WooCommerce 3.0 er udkommet! Læs her hvad det betyder for dig

Den 4 april 2017 udkom WooCommerce 3.0. WooCommerce er blevet opdateret, for at forbedre hele brugeroplevelsen for dine kunder. I denne artikel beskriver vi, hvad det betyder for din løsning, samt hvordan du skal forholde dig til denne forbedring.

Fordele ved WooCommerce 3.0:

  • Forbedret produktgalleri
  • Forbedret hastighed og ydeevne
  • Tilføjelse af CRUD klasser
  • En ny CLI drevet af REST-API

Sådan skal du forholde dig til WooCommerce 3.0

Er du vedligeholdelseskunde?

Læn dig tilbage og træk vejret dybt. Vi er opmærksom på, at denne opdatering er kommet. Vi venter på, at plugins, samt tema bliver opdateret i denne forbindelse. Vi venter på, at din webshop er kompatibel med WooCommerce 3.0.

Står du selv for opdatering af plugin og WordPress CMS?

Du skal først og fremmest sørge for at tage en fuld backup af webshoppens FTP-server, samt database. Dernæst kan du via dit WordPress-kontrolpanel opdatere WooCommerce 3.0 via plugins.

Vær opmærksom på, at der er en vis risiko for at dette direkte kulminere med nogle af de eksisterende plugins. Derfor skal du kontrollere alt funktionalitet, efter du har opdateret. Såfremt noget ikke fungerer hensigtsmæssigt, skal du genskabe din webshop, før du opdaterede via den førnævnte backup. Herefter er du nødsaget til at gå i dybden med, hvor fejlen sker, samt kontakte leverandørerne bag diverse plugins.

Vi hjælper dig løbende med ovenstående for priser startende med 240 kr. pr. mdr. Ønsker du ikke en løbende aftale, har du mulighed, for at købe et klippekort på timebasis. Kontakt os gerne herom på kontakt@aveo.dk.

Forbedringer/opdateringer nærmere beskrevet

Forbedret produktgalleri

Produktgalleriet er forbedret, så visninger på mobilenheder og mindre skærme. Derudover er den opdaterede funktionalitet, samt helhedsopfattelsen bedre.

Besøgende på din webshop kan med denne opdatering forstørre billeder, samt zoome ind på dem fra en popup lightbox. Besøgende vil få en bedre helhedsopfattelse, hvis der klikkes på en miniature opdateres dette automatisk. Den forbedrede helhedsopfattelse på mobileenheder gør, at det er muligt, at bladre, zoome og lukke akutelle billeder i galleriet. Derudover ville produktbilleder førhen eskalere ned, for at tilpasse skærmstørrelsen. Med denne opdatering ændres dette og hele produktbilledet vises nu.

Forbedret hastighed og ydeevne

WooCommerce er blevet hurtigere og mere effektiv. Der er blevet puttet flere betydelige forbedringer ind i WooCommerce 3.0. Disse forbedringer kan du specielt lægge mærke til, hvis du driver en større butik med mere end 100 produkter eller flere forskellige variationer.

Forbedringer indeholder inddelinger til at bestemme, vise produkt synlighed og udsolgte produkter. Derudover er forespørgsler til efterslag og relaterede produkter reduceret.

CRUD klasser

CRUD står for Create, Read, Update, Delete. Disse 4 funktioner skal gøre, at det mindre kompliceret og tidskrævende. Denne funktion gør det muligt, at ændre ordrer, produkter, betalingssystemer, osv.

WooCommerce har gjort det nemmere for udviklere, at hente data eftersom de nu ikke behøver at vide, hvilken type date de skal hente.

CLI administrer din data

Førhen blev CLI drevet af en adskilt kodning fra resten af API. Dette kunne have medført, at der opstod duplikeret indhold. Opdateringen af CLI reducere mængden af kodninger, der skal vedligeholdelses, samt vil ændringer altid være aktuelt.

Kom godt i gang med WooCommerce 3.0

Sidder du med spørgsmål til WooCommerce 3.0? Er du velkommen til, at kontakte os, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at besvare dine spørgsmål. Kontakt os pr. tlf. 70 40 40 50 eller pr. mail kontakt@aveo.dk.

Simon Børsting
Partner | Head of Clients
sb@aveo.dk 69 69 11 34
Sidst opdateret:
05 / 10 / 2023
Webshop