Gothenborg

Sådan udvider Gothenborg sin nærlokale kundeskare til hele landet

Organisk trafik stigning

19 %

Stigning i omsætning fra organisk trafik

200.000 kr.

Side 1 på Google

30 søgeord

Aveo stod for:

Firmanavn:

Gothenborg

Kontaktperson:

Maj-Lie Majbækgaard & Lone Hedegaard

Lokation:

Online & Fysisk butik

Størrelse:

8 medarbejdere

Service/produkt:

Salg af økologiske råvarer (online + fysisk), foredrag/kurser, udlejning af lokaler, økologisk brunch

Hjemmeside:

Hvem er Gothenborg?

I hjertet af Jylland ligger den økologiske gårdbutik Gothenborg, som byder på smagfuld mad og smukke omgivelser. På gården kan man møde Lone og Lars, som i 1992 forvandlede det nedlagte landbrug til et økologisk jordbrug og fjerkræproduktion. I dag kan man få serveret hjemmelavet weekendbrunch og holde private selskaber samt firmaarrangementer på gården. Derudover har Gothenborg også udvidet deres gårdbutik med en webshop, hvor man kan finde alle de lækre råvarer, der sælges og tilberedes fra landkøkkenet.

Optimering af Gothenborgs digitale tilstedeværelse

Hos Aveo har vi igennem mange år haft et tæt samarbejde med Gothenborg. Vores opgave var først og fremmest at hjælpe dem med at lave en online løsning til gårdbutikken. Dette resulterede i en webshop, som byder deres kunder på et udvalg af smagfulde råvarer. Webshoppen skulle have et simpelt design, der afspejlede Gothenborgs økologiske identitet. Derudover var det vigtigt at skabe samme nærvær og autenticitet, som kunderne møder ude på gården.
”Tilbage i 2019 skulle vi begynde at optimere på vores webshop og hjemmeside. Det har løftet gårdbutikkens omsætning, og der er kommet gang i salget til hele landet. Så på den måde har det jo været en fantastisk hjælp.”
– Lone Hedegaard, ejer af Gothenborg
Efterfølgende har vi udvidet vores samarbejde, så vi i dag varetager Gothenborgs markedsføring. Første mål var at få gårdbutikken på det digitale landkort og øge synligheden på Google. Dette skulle ske gennem en skræddersyet markedsføringsindsats med særligt fokus på SEO.
”Den oplevelse, vi har ved at samarbejde med Aveo, er, at vi får lidt af den unge energi og ekspertise, som vi overhovedet ikke har. Der er ping pong med det samme, og I forstår, og I har øje for, hvad markedsføring betyder for sådan en virksomhed som os og kan give indspark til det, som vi hverken ser, hører eller ved noget om, og det er jo megavigtigt.”
– Lone Hedegaard, ejer af Gothenborg

Specialiseret SEO-strategi

For at optimere Gothenborgs digitale tilstedeværelse gik vi hos Aveo til opgaven med fuld fokus på at skabe en målrettet strategi, som skulle sikre tydelige resultater. Vi startede derfor med at lægge alle vores kræfter i en specialiseret markedsføringsindsats, hvor målet var at øge synligheden på Google med relevante søgeord. Dette indebar bl.a. dybdegående analyser og opsætning af en SEO-venlig struktur på webshoppen.
”Det har løftet gårdbutikkens omsætning, og der er kommet gang i salget i hele landet, så det har været en fantastisk hjælp.”
– Lone Hedegaard, ejer af Gothenborg
Den specialiserede SEO-indsats skal hjælpe Gothenborg med at nå ud til flere potentielle kunder i hele landet og dermed øge trafikken samt salget på deres webshop.

Målrettet markedsføringsindsats skaber topplacering på Google

Aveos mange års samarbejde med Gothenborg har kastet flere mærkbare resultater af sig. Vi har først og fremmest haft fokus på at skalere markedsføringsindsatsen og intensivere salget på webshoppen. Ved hjælp af en målrettet SEO-overhaling har webshoppen opnået topplaceringer på Google og forøget sin organiske trafik. Derudover har Gothenborg også udvidet sin kundeskare, som i dag omfatter hele Danmark.
Ude på gårdbutikken har de da også kunne mærke det store udbytte af den øgede digitale tilstedeværelse:
”Det, vi har kunnet mærke herude, efter at vi er kommet så højt op i placering på SEO, er, at vi er blevet spredt ud i hele landet, og der kommer folk fra Nordjylland, København, Sydsjælland, Falster (…). Vi har virkelig fået en god placering efterhånden, og SEO har hjulpet os med at få os brandet ud i hele landet”
– Lone Hedegaard, ejer af Gothenborg
Gothenborg har desuden valgt at indgå i en Hosting og Support-aftale hos Aveo for at sikre, at webshoppen hele tiden kører uden problemer. Vi er utrolig glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde og hjælpe med at styrke gårdbutikkens online succes.

Det grafiske resultat

”Det har løftet gårdbutikkens omsætning, og der er kommet gang i salget i hele landet, så det har været en fantastisk hjælp.”

– Lone Hedegaard, ejer af Gothenborg