Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Sådan finder du GRATIS billeder til din hjemmeside

Har du en hjemmeside du gerne vil gøre mere indbydende?

Vi har, hos Aveo, udarbejdet over 3.000 hjemmesider, hvorigennem vi dagligt oplever vigtigheden af vores kunders billedematerialer. I denne artikel vil vi kort redegøre for vigtigheden af dine billeder, samt give dig konkrete tips til hvor du kan finde gode billeder på nettet – GRATIS! Det giver altså bare et langt bedre design.

Billederne skal skabe det visuelle på hjemmesiden og er ofte disse, der fanger dine kunders opmærksomhed. Dine kunder skal have muligheden, for at realisere sig selv, med din hjemmeside igennem nøje udvalgte billeder. Derfor er det meget centralt at du sætter dig i din kunders sted, når du udvælger dine billeder.

Tekst og billeder skal gå hånd i hånd. Det er meget centralt at du ikke placerer billeder og tekst i forbindelse med hinanden, hvor der ikke er en direkte sammenhæng. Billederne skal gerne understøttes af den pågældende tekst. Eksempelvis giver det god mening at du sætter et billede af dig selv på din ”Om os – side”, eller et billede af din ydelse på ”ydelses-siden” osv.

Samtidig med dette er det vigtigt, at hjemmesiden ikke kun er fyldt med tekst, men derimod også med billeder. Siden bliver dermed mere spændende at kigge på. Hjemmesider kun med tekst kan virke tunge.

Det er vigtigt, at billederne er nøje udvalgte, efter hvad din virksomhed udbyder og skal udstråle. Hænger alt dette sammen virker din hjemmeside mere troværdig. Kunderne vil med stor sandsynlighed blive på din hjemmeside. Billeder med lav troværdighed, vil kunne være skadelige for det samlede indtryk hos dine potentielle nye kunder.

Per Asmussen fra medierne GastroFun.dk & KlodsMajor.dk: ”For et mindre medie som os, er det vigtigt at have muligheden for at bruge disse gratis tjenester, da vi simpelthen ikke har tiden eller ressourcerne til at få taget professionelle billeder dagligt.”

GRATIS billeder til din hjemmeside – sådan finder du dem

Mangler du billeder til din hjemmeside, for at gøre den mere indbydende for dine kunder? Du er ikke helt sikker på, hvor du skal lede? Vi har svaret til dig.

Du kan nemlig komme i problemer ved, at kopiere billeder fra Google. Der skal du have en tilladelse af ejeren for, at benytte billederne på din hjemmeside.

To databaser gør det nemt for dig og din virksomhed, at optimere din hjemmeside og dermed gøre den mere indbydende med GRATIS billeder.

Pixabay,  pexels og http://jumpstory.dk er begge tre databaser, hvor du som virksomhed kan finde billeder, du lovligt kan sætte ind på din hjemmeside. Disse to databaser er godkendt af Google og er nemme at navigere rundt på.

Det eneste du skal gøre, er at søge på det ord, du mangler et billede af, det kunne f.eks. være ”flower”. Du får her muligheden for, at udvælge det billede du mener, passer bedst til din hjemmeside og hente det ned på din computer helt kvit og frit.Fordelen ved disse to databaser, er at du hverken behøver, at oprette dig som bruger eller betale for, at downloade billederne.

Har du hørt om JumpStory? Det er en dansk tjeneste, der minder om Netflix og Spotify, men blot indenfor billeder.

Fra tjenester som Netflix, Spotify og iTunes kender du muligheden for at kunne søge iblandt millioner af musiknumre og film.

JumpStory har skabt et lignende univers for billeder. Tjek det ud på www.jumpstory.dk

JumpStory er din smarte genvej til millioner af flotte billeder og fotos, som du kan bruge frit – også til kommercielle formål.

Du kan endda afprøve det helt gratis i en måned og se, hvad du synes. Linket er www.jumpstory.dk/billeder

Hvis du vil fortsætte, betaler du kun 119 kr./måned for ubegrænset brug og downloads fra tjenesten.

Hvis du ønsker en dialog omkring din hjemmeside og GRATIS billeder, samt det samlede indtryk? så kontakt os på mail kontakt@aveo.dk, eller pr. tlf. 70 40 40 50 – Så kan vi tage en uforpligtende dialog herom.

God arbejdslyst 🙂

Aveo tager selvfølgelig ikke ansvar for evt. krænkede rettigheder ved brug af billeder på ovenstående links.

Simon Børsting
Partner | Head of Clients
sb@aveo.dk 69 69 11 34
Sidst opdateret:
05 / 10 / 2023
Hjemmeside