en god forretning.

En god hjemmeside skal derfor støtte din forretning. Er du i tvivl, om det er tilfældet?

Tag vores quiz og bliv klogere på, om din hjemmeside støtter din forretning!

QUIZ: Støtter din hjemmeside din forretning?

Quizzen fungerer ved, at du skal svare enten ja eller nej til de nedenstående spørgsmål. Skriv ned (eller husk på undervejs) hvor mange point, du får. Når du har taget quizzen, tæller du dine point sammen – og så kan du finde dit resultat nedenfor.

Hvert “ja” giver 1 point, og hvert “nej” giver 0 point.

Skal vi kaste os ud i det?
Har du styr på, hvad formålet med din hjemmeside er?
Ved du, hvem du sælger til?
Er din hjemmeside mobilvenlig?
Kan dine besøgende nemt og hurtigt finde den information, de leder efter?
Fremstår din hjemmeside professionel og troværdig?
Er der billeder og tekst?
Er der en rød tråd i din visuelle identitet?

Resultat

5-7 point

Kan du svare ja til alle spørgsmålene? Så har du et godt udgangspunkt. Men der er altid plads til forbedring.

Kan du svare ja til 4 eller 5 spørgsmål, er du godt på vej – men du mangler stadig det sidste, før din hjemmeside arbejder til din forretnings fordel.

Hvis du gerne vil vide endnu mere om, hvad du kan gøre for at få en hjemmeside, der støtter din forretning (og øger din indtægt), er du altid velkommen til at kontakte os.

3-4 point

Kan du svare rigtigt på mere end halvdelen af spørgsmålene? Så er du helt sikkert på rette vej – men du mangler et stykke endnu.

For at få en hjemmeside, der støtter din forretning, skal du helst op på 7 rungende ja’er – og så gerne lidt til. Men det kan være svært at vide, hvad det er, der mangler – du kan nemlig lynhurtigt stirre dig blind på dine egne ting. Der har du heldigvis os. Vi er eksperter i at lave hjemmesideløsninger, og vi har gjort det for mere end 1.100 tilfredse kunder.

0-2 point

Lad os bare være helt ærlige og kalde en spade for en spade. Der er lang vej endnu, før din hjemmeside støtter din forretning, og det betyder sandsynligvis, at du går glip af en masse salg.

Det er der heldigvis en både nem og prisvenlig løsning på. Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din forretning? Så giv os et kald eller smid os en mail – vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder.

At have en hjemmeside er ikke nok i sig selv

At have en hjemmeside er ikke nødvendigvis nok i sig selv.

En hjemmeside skal nemlig:

  • Have et klart formål
  • Tale til en klart defineret målgruppe
  • Være mobilvenlig
  • Have godt indhold, der skaber værdi for læseren
  • Være nem for dine besøgende og potentielle kunder at finde
  • Have en rød tråd og tydeligt afspejle din forretnings identitet

Alt i alt betyder det, at din hjemmeside skal have en klar visuel identitet, der får dig til at fremstå som eksperten på dit felt. For at dine besøgende og potentielle kunder vælger at handle hos dig, er det et krav, at du fremstår professionel og ikke mindst troværdig. Gør du det, vil dine besøgende være markant mere tilbøjelige til at blive kunder hos dig.

Lad os lave en hjemmeside for dig, der støtter din forretning

Vi har stor og bred erfaring med at lave hjemmesider til både større og mindre erhvervsdrivende, og vi hjælpe også gerne dig. Med mere end 1.100 glade og tilfredse kunder i bagagen, kan du stole på, at vi leverer en hjemmeside, som du bliver (mere end) tilfreds med.

Vil du vide mere om, hvordan det fungerer, og hvordan det foregår, når vi laver en hjemmeside? Så klik her, hvor vi forklarer processen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om din forretning og hjemmeside. Du kan kontakte os ved at give os et kald eller via kontaktformularen, som du finder her på siden.

Samuel Glaes
Partner | CEO
sg@aveo.dk 70 40 40 50
Sidst opdateret:
04 / 10 / 2023
Hjemmeside