BENDIXEN Tax Governance

BENDIXEN Tax Governance får succes gennem et professionelt og kvalitetsbevidst hjemmesidedesign

Aveo stod for:

Firmanavn:

BENDIXEN Tax Governance

Kontaktperson:

Ole Bendixen

Lokation:

Online

Størrelse:

1 medarbejder

Service/produkt:

Praktisk håndtering af komplekse skatteprojekter og aktiviteter indenfor ledelses- og medarbejderudvikling.

Hjemmeside:

Hvem er BENDIXEN Tax Governance?

BENDIXEN Tax Governance hjælper virksomheder med den praktiske håndtering af komplekse skatteprojekter og aktiviteter indenfor ledelses- og medarbejderudvikling.
Bag BENDIXEN Tax Governance er Ole Bendixen, som i mange år har været ansvarlig for udvikling og implementering af skattestrategier hos bl.a. Novo Nordisk, TDC og RealDanmark. I sommeren 2019 valgte Ole at starte BENDIXEN Tax Governance, hvor han på baggrund af sin store erfaring støtter virksomheder med at løse udfordringer på skatteområdet og gør SKAT til en del af virksomhedens værdiskabelse.

Skabelsen af en professionel visuel identitet

BENDIXEN Tax Governance kom til Aveo som en nyopstartet virksomhed, der havde brug for hjælp til at skabe en visuel identitet i form af en professionel hjemmeside. Hjemmesiden skulle først og fremmest fungere som et elektronisk ”visitkort”, der giver potentielle kunder mulighed for at få et overblik over virksomhedens forskellige ydelser.
”Da jeg leverer services i min forretning til direktioner og bestyrelser, så er det vigtigt, at den visuelle identitet, jeg har i form af mit elektroniske visitkort, (…) har en meget høj standard. Og Aveo har på meget fornem vis, hjulpet mig med at sørge for, at det grafiske udtryk kommer frem på siden.”
– Ole Bendixen, indehaver af BENDIXEN Tax Governance

Strømlinet design med fokus på kvalitet og fremtidig drift

For at komme godt fra start med samarbejdet lagde vi hos Aveo en konkret strategi, som omfavner BENDIXEN Tax Governances ønske om en hjemmeside i høj kvalitet. På baggrund af det materiale, BENDIXEN Tax Governance havde i form af logo, tekster og billeder, gik vores dygtige Web Design Specialist i gang med at designe en hjemmeside, der udstråler kvalitet og professionalitet.
”Når man har med Aveo at gøre, så er det også en personlig oplevelse, vil jeg tillade mig at sige. Jeg har god kontakt til den person, som har hjulpet med den oprindelige udvikling af hjemmesiden, og også den person, som har stået for efterfølgende opdateringer.”
– Ole Bendixen, indehaver af BENDIXEN Tax Governance
Efter lanceringen af BENDIXEN Tax Governances nye hjemmeside, var valget om at få en efterfølgende Hosting og Support-aftale ikke svær. For det er naturligvis klart, at man som virksomhed foretrækker, at det hele fungerer, som det skal. BENDIXEN Tax Governance gør derfor, med stor fordel, brug af Aveos tilbud om en Hosting og Support-aftale.
Med Hosting og Support bliver der dagligt foretaget backup af hjemmesiden, så den er sikret mod hacking og andre ubehagelige fejl, der kan opstå, når man har en identitet på nettet. Samarbejdet mellem BENDIXEN Tax Governance og Aveo bygger derfor i høj grad på tryghed og tillid, hvor der altid er mulighed for at ringe til Supporten, hvis der er behov for ændringer af hjemmesiden eller brug for andet teknisk hjælp.
”Jeg er jo en lille kunde i deres store maskine, men det oplever jeg faktisk ikke. Jeg oplever, at jeg bliver håndteret på lige fod med alle andre kunder, og det går altså hurtigere end lynet nogle gange.”
– Ole Bendixen, indehaver af BENDIXEN Tax Governance

Et professionelt design afspejler BENDIXEN Tax Governance høje standard

Aveos tætte samarbejde med BENDIXEN Tax Governance har givet gode resultater. BENDIXEN Tax Governance står tilbage med en hjemmeside, der designmæssigt har en tydelig rød tråd og udstråler høj kvalitet og professionalitet.
Det flotte og professionelle design byder kunder velkommen og præsenterer de forskellige ydelser på en let og overskuelig måde. Hjemmesiden afspejler også den høje standard, som BENDIXEN Tax Governance dagligt leverer til sine kunder. Der er derfor ingen tvivl om hvilken kvalitet, man som kunde kan forvente.
”Jeg anbefaler altid Aveo, hvor jeg kommer frem til andre mindre erhvervsdrivende, som gerne vil have en meget professionel … nu siger jeg hjemmeside, men Aveo kan jo også hjælpe med alt mulig andet – marketing. Det er et fuldt konsulenthus indenfor de ting, der gør, at man får skubbet sine produkter og varer godt frem.”
– Ole Bendixen, indehaver af BENDIXEN Tax Governance
Da BENDIXEN Tax Governance har indgået en Hosting og Support-aftale hos Aveo, sikrer vi også den fremtidige drift og vedligeholdelse af hjemmesiden. På den måde står hjemmesiden altid skarp og klar til at tage godt imod de besøgende.

Det grafiske resultat

"Aveo har på meget fornem vis, synes jeg, hjulpet mig med at sørge for at det grafiske udtryk kommer frem på siden.”

– Ole Bendixen, indehaver af BENDIXEN Tax Governance