Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

De Små Mirakler

De Små Mirakler skaber stor synlighed med online markedsføring

Antal leads fra Google og Meta

+1100

Procentvis stigning i leads fra Google og Meta

505 %

Stigning i trafik på hjemmesiden

92 %

Aveo stod for:

Firmanavn:

De Små Mirakler

Kontaktperson:

Bo Thomsen

Lokation:

Middelfart

Størrelse:

1 medarbejder

Service/produkt:

Behandlinger med formålet at skabe energi og balance i hverdagen

Hjemmeside:

Hvem er De Små Mirakler?

De Små Mirakler, grundlagt af Bo Thomsen, tilbyder en holistisk tilgang til personlig udvikling og selvrealisering. Med et hjerte fyldt med medfølelse og en dyb forståelse for menneskets indre rejse stræber Bo efter at hjælpe andre med at opnå et liv fyldt med glæde og harmoni. Med over 25 års erfaring som healer, clairvoyant og sjælelæser har Bo en enestående indsigt i menneskets inderste væsen og kan derfor guide med nærvær og ærlighed.

Vi har samarbejdet med Aveo i ca. 3 år. Det startede ud med en hjemmeside, og så kom de andre ting til også både Facebook og Google.’’

– Bo Thomsen, ejer af De Små Mirakler

Det hele startede med en hjemmeside

Aveo gik i dialog med De Små Mirakler for bedre at forstå deres mission og mål. I tæt samarbejde med Bo udviklede vi en hjemmeside, der var mere personlig og nærværende, med fokus på at skabe tryghed og genkendelighed for besøgende. Der blev lagt vægt på let tilgængelig information om behandlinger og en intuitiv brugeroplevelse.

Den hjemmeside, som jeg har fået lavet, den er simpelthen skidegod. Den sender de signaler, den skal, og det indtryk får jeg også fra mine kunder.”

– Bo Thomsen, ejer af De Små Mirakler

Derudover ønskede Bo, at bookingflowet blev forenklet, og at flere kunder havde mulighed for at booke online, fremfor over telefonen, så Bo ville have mere tid til kundernes behandlinger. Dermed blev der skabt et bookingsystem, som gav en enkel og god løsning.

En øget synlighed, der skaber trafik

Aveo og De Små Mirakler indgik et efterfølgende tæt samarbejde – denne gang med det mål at tydeliggøre De Små Mirakler gennem markedsføring. Dermed blev der iværksat en omfattende online markedsføringsstrategi. Det inkluderede bl.a. optimering af hjemmesidens indhold til søgemaskiner samt at skabe et større lokalt kendskab til De Små Mirakler igennem SEO.

Jeg valgte markedsføring ved Aveo, fordi det er nogle mennesker, der står bag, og når man ringer ind og spørger, så bliver der handlet på det, man spørger om, med det samme.’’

– Bo Thomsen, ejer af De Små Mirakler

Derudover blev der oprettet Google Ads-kampagner, der målrettet fangede potentielle kunders opmærksomhed og førte dem til De Små Miraklers hjemmeside. Kampagnerne blev omhyggeligt optimeret for at sikre maksimal effektivitet.

Samtidig blev der udført strategisk annoncering på Facebook. Disse annoncer blev designet med det formål at skabe interesse blandt målgruppen og lede dem til De Små Miraklers hjemmeside eller bookingflow. Med en målrettet tilgang til annoncering på sociale medier blev der skabt en stærkere online tilstedeværelse og øget synlighed for De Små Mirakler blandt potentielle kunder.

Marketing-resultaterne taler for sig selv

Vores indsats resulterede i en markant stigning i antallet af leads og trafikken på De Små Miraklers hjemmeside. Antallet af leads er steget med over 505%, og trafikken er pr. d.d. steget med imponerende 92% på hjemmesiden.

Det har været rigtig godt [samarbejde]. Meget positivt.’’

– Bo Thomsen, ejer af De Små Mirakler

Vores indsats har ikke kun skabt synlige resultater, men har også bidraget til at styrke De Små Miraklers online tilstedeværelse – så meget, at klinikken nu er åben om lørdagen også.

Resultaterne de har bare været gode. Jeg har simpelthen været nødt til at åbne op for lørdagen også.’’

– Bo Thomsen, ejer af De Små Mirakler

Det grafiske resultat

’’Samarbejdet har været virkelig fedt med Bo. Jeg ser virkelig frem til, når jeg igen skal sidde med et nyt produkt, han kommer med, og få en rigtig god vinkel på, hvordan vi kan få endnu flere kunder i hans butik – så han arbejder om søndagen også.’’

– Søren, SEM specialist hos Aveo