Frank Løssl

Ny målgruppe skaber hjemmeside-behov med fokus på troværdighed

Aveo stod for:

Firmanavn:

Frank Løssl – Kropsbehandler og træner

Kontaktperson:

Frank Løssl

Lokation:

Aarhus & Odder

Størrelse:

1 medarbejder

Service/produkt:

Kropsterapi og ergoterapi

Hjemmeside:

Hvem er Frank Løssl?

”Kroppen taler – lær at lytte” er ordene, der møder dig, når du bevæger dig ind på lossl.dk. Manden bag er Frank Løssl, og han er udannet kropsterapeut og arbejder i dag primært med at behandle mennesker inden for sit felt. Og hvad dækker det over? Kropsterapi kombinerer den allerede etablerede viden og den helt nye viden om fysiske og følelsesmæssige belastninger via nervesystemet. Gennem kropsterapi ser han kroppen som en helhed, og behandlingen kan hjælpe inden for alt lige fra elitesport til spændinger i kroppen som følge af stress og angst.
Frank er også uddannet ergoterapeut og har specialiseret sig i arbejdsrelaterede skader. Her arbejder han også med de kropslige tegn, der kan være på emner såsom stress, angst og depression. Symptomer har det med at sætte sig i kroppen, og det er netop derfor, Frank arbejder ud fra mantraet: ”Kroppen taler – lær at lytte”.

Ny, personlig hjemmeside, der skaber tryghed

I sommeren 2021 kontaktede Frank Aveo med ønsket om en hjemmeside, der skulle have et nyt fokus og en ny målgruppe. Frank har været vant til at arbejde med kropsterapi i samarbejde med virksomheder, men nu skulle han udvide sit felt til private kunder. Det betød også, at hjemmesiden skulle have et andet udgangspunkt for at kunne ramme den nye målgruppe. Opgaven blev for Aveo at skabe et mere personligt, nærværende design, der har fokus på at fange privatkunder.
”Jeg har jo et selvstændigt virke i forvejen, hvor jeg har sådan et erhvervsfokus (…). Nu skulle jeg til at skifte fokus og arbejde med hr. og fru Danmark (…), og det betyder, at jeg skulle have en hjemmeside, som havde et andet afsæt, som havde en anden målgruppe.”
– Frank Løssl, ergo- og kropsterapeut
Da Frank er kropsterapeut og bl.a. arbejder med kroppens reaktion på stress, angst og depression, var det vigtigt, at hjemmesidens design skaber en tryg stemning, som tager den besøgende i hånden. Det skal være let at finde information om de forskellige behandlinger, danne sig et overblik, og teksterne skal vække genkendelse. Frank havde fra start nogle visioner og idéer, og han kom med sin indsigt og viden om sit felt. Ud fra det kom Aveo med et design, som både imødekom Franks idéer og målgruppens behov.
Undervejs var det vigtigt for Frank, at han kunne komme med sine inputs og på den måde sætte sit præg på hjemmesiden. Hjemmesiden skal fungere som hans ansigt udadtil, og det var derfor vigtigt, at han kunne se sig selv og sine visioner i det færdige resultat, og det skulle der naturligvis tages højde for.
”Jeg har jo mulighed for at sige, hvad er det, jeg er blevet inspireret af på andre hjemmesider, og hvad er det, jeg godt kunne tænke mig at have med ind i denne her. Og jeg havde en super dialog med ham, der opbyggede min hjemmeside hos Aveo, hvor jeg altid har kunnet komme i kontakt med ham, let adgang, og når jeg har forespurgt nogle ændringer, så er de kommet ret hurtigt.”
– Frank Løssl, ergo- og kropsterapeut

Et design, der skaber nærvær og rammer målgruppen

Da planen og forventningerne var blevet afstemt, og alle inputs og idéer vendt, skulle designes udformes. Frank stod selv for at skaffe billeder og skrive teksten til hjemmesiden. På den måde har der været en høj grad af selvbestemmelse og mulighed for at sætte sit eget, mere personlige præg på det færdige resultat.
Forudsætningerne for et godt resultat, der ikke bare møder Franks forventninger, men som også for at lave en hjemmeside, der imødekommer hans kunders behov, var opnået. Det færdige design afspejlede både den personlighed, Frank efterspurgte, og havde et enkelt, overskueligt design, der gør det nemt for kunderne at finde lige den information, de leder efter – og måske endda booke en tid.
”Jeg har været enormt glad for mit samarbejde med Aveo fra første opringning til der, hvor jeg står i dag (…). Jeg er glad for det, der er blevet modtaget så direkte, hurtigheden, responstiden i det. Og det blev effektueret så hurtigt, som det er blevet hele veje igennem.”
– Frank Løssl, ergo- og kropsterapeut
Muligheden for den løbende sparring og tilrettelæggelsen af hjemmesiden har gjort både processen og det efterfølgende resultat lige efter Frank og hans målgruppes forventninger og behov.

Et boost, der fortsat giver gode resultater

Med en flot, færdig hjemmeside ved hånden var det på tide at kigge fremad. Godt nok er både designet og hjemmesidens indhold tilpasset den nye målgruppe, Frank gerne vil ramme, men det skal også være muligt for dem at finde ham. Derfor skulle Aveo hjælpe med at give Franks online tilstedeværelse et skub i den rigtige retning.
”Og når den (hjemmesiden, red.) så var klar, så begynder vi så at tage hul i den her SEO-pakke. Jeg har været aktiv på LinkedIn-delen, men jeg er ikke Facebook-mand, jeg er ikke Instagram-mand, så jeg blev nødt til at blive mere synlig den vej også.”
– Frank Løssl, ergo- og kropsterapeut
For at opnå målet om en større synlighed satte vi gang i at kigge nærmere på tekster, annoncer og kampagner, der på bedst mulig vis ville ramme målgruppen og skaffe en bedre placering på Google. Det indebar bl.a. at optimere teksterne på hjemmesiden med de relevante søgeord, sætte en Google Ads-kampagne op og have fokus på annoncer på sociale medier.
”Og jeg er jo lidt mere end 25 år, så det er rart at snakke med nogen, der er i 20’erne, som faktisk ved, hvad der rører sig derude. Så det der med at have en ung fyr, som hjalp med at få sat op, hvad er det faktisk, du skal tænke på, hvad er det for nogle ord, du skal gå efter, hvad er det, du gerne vil have (…).”
– Frank Løssl, ergo- og kropsterapeut
Det blev et helstøbt, vellykket samarbejde, der bredte dig ud over flere områder, og i dag, her halvandet år efter starten på projektet, er Frank fortsat glad for sin hjemmeside og det videre samarbejde med fokus på SEO.

Det grafiske resultat

"Jeg har været enormt glad for mit samarbejde med Aveo fra første opringning til der, hvor jeg står i dag (…). Jeg er glad for det, der er blevet modtaget så direkte, hurtigheden, responstiden i det. Og det blev effektueret så hurtigt, som det er blevet hele veje igennem."

– Frank Løssl, ergo- og kropsterapeut