Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

Elementor Basics 3 – flyt, dupliker og slet indhold på din side

I denne guide gennemgår vi, hvordan du duplikerer dit indhold på siden, og hvordan du let kan flytte og slette indhold.

Først viser vi et eksempel på, hvordan du kopierer og flytter et element. Herefter hvordan du sletter elementer og hele sektioner.

Hvis du skal lave nyt indhold på en underside, er det som udgangspunkt en god ide at duplikere eksisterende indhold, da du sikrer dig, at elementet er tilpasset med korrekt farve/størrelse/typografi osv.

Step 1

Hvis du vil duplikere et element, skal du først højreklikke på elementet. I dette eksempel duplikeres en tekstsektion.

Du højreklikker på den tekst, du ønsker at duplikere, og herefter vælger du muligheden Duplikere. Herefter kommer der en eksakt kopi af tekstsektionen under den originale.

Klik på billedet for at forstørre det

Step 2

Du kan let flytte alle elementer rundt. I eksemplet her flytter vi den tekstsektion, som blev duplikeret i step 1. Først holder du musen over elementet. Når musen holdes over et element, markeres det med en lyseblå linje rundt om elementet, og du kan nu i højre hjørne se en lille blyant.

Når du vil flytte elementet, holder du musen over blyanten, holder venstre musetast i bund og rykker elementet hen, hvor du gerne vil have det placeret. Herefter giver du slip på venstre musetast, og elementet har nu rykket sig til det ønskede sted på siden.

Klik på billedet for at forstørre det

Step 3

Hvis du vil fjerne et element helt fra siden, kan du højreklikke på elementet. I eksemplet vælger vi muligheden Slet, og elementet vil forsvinde helt fra dit indholdsområde.

I dette eksempel slettes en overskift fra undersiden ved at højreklikke og vælge Slet fra oversigten af muligheder.

Klik på billedet for at forstørre det

Step 4

Du kan også slette hele sektioner. Det gør du ved at holde musen over sektionen. Sektionerne er det yderste elementet, som omkredser de enkelte elementer og holder dem på plads. En sektion markeres også med en lyseblå linje rundt om elementet.

For at slette sektionen holder du musen over sektionen. Enten kan du trykke på det lille kryds, eller du kan højreklikke på de seks små prikker og vælge slet fra oversigten.

Ligeledes kan du også kopiere og flytte hele sektioner, som anvist i step 2.

Klik på billedet for at forstørre det

Step 5

Til slut, når du er tilfreds med dine ændringer, trykker du på den grønne knap i bunden OPDATER.

Ændringer, du laver på siden, er ikke gemt, før du har trykket på OPDATER-knappen.

(Kommer snart)
Ønsker du at lære mere, kan du gå til guiden Elementor Basics 4 – tilpas størrelser, farver mm. på dine undersider for at lære, hvordan du let kan ændre udseendet på din sides indhold.

Klik på billedet for at forstørre det

Tilbage