Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Cornerstones

Cornerstones løfter deres visuelle identitet med ny hjemmeside

Aveo stod for:

Firmanavn:

Cornerstones

Kontaktperson:

Preben Svendsen

Lokation:

Herning & Aarhus

Størrelse:

14 medarbejdere

Service/produkt:

Udvildig virksomhedsrådgivning med fokus på optimering og udskiftning af forretningssystemer (ERP+) samt digitalisering

Hjemmeside:

Hvem er Cornerstones?

Cornerstones er en uvildig rådgivningsvirksomhed med stor erfaring og ekspertise inden for IT- og ERP-strategi. De arbejder tæt sammen med virksomheder for at skabe løsninger, der passer til deres behov.
Med en bredt fokus på IT- og ERP-strategi har Cornerstones samlet erfarne konsulenter og rådgivere. Virksomheden specialiserer sig i at skabe kontrol og videregive viden om virksomheders processer gennem IT- og ERP-transformation samt master data management.
I en verden, hvor effektiv eksekvering af transaktioner og processer er afgørende, hjælper Cornerstones virksomheder, der søger ekspertise inden for IT og ERP-strategi og giver deres kunder et overblik og indsigt.

Udsprunget af Cornerstones er Cornerkicks, som er en læringsplatform, hvor man kan fordybe sig i konkrete problemstillinger indenfor forretningstransformation og projektledelse.

Opgradering af nuværende hjemmeside med ny visuel identitet

Cornerstones stod over for en udfordrende opgave med at forny deres digitale tilstedeværelse og tiltrække nye kunder. Aveo kom derfor med indover og fik til opgave at skabe en moderne, konverteringsvenlig hjemmeside, der ikke bare praler med teknisk snilde, men også afspejler virksomhedens professionelle tilgang.
Fokus var på at gøre IT og ERP mere forståeligt for nye kunder og skabe en hjemmeside, der var ligetil og brugervenlig. Aveo og Cornerstones arbejdede tæt sammen for at sikre, at den nye hjemmeside ikke kun var et online visitkort, men en indbydende platform, der illustrerer virksomhedens ekspertise på en tilgængelig og overskuelig måde.
”Vi valgte Aveo, fordi vi havde behov for etablering af en ny hjemmeside til vores viden- og læringsplatform, plus at vi havde behov for en kraftig opgradering af vores nuværende kommercielle hjemmeside.”
– Preben Svendsen, partner, Cornerstones
Opgaven omfattede også at skabe en visuel identitet, der føltes varm og tryg, og som appellerede til både eksisterende og potentielle kunder. Aveo tog Cornerstones’ behov og gjorde dem til virkelighed. Skabte en hjemmeside, der ikke kun opfyldte kravene, men også indfriede ønsket om at være tilgængelig og forståelig for alle.

Innovativ og personlig tilgang gav de ønskede resultater

Aveo og Cornerstones indledte et tæt samarbejde for at omsætte visioner til virkelighed. Hjemmesiden blev skabt som et digitalt vindue ind i Cornerstones’ ekspertise, hvor komplekse emner som IT og ERP blev præsenteret på en letforståelig måde.
Opgaven blev håndteret med omhu, hvor de tekniske krav blev nøje italesat, og samtidig blev der anerkendt vigtigheden af at tilføre en menneskelig dimension. Gennem løbende sparring blev en visuel identitet skabt, der ikke blot afspejlede Cornerstones’ professionalisme, men også skabte en følelse af nærhed og troværdighed.
Løsningen blev et digitalt ansigt for Cornerstones, hvor besøgende kunne navigere intuitivt og føle sig velkomne. Der blev skabt en teknisk flot løsning, der også formidlede hjerte og sjæl i hvert designelement. Slutresultatet var ikke kun en opdateret hjemmeside, men en digital oplevelse, der formidlede Cornerstones’ engagement og viden på en måde, der talte til både IT-nørder og almindelige mennesker.
”Vi har været rigtig godt tilfredse med den proces, vi har været igennem med Aveo lige fra starten af. De har taget lead på det fra starten af og guidet os igennem (..), til vi nu står med et rigtig, rigtig godt slutprodukt.”
– Preben Svendsen, partner, Cornerstones

Kontinuerlig stærk tilstedeværelse med Hosting & Support

Resultatet var en ny hjemmeside, der ikke kun matchede, men også oversteg Cornerstones’ forventninger. Den konverteringsvenlige platform blev hurtigt et effektivt værktøj til at tiltrække nye kunder og fastholde eksisterende. Virksomhedens visuelle identitet blev opdateret, og det tydelige layout gjorde det let for besøgende at finde de nødvendige oplysninger. Cornerstones oplevede ikke kun en forbedring af deres online tilstedeværelse, men også en positiv respons fra deres målgruppe.
”Vi er utroligt glade for at være kunde hos Aveo. Vi føler, at de er en enorm professionel sparringspartner, som kan løse både det, der er stort og det, der er småt.”
– Preben Svendsen, partner, Cornerstones
For at sikre, at Cornerstones altid er forbundet med deres digitale platform, valgte de Aveo som deres hosting- og supportpartner. Denne service giver Cornerstones tryghed og tillid til, at de altid kan tage fat på Aveo, hvis behovet opstår.
”Vi valgte også at tage Hosting & Support-aftalen hos Aveo ud fra ønsket om simpelthen at samle alle services ét sted, så vi ikke ligesom bliver fanget imellem to parter her, og det var vi egentlig fuldstændig trygge ved at gøre, fordi Aveo netop er symboliseret ved at tage ansvaret hele vejen.”

– Preben Svendsen, partner, Cornerstones

”Vi er utroligt glade for at være kunde hos Aveo. Vi føler, at de er en enorm professionel sparringspartner, som kan løse både det, der er stort og det, der er småt.”

– Preben Svendsen, partner, Cornerstones