Aarhus HF & VUC

Aarhus HF & VUC får ny visuel identitet

Aveo stod for:

Firmanavn:

Aarhus HF & VUC

Kontaktperson:

Betina Mikkelsen

Lokation:

Fysisk

Størrelse:

+200 ansatte

Service/produkt:

Udbud af fag og uddannelser

Hjemmeside:

Hvem er Aarhus HF & VUC?

Aarhus HF & VUC er en mangfoldig skole, som tilbyder et bredt udbud af fag og uddannelser. Hvert uddannelsesområde tilpasses de enkelte kursisters behov, så de kan få tilrettelagt det forløb, der svarer til deres kompetencer og livssituation. Tilbuddet af fag strækker sig fra 9. klasse-niveau til de højeste gymnasiale niveauer. Derudover tilbyder de også online-undervisning.
Aarhus HF & VUC prioriterer en god online tilstedeværelse og effektiv markedsføring. På deres hjemmeside kan man læse mere om de enkelte fag og tilmelde sig som kursist. Hjemmesiden har dog længe ikke fungeret optimalt, hvorfor de valgte at finde en ny samarbejdspartner til hele deres online tilstedeværelse. Det er her, vi hos Aveo kommer ind i billedet.

Ny hjemmeside med målgruppen for øje

Aarhus HF & VUC kom til Aveo med et ønske om at få udarbejdet en ny hjemmeside til skolen. Hjemmesiden skulle have et indbydende og simpelt design, som afspejler skolens høje faglighed og kvalitet. Da Aarhus HF & VUC anvender mange billeder og videoer i deres øvrige kommunikation, var det også vigtigt at implementere flere visuelle elementer på hjemmesiden. På den måde kan de nemt vise målgruppen, hvem de er, og hvad de står for.
”Noget af det, som var vigtigt for os med vores nye hjemmeside, var, at den blev mere simpel og let tilgængelig og fik et mere moderne udtryk, og det, synes vi, er lykkedes enormt godt.”
– Camille, kommunikationsansvarlig
Derudover var det vigtigt for Aarhus HF & VUC, at målgruppen oplevede et konsistent udtryk i deres online tilstedeværelse. Vores opgave hos Aveo bestod derfor også i at skabe en tydelig rød tråd mellem hjemmesidens design og deres øvrige kanaler.

Brugervenligt design med et moderne udtryk

Hos Aveo startede vi med at afholde et møde, hvor vi i samarbejde med Aarhus HF & VUC fandt frem til en række forskellige designløsninger. Her var det særligt vigtigt for os at få indsigt i skolens ønsker og behov for at skabe det bedst mulige resultat.
Aarhus HF & VUC havde først og fremmest et stort ønske om at få en simpel hjemmeside. For at imødekomme dette behov har vi haft fokus på at udarbejde en brugervenlig navigation, så målgruppen nemt kan bruge hjemmesiden. Derudover har hjemmesiden også fået et moderne udtryk, der ligeledes bidrager til en mere indbydende brugeroplevelse. Sidst, men ikke mindst, har vi haft øje for at skabe en tydelig sammenhæng mellem hjemmesiden og resten af Aarhus HF & VUC’s markedsføring.
”Det er meget vigtigt for os, at vores målgruppe oplever et konsistent udtryk, både ved vores hjemmeside og vores øvrige eksterne kanaler. Og det, synes vi, at vores nye hjemmeside spiller rigtig godt ind i.”
– Camille, kommunikationsansvarlig for Aarhus HF & VUC
Efter et godt samarbejde om lanceringen af Aarhus HF & VUC’s nye hjemmeside var det naturligt at fortsætte partnerskabet. Vi vil derfor nu bruge alle vores kræfter på at få udarbejdet en effektiv markedsføringsstrategi, som skal skabe større synlighed omkring skolens tilbud.

Professionel Hosting- og Supportaftale skaber tryghed og ro

Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Aarhus HF & VUC og er stolte over at præsentere de flotte resultater. I dag står Aarhus HF & VUC nemlig tilbage med en hjemmeside, der byder på et moderne og brugervenligt design.
Aarhus HF & VUC har desuden en Hosting og Support-aftale hos Aveo, som skal være med til at sikre, at den nye hjemmeside altid står skarpt og klar til at tage imod brugerne. Med en Hosting og Support-aftale bliver der dagligt foretaget backup af hjemmesiden, så der ikke opstår ubehagelige fejl. Hvis der er behov for teknisk hjælp, kan de også altid ringe til Supporten.
”Igennem hele processen har vi været tilknyttet én kontaktperson inde ved Aveo, og det har helt sikkert skabt en tryghed og ro igennem hele forløbet. Jeg synes, vi har mødt nogle rigtig kompetente medarbejdere inde ved Aveo, som har haft en god forståelse for, hvem vi er som organisation, og det synes jeg også, at det endelige produkt afspejler i rigtig høj grad.”
– Camille, kommunikationsansvarlig for Aarhus HF & VUC
Vi glæder os til at skabe endnu flere resultater for Aarhus HF & VUC og fortsætte det gode samarbejde – også når det handler om markedsføring.

Det grafiske resultat

"Vi er rigtig glade for at være kunde hos Aveo. Vi føler, at Aveo har en rigtig god forståelse for vores forretning, den organisation, som vi er, og den kompleksitet, der er hos os.”

– Betina Mikkelsen, kommunikationsansvarlig hos Aarhus HF & VUC