Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

WooCommerce – Den mest populære eCommerce platform

28% af alle webshop-løsninger i verden, altså ca. 22.000.000, er udarbejdet med WooCommerce platformen. Du kan derfor være sikker på, at der altid er hjælp at hente, hvis du kommer i problemer. Du kan drage fordel af et aktiv voksende fællesskab, der har stor viden indenfor platformen. Du skal vælge WooCommerce, som din løsning, fordi det er bygget til at interagere med WordPress. WordPress er udviklet som open source, hvilket du kun kan drage fordel af. Dette gør, at du nemt kan redigere billeder og indhold på din side. Eftersom mange forbrugere søger efter produkter på mobileenheder, er det vigtigt, at din webshop kan tilgås herfra. Dette er endnu en fordel med WooCommerce, som platform. Designet er udviklet til, at din webshop er mobilvenlig, hvilket vil sige, at den kan vises på tablet, computer og mobileenheder. Der er store muligheder, for at udvide din butik med et større sortiment. Systemet kan håndtere alt fra få til tusinder af produkter. WooCommerce er ultra fleksibelt i forhold til diverse ønskede integrationer. Herunder regnskabsprogrammer, fragtløsninger mv. Læs evt. mere på vores hjemmeside omkring mulighederne for integrationer på vores webshop-ydelse.

Endvidere giver WooCommerce muligheder for en lang række ekstra funktionalitet, således at du potentielt kan udvide din forretning løbende efter dit behov. Herunder diverse forhandlerlogins, multisprog samt udvidede produkter.

“Herre i eget hus”

Med en WooCommerce løsning, er du herre i eget hus. Det vil sige at du 100 procent ejer din webshop og kan reelt gøre med den, hvad du ønsker. Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe dig med support, hosting m.v. – da vi tror på at du er bedst tjent med at fokuserer på netop dine kompetencer.

Sådan kommer du igang med WooCommerce

Hos ErhvervsHjemmesider.dk udarbejder vi professionelle WooCommerce løsninger. Du får en komplet webshop, som du kan tage i brug fra dag 1. Designet og opsat til dine produkter, dit koncept samt din målgruppe. Første step er vi tager en grundig dialog omkring din forretning, samt dine ønsker til din nye webshop. Herigennem vil vi afstemme omfanget af din løsning, hvorefter vi kan fremsende dig et endeligt oplæg på denne. Vores standardpris starter fra 9.900 kr. ex. moms – i engangsbetaling.

Ring i dag på tlf. 70 40 40 50, eller skriv en e-mail på kontakt@aveo.dk.

Simon Børsting
Partner | Head of Clients
sb@aveo.dk 69 69 11 34
Sidst opdateret:
05 / 10 / 2023
Webshop