Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Vi er blevet Pakkelabels.dk Partner

Vi hos Aveo er blevet Pakkelabels.dk Partner. Læs her, hvad det betyder.

Fragt og håndtering heraf er et uundgåeligt spørgsmål, når det kommer til at starte en WordPress webshop. I vores mission omkring, at bidrage med mest mulig værdi til vores kunder. Vi assistere ofte med, at opsætte fragt på vores kunders WooCommerce webshop.

Vi anbefaler som udgangspunkt Pakkelabels.dks løsning, da man kan benytte deres fragtaftale med fragtselskaberne. Man kan udskrive disse labels til sin specifikke ordre, det er let og enkelt at administrere. Du får et brugervenligt kontrolpanel samt et generelt højt serviceniveau. Sidstnævnte værner vi meget om hos vores samarbejdspartnere. Foruden dette forøger Pakkelabels.dks plugin de fragtfunktioner, der er som standard i WooCommerce, hvorfor man vil kunne sætte flere specifikke fragtkrav op.

At vi er blevet Pakkelabels.dk Partner, er et udtryk for, at vi er bekendte med deres platform og service. Derudover kan vi vejlede omkring brugen af denne på en WordPress webshop.

Passer til vores målgruppe

Vores målgruppe er primært mindre virksomheder og iværksættere, hvorfor Pakkelabels.dks koncept passer hertil. Man behøver ikke lave en særskilt aftale med GLS og PostNord, da man kan bruge Pakkelabels.dks aftale. Der er ingen opstarts omkostninger eller løbende omkostninger, da man kun betaler pr. label, man skal bruge. Det er derfor en fordelagtig prismodel for en nystartet webshop.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores viden omkring WooCommerce og Pakkelabels.dk giver os forudsætningerne for, at kunne yde råd og vejledning til opsætningen. Foruden dette kan vi lave den tekniske integration mellem platformene, samt opsætte netop dine ønskede krav til fragt.

Skal du have Pakkelabels.dk?

Kontakt os endelig, hvis du vil høre nærmere om denne løsning enten i forbindelse med din eksisterende eller nye WooCommerce webshop.

Skriv til os på kontakt@aveo.dk eller ring på telefon 70 40 40 50.

Vi ser frem til at hjælpe dig med, at gøre livet som webshopejer lettere i samarbejde med Pakkelabels.dk!

Samuel Glaes
Partner | CEO
sg@aveo.dk 70 40 40 50
Sidst opdateret:
05 / 10 / 2023
Hjemmeside