Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Vest Collection

Vest Collection intensiverer sin vækst med webshop og specialiseret markedsføring

ROAS

7.52

Omsætning

114 %

Konverteringer

202 %

Aveo stod for:

Firmanavn:

Vest Collection ApS

Kontaktperson:

Stine Vestergaard Laursen – Indehaver

Lokation:

Online

Størrelse:

To medarbejdere

Service/produkt:

Boliginteriør, livsstilsprodukter og kunsthåndværk

Hjemmeside:

Hvem er Vest Collection?

Hos Vest Collection kan du finde et stort sortiment af boliginteriør, livsstilsprodukter og smukke kunsthåndværker. Alle produkter er nøje udvalgt og håndplukket af Stine, som er indehaver af virksomheden. Hun har en høj ambition om at skabe et sortiment, hvor bæredygtighed og genbrug er i fokus. Vest Collection samarbejder derfor primært med brands, der har den samme grønne mission. Derudover leveres alle produkter i genbrugsemballage og -papkasser. Sortimentet bliver løbende opdateret, så der altid er nye og spændende produkter på webshoppen.

Digital løsning til nystartet virksomhed

Vest Collection kom til Aveo med et ønske om at få udarbejdet en online løsning til deres virksomhed. Mere specifikt bestod opgaven i at designe en indbydende og flot webshop, som afspejler deres høje kvalitet og bæredygtige dagsorden. Derudover skulle den indeholde en brugervenlig navigation, så kunderne nemt og hurtigt kunne finde frem til det ønskede produkt.
”Det betyder så meget, at man har en webshop, som dels er visuelt rigtig flot og dels brugervenlig. Det, synes jeg, er lykkedes rigtig fint her. Jeg har i hvert fald fået en positiv feedback fra kunder om, at de netop synes, at min webshop er nem at navigere rundt i.”
– Stine Vestergaard Laursen, Indehaver
Efterfølgende havde vi et fælles mål om at skabe et solidt fundament for Vest Collections digitale tilstedeværelse. Hertil udarbejdede vi en målrettet markedsføringsindsats med fokus på at styrke brandbevidstheden og øge onlinesalget.

Brugervenlig webshop med skræddersyet markedsføringsindsats

For at skabe den perfekte løsning til Vest Collection startede vi med at lægge en målrettet strategi, som omfavnede deres ønsker og behov. Det resulterede i en brugervenlig og professionel webshop, hvor kunderne kan gå på opdagelse i deres lækre produkter. Herefter lagde vi alle vores kræfter i en specialiseret markedsføringsindsats med et mål om at øge trafikken på webshoppen og sætte gang i onlinesalget.
Vi vurderede derfor, at det ville være gavnligt at markedsføre webshoppen gennem Google Ads. På den måde vil Vest Collection lettere og mere effektivt kunne nå ud til potentielle kunder. Udover at vedligeholde driften af webshoppen består en stor del af vores samarbejde således også i at koordinere annoncer og kreative tiltag, som styrker Vest Collections brand.
”Selvom man synes, at man ofrer mange penge på markedsføring, så er jeg jo godt klar over, at det er nødvendigt, og jeg kan jo også godt se, at det er en cost-benefit-analyse. Og jeg ved jo godt, at selvom det koster penge i den ene ende, så kan jeg jo se, at det er noget, som kommer ind igen i den anden ende – også mere end bare en til en.”
– Stine Vestergaard Laursen, Indehaver

Målrettet annoncering på Google øger omsætning og synlighed

Som nyopstartet virksomhed kan det være svært at trænge igennem på et marked, der er præget af stor konkurrence. Vi er derfor stolte over at præsentere resultaterne af vores samarbejde med Vest Collection.
Vores mål var først og fremmest at skabe en større brandbevidsthed samt øge både salg og trafik på webshoppen. Det fremkommer tydeligt i vores arbejde med annoncering på Google, som har kastet nogle mærkbare resultater af sig. Vest Collection har bl.a. opnået en forøgelse i omsætning fra Google Ads på hele 38 %. Og det er da heller ikke gået ubemærket hen:
”Jeg kan mærke, at der sker en stigning. Dels sker der en stigning i den almindelige søgning på selve min shop, men jeg kan også mærke, at der er sket en stigning i omsætning.”
– Stine Vestergaard Laursen, Indehaver
Vest Collection har også valgt at indgå en Hosting og Support-aftale hos Aveo. Det betyder, at vi hele tiden sørger for, at webshoppen kører uden problemer. Vi udveksler også idéer til, hvordan vi fortsat styrker den online succes og dermed sikrer virksomhedens vækst.
”Mit samarbejde med Aveo har udelukkende været positivt. Jeg har både en designdel og en marketingsdel, og så har jeg supportdel. (…) Det er altid nemt at komme i kontakt med en medarbejder. For mig har det en meget stor værdi, fordi det er vigtigt, at man hurtigt kan få løst de problemer, der er, og at man kan få svar på nogle spørgsmål. Det har virkelig stor værdi for en virksomhed som min (…)”
– Stine Vestergaard Laursen, Indehaver

Det grafiske resultat

”Jeg kan mærke, at der sker en stigning. Dels sker der en stigning i den almindelige søgning på selve min shop, men jeg kan også mærke, at der er sket en stigning i omsætning.”

– Stine Vestergaard Laursen, Indehaver